Бързи здравословни въпроси и отговори – 48

• 26 731
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
С ужасен дискомфорт над гърдите съм днес цял ден 😒 ходих на кардиолог - кардиограма и ехо, всичко наред.. а аз продължавам с тези усещания, не е болка, дискомфорт с топлина на моменти и болка в гърба, друго оплаквания нямам …
Някой има ли идея какво е това чудо?

# 466
  • Sofia
Жлъчката как е?
Да не е криза 🤔
Гадене има ли?
Аз така се чувствах по време на жлъчна криза.
Все едно някой ми е стъпил на гърдите.
Болеше и отзад гърбът,плешките...

# 467
Жлъчката как е?
Да не е криза 🤔
Гадене има ли?
Аз така се чувствах по време на жлъчна криза.
Все едно някой ми е стъпил на гърдите.
Болеше и отзад гърбът,плешките...
Нямам идея каква е жлъчната криза и дали е това, до момента проблеми с нея не съм имала…
Дискомфорта на моменти е влудяващ, и сякаш започнаха и двете ръце да ме болят отпред от горе до долу 😒

# 468
Да не е паник атака някаква, защо не пробваш да вземеш нещо успокоително например Валидол.

# 469
Да не е паник атака някаква, защо не пробваш да вземеш нещо успокоително например Валидол.
Взех валидол и нищо.
Не е и това, защото продължава от сутринта на епизоди.

# 470
  • Sofia
Да не са топли вълни?
Климакс 😏
Много са неприятни 😖

# 471
Да не са топли вълни?
Климакс 😏
Много са неприятни 😖
Пи принцип е дискомфорт, който не мога с точност да опиша, просто е влудяващо усещането и на моменти имам и топлина.
Не знам какви са усещанията в климакс, на 42г.  съм и за момента цикъла ми е абсолютно редовен.

# 472
  • Бургас
И аз мисля, че дискомфортът над гърдите може да се дължи на навлизане в т.нар. критическа възраст. При мен така беше по едно време + потене от раменете нагоре.

# 473
И аз мисля, че дискомфортът над гърдите може да се дължи на навлизане в т.нар. критическа възраст. При мен така беше по едно време + потене от раменете нагоре.
Че толкова ли е гадно влизането в менопауза… то е ужасно усещане, ако наистина това би могло да е причината ?

# 474
До колко часа сутрин е добре да се дава кръв за изследвания, и по специално изследвания на щитовидната жлеза. 9ч.и нещо да кажем късно ли е?

# 475
# 476
При сближени граници на кръвното, 85/105 освен течности друго помага ли?

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 22:38 от stalia

# 477
Не знам някой ще види ли по това време въпроса ми, но съм притеснена.. на сина ми /почти 4г/ току що като лягаше, видях надуто  място зад ухото. Не е ухапване със сигурност, защото като пипам не реагира да го боли, и сякаш е нещо " вътрешно" , прикачвам една снимка от интернет,на която отбелязах мястото. Това лимфни възли ли са? Като го гледам отпред, като че ли и при едната буза му е леко надуто. Не е от зъб, огледах ги... Вътре в устата нищо не е надуто.

# 478
Лимфен възел най-вероятно. Заведете го на лекар да му пуснат ПКК с диференциално и ЦРП. Може да е някаква вирусна инфекция.
Сливици и гърло как са ?

# 479
Ох, благодаря! Всичко е нормално, нито е боледувал скоро, нито е казвал да го боли нещо... Сега започвам да се филмирам, че има по - сериозна причина от инфекция Cry колкото топче за пинг понг е..

Общи условия

Активация на акаунт