Бързи здравословни въпроси и отговори – 48

• 26 714
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря!
Да препоръчате добър невролог в София...

Баланс Клиник - д-р Савов.

# 541
Имате ли лични впечатления от д-р Савов?

# 542
Здравейте,имам едно интересно питане. От две седмици имам драма с един мъдрец и снощи вече го извадих,защото положение беше тегаво,но питането ми е свързано с друго.  От няколко дни има нещо като стягания/изтръпвания по главата като вълнички ми минават се секунди. Да ви се е случвало нещо такова и какво е било. Мислех,че е от мъдреца и се надявам да спре.Според ЛЛ е липса на витамин б12. Преди два месеца ми беше 400 да е паднал толкова,че да е заради него се чудя. Имам проблем и с очите и за тях мислех. В тотална чуденка съм.

# 543
  • Mediterraneo
За виенето на свят първо си вижте кръвното.

# 544
Имате ли лични впечатления от д-р Савов?

Да, помогна на близки със световъртеж, след обикаляне по други лекари без резултат.
Аз също съм го посещавала за друг неврологичен проблем и ми помогна.

# 545
За виенето на свят първо си вижте кръвното.
Да,меря го постоянно. Аз съм съм по принцип с ниско кръвно, сега ми е 120/70.
Страхувам се да не е нещо мозъчно...

# 546
Отидете на невролог. Ако има нужда, ще Ви назначат комп.томограф или ЯМР. При липса на други оплаквания, световъртеж не е нещо страшно.

# 547
Да, записах си вече час за невролог.
Не знам дали пък не трябваше отоневролог да търся...

# 548
Не, за световъртеж е нужен общ, обстоен неврологичен преглед.

# 549
Глупости. Световъртежът е опасен и не е никак безобиден. Може изведнъж човек да припадне. Трябва да се търси причината и да се отстрани.
Може да има и анемия. Да си пусне ПКК, желязо, ЖСК, феритин и  B12.

# 550
Звучиш леко истерично и доста хипохондрично в повечето си включвания, Анонимен_7. Световъртежът може да е провокиран просто от натрупване на ушна кал! А може да е просто нищо. Никога ли не ви се е случвало да ви се завие свят ей така от нищо и без нищо след това? Зависи и на колко години е. При навлизането в една определена възраст, световъртежите не са редки, но не са просто нищо невероятно. Контролират се и момента отминава. Не мога да разбера, защо повечето хора са на умиране като се оплачат от нещо.

# 551
monii, отиди на лекар и по възможност не се опитвай да се лекуваш чрез форуми.

# 552
monii, отиди на лекар и по възможност не се опитвай да се лекуваш чрез форуми.
Питах на какъв лекар да отида...
Не знам как реши, че ще се лекувам чрез форуми.
И писах, че съм си запазила вече час

# 553
Здравейте. Първо да кажа, че имам час за стоматолог за края на другата седмица и незнам дали да не настоявам за по-ранен. От вчера имам болка в горен зъб, като я усещам при резки движения - например скачане, тичане или дори по-забързано ходене. Усещам все едно ме боли нерв. Докато се храня или съм в покой не я усещам. Може ли някой да ме ориентира какво да предприема.

# 554
Имаш ли синузит?

Общи условия

Активация на акаунт