🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 296
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Здравейтееее:smiles:

3 нови сериала идват след нова година за #KanalD, един от най-гледаните канали 💥

1) Eşref Rüya с Demet Özdemir и Çağatay Ulusoy
2) Piyasa с İlayda Alişan и Alp Navruz
3) AboveTheClouds, подписано от BKM

Кой сериал очакватe с най-голямо нетърпение?

Има ли нужда да казваме за кое дизи сме най - нетрпеливи и любопитниии и табикиии за партньорството . Ще има химияяяяя и изгарящ Огън , то си личи и от творчеството .  Канала знае кои сериaли да закупи .. Факт е че е там са хитовете и изненадите на сезона и си поставя доста амбиции , но всичко е и до късмет с рейтингите и вкуса на зрителя ..

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 16:14 от femmi2

# 286
Първо да кажа - Нези, добре дошла в градинката ни Flowers Hibiscus

Имаме още едно попълнение в екипа на Ешреф Рюя - това е актьорът Дениз Хамзаоулу, който ще влезе в образа на смелия кюрд, Мюслюм, който е познат на Ешреф от затвора:

Гледала съм го в "Крадайъ", там му викахме "Бидоня", защото беше по-пълен и играеше един смотан заврян зет на семейство Кара Animal Speak No Evil

А това така и не сме го видели още Kissing Smiling Eyes

# 287
От @acelyaokcu:

# 288
Тези снимки с палтенцето от Аджеля се появиха, докато снимаха танца с Онур Алп. Не знам дали са само за рекламата на марката или ще видим дрешката и като реквизит в някоя композиция Kissing Smiling Eyes Струва ми се, че по-скоро - не.

Точно преди година се разделихме с Фара и Тахир. Завинаги страхотни Cupid

Да видим кой още ще се присъедини към актьорския състав на Ешреф Рюя. Би било редно да е някоя дама Hands Nail Care

# 289
Най-любимата ми сериална двойка!

# 290
Демет изглежда, че вече се настройва за 2025 г. Сподели 2 мотивационни клипчета днес:

Първото е от Остри козирки (Peaky Blinders) >>> https://www.instagram.com/p/DEA5PDEA_wT/

"- Г-н Шелби, трябва да си почивате сега.
- Това, което научих, Франсис, е че на този свят за мен няма почивка. Можеби в друга Вселена."

Второто ми се струва, че го е споделяла и преди или поне е част от една и съща мотивационна реч >>> https://www.instagram.com/p/DD99VOSMtNS/

"Ако искате да видите дали сте смел човек - това, което наричат ​​„смелост в 4 часа сутринта“, изчакайте, когато нещата се разпаднат напълно, когато са най-лоши, когато нямате повече избор, приходите ви закъсняват и сте уморени, и сте болни, и всички са ви ядосани, и колата ви не работи... Тогава бъдете човекът, който се вдига и казва: нищо няма да ме спре, развийте качеството да сте неудържими, кажете си - каквото и да ми поднесе животът, то никога няма да ме спре, колкото и тежко да става, никога няма да се откажа, НИЩО и никога няма да ме спре"

И за поредна година на корицата на Sociopol с минали и бъдещи партньори:

Използвали са снимката от корицата на Elle Италия:

# 291
Здравейте, момичета!
Да сложа и при вас социопола за тази седмица

Нашите хора са в десятката.
Кате, благодаря! Hug
Flo, надявам се другата година да имаш нова любима двойка!
Всички ние да имаме нова любима двойка!
Kissing Heart

# 292
Дай, Боже, за всички ни 2025 г. да е много успешна и добра, Нези Hands Pray И за пишешите, и за четящите, и за обсъжданите Kissing Face

Демет продължава в същата стилистика:
"Сравняването е любимият номер (трик) на егото"

# 293
Нези, аз ще съм най-доволна! Heart
Във фенската листа на Демет - №1 е зает завинаги, но да кажем, с Катето ще се разберем как да си поделим следващите места. Smile  Според мен Демет има изключителен талант, с който кадърен режисьор може да постигне много. 
Но, най-добре е всички сериали да са интересни, да има от какво да си избирам и да си гледам с кеф!
Всички работят усилено, нека да имат успех - още по-добре за зрителите. В тази тема сме добронамерени, приветстваме и ценим професионализма и таланта.
Не съм гледала много турски сериали, но например харесвам Песента на живота - този Дениз Шен Хамзаоглу играеше Кая в него.

Adim Farah:

# 294
Flo, значи си стискаме ръцете за  второто място, защото и в нашата фен листа първото място е заето. Wink
Скрит текст:

# 295
Нези, Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Демет си има "фен №1 и такъв ще й е завинаги". Да не търся сега видеото, в което той сам го казва.  
Играха заедно в "Ранобудна птичка", която много харесвам.
И понеже първото място за най-голям фен на Демет е окупирано завинаги, нямаме друг избор, освен да се редим нататък.

Пазя текст на друго негово изявление - относно наградите:

Серенай ви е любимата партньорка на Чаатай ли? Аз не съм я гледала още, но разбира се, знам коя е.

Демет & Чаатай

# 296
Серенай е любима партньорка на една част от феновете на Чаатай. Всеки си има предпочитания, вкус и усещания. Няма как да харесваме винаги еднакви неща и да сме на еднакво мнение.
Пожелаваме си партньорството му с Демет да е успешно и да бъде начело на класациите.   Лично в моята засега никой не е изместил моята любимка.💚

Между другото се спекулираше че може да повтори партньорство в Ешреф Руя. Толкова догадки и желания и накрая Bowling избухна и никой не позна. Но си знаех предвид историята и образа на героинята и жанра, че ще заложат на опитна и с физически данни и няма да е някое девойче.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 00:14 от femmi2

# 297
Това партньорство наистина избухна като бомба, очаквахме Демет следващата есен да има сериал.  Плановете бързо се променят при тях.
Феми, Демет е много уверена актриса, само дано да имат хубав сценарий.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 08:43 от Florale

# 298
Момичета, на прага на новата година, нека поне за миг се обърнем назад с благодарност Hands Pray Сигурно за всеки е имало и добри, и по-малко добри дни, но важното е, че ни има и можем да погледнем напред с надежда и мечти BlushLove LetterNature Sparkles

За пореден път Демет е сред дарителите на фондация UCIM Heart Exl

Тази година не я видяхме с нов проект на екран, но нищо не е само черно или бяло, знаем, че работи и скоро ще ни зарадва Nature Dizzy

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 11:20 от super_katia

# 299
Имаме послания от Демет:

Нека 2025 ни донесе здраве, мир, успех и изобилие… Пожелавам ви година, изпълнена с любов, в която добротата никога да не намалява, а се умножава и разпространява все повече и повече, в която всеки да е щастлив и доволен от себе си… Много ви обичам. Любовта е лек за всичко...Heart

Изпращам любовта си на моите спътници, които ме подкрепят, следват ме и ми изпращат любящи съобщения. Растем заедно, пътуваме заедно. Експериментираме и растем. Толкова се радвам, че ви има! Ние сме голямо семейство. Heart Нека 2025 бъде нашата година Heart

Общи условия

Активация на акаунт