🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 826
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Еха, благодаря за новината, Феми Hug

Арабите пишат, че този нов герой щял да бъде шпионин в редиците на "Сираците" и да работи за Девран, противникът на Ешреф за шефското място в мафията. Девран все още щял да бъде в затвора и онзи ще го информира... Звучи реалистично, но дали ще е вярно предстои да видим Nerd

Нямам търпение вече за истински снимки на екипа Camera

От вчерашните фотографии на Демет съм доволна, че е в Истанбул, т.е. по-скоро е в работен режим, отколкото на вълна почивки. С официалния анцуг в луксозния хотел изглежда като да е минала непланирано на кафе с някой след репетиция или нещо подобно Kissing Smiling Eyes Също така ми хареса, че си е с нейната коса, а не с екстеншъни. Интересно ми е каква точно ще е визията на Нисан Hands Nail Care и на останалите герои, разбира се Kissing Heart

Прекрасен ден на всички Coffee

# 316
Дано да е с нов стилист, във втори сезон на Фара повечето тоалети бяха катастрофа.
Руткай имаше хубави идеи, ама сме разлъчени.

# 317
Тук се твърди, че: "Eşref Rüya ще започне да се излъчва през първата половина на 2025 г. и към момента се планира първият му сезон да има 8 епизода" >>> https://capslock.tv/yeni-bir-efsane-doguyor-cagatay-ulusoy-ve-demet-ozdemir/

"Този ​​проект, който съчетава драма, мистерия и емоционални елементи обещава много повече от обикновен телевизионен сериал."

# 318
Могат да твърдят и пишат квото си искат ,ама 8 епизода изобщо не вярвам че ще бъде.  Това не е платформа. Добре може и да познаят първи сезон 8 епизода и спират почивка и се връщат другата есен или зима за втори.
За какво изибщо ще се бъхтят и гласят за толкоз епизода ? Ако го напише Бирса ще повярвам , защото  получава инфо от продуцентите .

За стайлинга и аз съм любопитна на Демет кой ще я облича ако няма стилист все още може да заложат на Илкнур. Аз харесвам  Руткай и Пърлак не е лоша със страхотни рокли я обличаше в проекта на Дисни и Демет ги представяше много добре. Косата и е хубава по принцип ,но ако я боядиса за цвят и блясък ще е още по добре.  Представям си я леко червеникава.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 16:20 от femmi2

# 319
И на мен цифрата ми се вижда странна Thinking Хем се радвам на всяка информация, свързана със сериала, хем ми се струва, че вече започват свободните съчинения...

Между другото, Беяз съобщи, че се връща на екран. Би било много хубаво Демет и Чаатай да му гостуват, за да си представят проекта Kissing Face

# 320
От първото тримесечие - първата половина на 2025 год. Докато почнат излъчването му,  ще стане време за плаж.
Но аз съм оптимист, щом Демет е приела да участва, сигурно има защо.

# 321
Здравейтееее , как сте ?

Както и да го мислим и смятаме дори и март да почнат няма как да са толкоз малко епизода.   
Ако ще има втори сезон тогава може ,но знай ли човек какво са подписали и намислили.
Чаатай няма да се прецака и губи времето и енергията за толкоз епизода и предполагам  Демет също. Как ще разгърнат тази дълбока история за това време? Епизодите са по 3 часа с пълнежите и въпреки това не ми се вярва.. Толкоз шум за нищо и ще се разочароваме. Ако продуцентите не могат да си позволят да плащат високите хонорари , но  те ще спечелят от международните продажби , реклами. Ще видим как ще тръгнем с рейтинга.  

За Беяз шоу ех мечтиии.. Ако Чачо се навие на това напраУ метеорит ще падне Joy иначе в началото на кариерата си е участвал два или три пъти при Беяз да представя проектите си.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 15:22 от femmi2

# 322
И Демет е гостувала 2 пъти при Беяз по времето на "С аромат на ягоди" и "No. 309".  Иначе го познава от малка, защото сестра ѝ е била част от екипа на шоуто и я е водела с нея в гримьорната. Според мен, ако предаването се завърне по Kanal D, шансовете за гостуване не са малки - все пак е логично първо да си рекламират техните програми. Разбира се, рибата е още в морето, а аз слагам тигана Animal FishEgg Ама приказка да става Kissing Smiling Eyes

За епизодите - не вярвам някой да знае точната им бройка, преди да ги пуснат в огъня за проверка Nature Fire Имам огромно доверие в екипа, обаче с тая остаряла рейтингова система Grin...

Вече нямам търпение за клипчета и снимки "зад кадър" като тези >>> https://x.com/i/status/1875117778010788311

Дотогава продължаваме да сме в режим: "Трай, коньо, за зелена трева" Flowers SeedlingAnimal Unicorn

# 323
Така е логично е канала  да си рекламира продукцията при Беяз шоу като знам ,че ашкъма не е лесен на такива неща..

За бройката на епизодите има примери с дизита, които са обявявали предварително колко ще са и се е оказа вярно , но това не може да си го позволи всеки. Донякъде сме спокойни ,защото колегата си опича нещата и подписва за един или два сезона. 
Всички имаме вяра в екипа и че всичко ще е добре изпипано професионално.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 22:49 от femmi2

# 324
Демет & Чаатай:

# 325
Племенникът Кайра Camera Много е пораснал.

Вчера мениджърката Гьозде сподели, че са провели първата си оперативка за годината. Дано да е била с Демет за нейните проекти Stuck Out Tongue

# 326
# 327
Кайра в Германия ли живее? Рядко го виждаме.

Феми, чак не мога да позная Демет на творенията на AI. Laughing 
Вярно е, че тя може да изглежда по много различен начин, защото е с интересно лице, но все си я разпознаваме.

Италианките са седнали и чакат Adim Farah по тв, нали им го обещаха за януари. Според мен не трябва да се дублира, това си е направо кино.
Tahir & Farah Heart

# 328
Фло, за Волкан знам, че отиде в Берлин, след като баба Назийе почина. Жена му Йозлер и Кайра май са в Истанбул, но е възможно междувременно Кайра да е заминал и той за Германия, за да учи там, както навремето е станало с баща му People Information Desk Person

Имаме включване от сценариста на "Ешреф Рюя":

Понякога, докато се скиташе, срещаше старец, който го питаше за адрес и докато си мислеше, че всяка от дълбоките бръчки на лицето му има история, той сравняваше умората в неговия глас с умората в собствения си глас и мислеше за нея. Понякога валеше из ведро, така че и апокалипсисът да ревнува, но въпреки това той оприличаваше кискането на радостно момиченце на нейния смях и дълго гледаше това момиченце и отново си мислеше за нея. Ще дойде зимата и ще завали сняг... Ще си помисли за нея, докато се сеща, че незнайно как и откъде е научил, че нито една снежинка не се докосва до друга във въздуха, докато вали сняг. Даже в такива моменти ще си помисли колко хубаво е да мисли за нея и докато бавно изчезва в тълпата и се превръща в призрак, щяхте да разберете, че той щеше да мисли за нея, дори и тя да беше там, мечтаейки като дете, пренесло се в съвсем друг свят. Дори след всички тези години, той си спомняше чертите на лицето ѝ, които никога не бе забравял и мислеше за хармонията на очите, устните и носа ѝ. Понякога осъзнаваше, че цялата ѝ красота идваше от цвета на кожата ѝ и това, че беше стигнал до това прозрение, го караше да се радва и щеше отново да мисли за Рюя.

# 329
Катеее, страхотна си. :kissing_heart:b] благодаря за превода и включването от сценариста.  Много хубаво и поетично пише браво.  Сега разбираме защо нашите хора са приели този нов проект и предизвикателство. Ще имаме чок гюзел сцени и тъжни и любовни и екшън най вече.  
Любов , драма ,екшън и мистерия какво повече да желаем. Wink освен рейтинг и щастлив край.  
Че като знаем по какво си падат турците и какви трагедии измислят..

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 21:29 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт