Пазим се с мъжа ми, а в един момент - бременна

• 4 633
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
ужас, като стане така и почвам да го мразя.
Спри да му даваш и няма да се вайкаш, че си хванала. Той каква вина има?

# 31
Хапчета и си ме пази уж но явно не качествено затова го мразя .Cry
Е, защо само него? Мрази и производителя на хапчета, от това печелят, а продуктът негоден! Rolling Eyes

# 32
ужас, като стане така и почвам да го мразя.
Спри да му даваш и няма да се вайкаш, че си хванала. Той каква вина има?

Има вина, че явно той не иска да прави секс с презерватив. Тя не може да му откаже...и сега го мрази. Ама на него не му пука.

# 33
  • София
Това е някаква шега – жена, ходещ инкубатор. Прихваща от въздуха.
То са свещички, хапове, прекъснат акт и пак. Този мъж го пратете да му подарим почетен медал в бг-мама.

Колко да е прекъснат, като постоянно хваща? Едва ли вади, нали тя ще направи поредния аборт. Теми като тази ме убеждават, че щом двама души са заедно, не е случайно, един за друг са си.

# 34
Анджък, де.
Магия.

# 35
  • На изток от Ада
Всяка година аборт !? Колко са ?

# 36
Ми очевидно не може да го извади навреме, защо продължавате? При други двойки може да няма проблеми с десетилетия, но си е до самоконтрол и ако мъжът е от ония дето искат да влязат целите в този момент, очевидно не е удачен този метод.

# 37
Кажи си направо. Нито хапчета пиеш, нито свещички слагаш. Очакваш той да те пази, но това не е метод за хора, които не очакват дете и не са готови да поемат отговорност. Вместо да го мразиш, бягай при този, в когото си влюбена. Нека си прави бебета на друга.

# 38
В определени етнически и социални прослойки абортът е метод за контрацепция Frowning1 Знам за жени с по 6-7 аборта. Трудно ще се преодолеят тези неща. Трябва много сериозно сексуално и здравно образование в училище, а политиците ни в името на техни си цели, вървят точно в обратна посока. Едно семейство, в което за мъжа е немислимо да ползва презерватив, а майката е длъжна да "дава" всеки път, когато и се "поиска", как точно ще научи децата си на отговорно поведение?  Порочен кръг е това, който ще се разбие много трудно.

# 39
Има и методи, различни от презервативите - с една спирала или имплант няма даже какво да се мисли и помни и са по-ефективни от хапчетата

# 40
В определени етнически и социални прослойки абортът е метод за контрацепция Frowning1

Този метод е избран, защото има мъже мрънкат, че не им било хубаво с презерватив.
Също така това са такива, които се интересуват от собственото удобство, а това, че жената ще прави 5-6 аборта не е негов проблем.
Но и жена, която се подлага на това грам не я съжалявам.

# 41
И аз не понасям презервативи, но много дълги години бях със спирала. Проблеми никога не съм имала.
Тук положението е просто "леле-мале".

# 42
Само не разбрах какъв е проблема?
Не искаш бебе - презервативи, хапчета, спирала, контрацептиви, аборт.

# 43
Още ли се връзвате на пързалката ?

# 44
  • ☀️София / London🌂
авторката дойде, хвърли бомбата и си замина .
ако написаното е истина - много жалко
ако е поредната пързалка- пак жалко, само болен мозък може да си ги измисля такива

Общи условия

Активация на акаунт