Пазим се с мъжа ми, а в един момент - бременна

• 4 632
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
В определени етнически и социални прослойки абортът е метод за контрацепция Frowning1

Този метод е избран, защото има мъже мрънкат, че не им било хубаво с презерватив.
Също така това са такива, които се интересуват от собственото удобство, а това, че жената ще прави 5-6 аборта не е негов проблем.
Но и жена, която се подлага на това грам не я съжалявам.

Изобщо не съжалявам такива жени. Сами са си виновни - накрая от толкова аборти да не можеш да забременееш.
Защото е много трудно Мунчо да сложи един презерватив - дай да я стържат нея като за световно.

# 46
Презервативите са като политиците - без тях е по хубаво. А и вече писах при интензивен полов живот вървят с кашони

# 47

Изобщо не съжалявам такива жени. Сами са си виновни - накрая от толкова аборти да не можеш да забременееш.
Защото е много трудно Мунчо да сложи един презерватив - дай да я стържат нея като за световно.

Аз и го казах това на моята позната, че много ми мрънкаше.
То изслушаш 1-2 пъти. После вече ти писва, не съм кошче за душевни отпадъци.
Накрая и казах, че не мога да и помогна, също така с действията си през годините сама са е довела до това състояние. Разсърди се, викам и не съм те карала аз да правиш аборти, че да се цупиш. За поведението си искай сметка на себе си.
Спря да ми досажда.
Сигурно на други мрънка.

# 48
Презервативите са като политиците - без тях е по хубаво. А и вече писах при интензивен полов живот вървят с кашони

Има жени, които само с презервативи могат да се предпазват. Ако мъжете трябваше да абортират щяха да пискат за кондоми като ученички. Ама на чужд гръб и сто тояги са малко, нали?

# 49
Вазектомията е също вариант. Но защо толкова се недолюбва от мъжете? 🤔
А дааа, защото засяга най-милото им,да не се мъчат, да не им се предизвиква дискомфорт.Но и героинята не отстъпва по глупост.

Общи условия

Активация на акаунт