Отговори
# 255
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ МАЙКИ!!!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА - ХАРИ, МАРИЯ, ЕММА, ИВА, МАРИЯ, АЛЕКСАНДРА!!!
  bouquet     bouquet     bouquet

Сесилия - за глитена мисля, че не епроблем след 6 месечна навършена възраст.

Вики 81 - пюретата аз му ги приготвям домашни, малко по-редички откакто веднъж се задави и аз се уплаших, а купените засега не съм ги разреждала. Просто като ги подгрея стават идеални за ядене.

Моят бебко от някъде 1-2 седмици си хваща палчетата на крачетата, разглежда ги и иска да си ги вкара в устата. Много е сладък.

# 256
Хапвате и пийвате, нали...  Sad а аз само ще преглъщам докато не заспят бебетата... че Ичи нещо се е просрал много яко... една кофа смрадлива вода от дупето му изтече... ама и аз какви ги говоря...Та солидарно с него папам солети и бисквити, а съм гладнаааа, хич не търпя на глад аз. Чакам и тати с китайските манджи, че онова дето го бях замислила за днес пропадна по разбираеми причини.
И ние днес бяхме на консултация 8,360кг и 72см, ваксина другата седмица, че с просрания Ичи не става. Кръв също другата седмица ще ни взимат, с колектора за пико също трябва да се борим...

Значи така Алексал и телетабис2 си се разхождат самосиндикално из парка и не свиркат... как не съм ви изловила само Simple Smile Много сладки снимки сте си направили! А колко е пораснал Минчо, супер, заслужил си е страхотната тортичка:)

А за торта "Лешник" на бебе Хриси и аз гласувам с 2 ръце:)

Абе много уфатни тези мами септемврийки, много торти, много приготовления:)

Сетих се и за бързоходия Арен... лелеее скоро не може да му избяга Денис:)

Кузманка, бебе Бобо така както ги бе подкарал сричките, сега освен та-та-та друго не казва... егати, при мен онова поверие за следващо бебе за сега е валидно... та и третото ще е момче, ама аз вече си знам, че мъжка майка ще съм:)

При нас това с рожденните дати е невалидно, такава случка още не ни се е случила:)

Весито, много хубави новини Simple Smile Дано всичко вече да е зад гърба ви!

Бънджито и проходилката не са у нас съвсем умишлено за да няма изкушения от моя страна. Но вече му е време де. Но той толкова обича да скача в ръцете ни, чееее... няма удържане:)

Бебе Бобо след като яде 3 дни пюре от морков, 5 почива. Утре ще му дам морков + картоф.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 21:20 от Щастливка

# 257
4естит празник, майки !   bouquet
Заслужихме си празника и ве4е го оценяваме по-ина4е.
Тук не се празнува както в България, но и аз съм спретнала трапеза и 4акам на6ия тати да се върне от работа.
За багажа на бебо в самолета, нямахме никакъв проблем, бяхме с 2 куфара 20кг, един 10 кг, коли4ката и 2 4анти ръ4ен багаж. Но най-добре се обади на превозва4а за справка.
По принцип до самолета се придвижва6 с коли4ката, на входа я дава6 на стуардесата, която я сваля в багажното. Като кацнете тя би трябвало да ти я донесе на изхода на самолета. Да, но не и в България. Бяха ми я пратили с останалия багаж и си я намерих изма4кана, търкаля6та се измежду вси4ките куфари, одеалото се вла4е6е  Close
Както и да е, обади се и питай и настоявай на това което ти се полага и си си платила...
Ние се налетяхме, това лято ни предстой нова авантура - 2100 км път с кола, 3 дена .Филип 6те е на 11 месеца... Sunglasses

За стол4етата за кола 9-36кг група, на6ето е Storchenmühle, както Сесилия писа. Води се добро стол4е от този клас, за6то да е несигурно???

# 258
MariaF,мъжа ми иска да се прибираме до БГ есента с новата ни кола,аз все о6те се 4удя,доста път си е  Thinking.Вие къде 6те пътувате,БГ?
За багажа в самолета - пътувах януари,сама с бебо Мити,багажа по принцип е  do 23 kg чекиран + 10kg за бебето и 10kg ръчен багаж. На нас надхвърли около 8 кг,но мина!Имах и коли4ка която бе6е в самолета,не в багажното!вси4ко зависи от самолетнаата компания !
Спокойна ве4ер!

# 259
  • Munich
Хубави снимки от Южния парк, хубави мами, хубави бебета...
МарияФ, Щорхенмюле са с добра репутация; просто тук в Германия тестват какво ли не и съм чела и гледала тестове на столчета за кола, според които излиза, че комбинираните столчета за кола са малко по-несигурни от другите, които са предвидени само за една категория. Аз въпреки тази им слава също мисля да купим комбинирано, когато стане малко сегашното, просто не ми се разправя да купувам отделно за всяка категория, а и излиза по-евтино. Просто го споменах като любопитна информация. Когато сме купували сегашното не съм обърнала внимание, че е една категория +, Römer Baby Safe + се води тоест вместо до 9 е до 13кг. Добре, че съм купила него, защото Виктор сега вече е над 9кг, а сме го ползвали толкова малко... Тук да се движиш с градски транспорт е по-удобно, отколкото с кола. Казват, че от цяла Германия мюнхенският транспорт е най-пригоден за придвижване с детска количка и наистина си е удоволствие да пътуваш така.
Сега унищожавам бавно, но славно бонбониерата, която мъжът ми донесе тази вечер за празника, чак ми горчи вече, но не спирам... Пристрастена съм. Нашето човече заспа пак самичко в 21.30, много съм доволна и ние си пускаме някакво глупаво предаване, кастинг за следващия топ модел на Германия, води го Хайди Клум, да изплакнем малко око. Хм, вместо да прочета някоя книга...

# 260
Аз най-накрая успях да седна и да ви честитя празника!!!

Честит празник Мамчета!!!
Имам много да разказвам ама ще е утре че много ми се спинка!!! Simple Smile

# 261
Здравейте момичета-кокичета

Отпразнувах си рождения ден с моето семейство.Аз не съм от най-големите купонджийки и обичам рожденните дни( и повечето празници) да празнувам в тесен семеен кръг-така се чувствам най-добре.Духнах си свещите,пожелах си следващата година пак да сме всички заедно,да сме живи и здрави-това е най-важното.Моето семейство е всичко за мен!
Получих прекрасни подаръци-пръстен и обици с аквамарин,една картина(аз си я избрах естествено Grinning),малко джунджурийки и много цветя.Днес си използвах полагащите ми се 20% намаление в магазин Кенвело,заради рождения ми ден Sunglasses Sunglasses
Въоще съм в много приповдигнато настроени-вероятно прекалено много захар и кофеин има в кръвта ми Laughing,но се чувствам екстра!

Бебчо гледаша с неприкрит интерес свещичките и притихна ,докато слушаше груповото изпълнение на песента "happy birthday" Simple Smile Тепърва му предстоят тези мероприятия.После си хапна пюре от броколи на Хаме,яде с апетит,пу-пу

Това е от мен, Hug Hug

# 262
 Добро утро момичета. Днес май аз съм най-ранобудната.
Кузманка, бебе Бобо така както ги бе подкарал сричките, сега освен та-та-та друго не казва... егати, при мен онова поверие за следващо бебе за сега е валидно... та и третото ще е момче, ама аз вече си знам, че мъжка майка ще съм:)
Ех, ако е вярно бих се навила на трето. Ние само ма-ма и ба-ба повтаряме.
 MariaF , Sesiliq аз също искам столчето да е комбинирано до 36кг, но такова като вашето май не съм виждала тук.
 За килограмите- преди 20 дни беше 7.900. На снимката наистина изглеждаме доста дебелички.
 Аlexal, Веселка, Доника много хубави торти.
 Teletabis2 , Alexal  браво за разходката, аз вчера приготвях празнична вечеря, а и една приятелка ми дойде на гости и не сме излизали, но довечера съм на купон. От снощната вечеря баткото най-много се зарадва на детското шампанско.

# 263
Хайде добро утро осмомартенски махмурлийки  Wink
От вчера имах много неща да ви пиша, но... май повечето ги позабравих. Първо благодаря на всички за чудесните пожелания по повод празника на жената. Ние изкарахме добре. През деня бях на фризьор, маникюр, купих си тоалет, разходихме Спаси в парка с мъжа ми, после направихме ранна вечеря в едно ресторантче. Бяхме около 40 човека в клуб. Имаше ретро парти /съобразено с възрастта на празнуващите, както се шегувахме/Пийнах 1 чаша бира и... ми се доспа, но това беше само около 00.00ч После се разтанцувах, с любимия се чувствахме като гаджета... трябва да излизаме по-често, определено. Дали като съвпадение или защото е усетил, че ни няма, но снощи към 1.00 Спаси се е събудил и е поплакал. Майка ми го е успокоила естествено, но останах изненадана, защото дори в най-тежките ни нощи Спаси започва да се буди след 3.00ч...  Rolling Eyes
Иначе от вчера Спаси се движи страхотно добре и самостоятелно с проходилката из целия хол. Снимах го и ако успея ще ви го покажа на филмче. Денис,вече момчетата ни могат да си играят самостятелно,докато си пием кафето  WinkПоздравявам те с кулиналните ти успехи в областта на детските пюренца и храни.   bouquet По този повод да споделя,че снощи Спаси изяде около 150гр каша от елда,която той по принцип не харесва. Направих я по-редичка и добавих 60гр пюре от ябълка. ММММ   chef
Весито, страшно се радвам, че Марти е по-добре. Чакам с нетърпение скоро да севидим.
Веселка,тортата е чудесна! Супер е, че си почувствала празника вчера!
телетабис, алексаЛ, Щастливке, как смесе разминали из този нечак толкова голям парк... Confused
Каролина, дано Мони се отучи от перфорацията при кърмене. Благодаря т из амилите думи!

При нас са на път още 2 зъбаи Спаси е доста ревлив напоследък. В момента също... Sad до после   bouquet

# 264
Добро утро сладурани! smile3503
Честита 7-ма месечинка на Ния и Александър на mertzi и Магдалена на slanced! Да растат здравички, щастливи и безгрижни деца!  bouquet

Щастливка, спокойно  Stop, можете да работите за трето. Поверието не е истина. Grinning Първата думичка на Мими беше "та-та", а пак си имаме момиченце. Grinning Така, че, дерзай!
А Василена никакви срички не казва, като ви чета и направо се притеснявам. Тя продължава да си гука, казва само "а-а-а" и обича да си пее нещо, което звучи нещо такова "гр-р-р-гр-р-р".
Vessselka, радвам се, че сте си прекарали добре на рожденният ти ден и , че си получила хубави подаръци. Много обичам подаръците. Mr. Green
За 8-ми март този месец получих на три пъти подаръци, защото моята половинка все забравя, че вече ми е дал пари да си избера нещо (той за съжаление не е от най-романтичните мъже). Първо си купих риза с дънково бюстие (още в края на февруари с уговорката, че това ми е подаръка за 8-ми), после си купих рокля (която облякох снощи) пак със същата уговорка. И на 7-ми ми каза да си избера нещо за 8-ми март, даде ми парички и аз си купих блузка и пола. Mr. Green А вчера на обяд се прибра ненадейно за секунди от работа и ми подари букет от лилиуми. Бях много щастлива, защото, нали ви казвам, че не е много по романтиките.
А снощи отбелязахме празника в едно малко заведение с жива кръчмарска музика. Беше просто ужасно. Не можахме да си чуем приказката. Бяхме с още две семейни двойки. След два часа се ометохме и в 24ч. вече си бяхме у дома в леглото. Добре поне, че кухнята им беше превъзходна.
teletabis2 и alexal, чудесни снимки! Браво!
Вчера времето тук беше ужасно, но все пак прекарахме с бебока 3-4ч. на вън. Тя спи толкова добре навън, а у дома голяма мъка. Половин час, ако дремне, трябва да съм доволна.
Весито, това да се чува! Hug
Вчера реших, че е време освен каша, да въведа и зеленчуково пюре. Като за начало домашно приготвено картофено пюре. Сварих картофа, намачках го добре, сложих малко АМ и запонах да и давам. Да, ама не. Тя беше готова да повърне всеки момент и отказа категорично да яде. Принудих се да отида до магазина и да купя готово. В нашият малък град обаче, освен на Ганчев, друго не се продава. И нямаше еднокомпонентно, та купих от картоф и морков. За моя изненада беборана много го хареса Shocked Исках да започна с Хип, но в Пловдив ще ходим чак във вторник и тогава ще минем през Била да се позаредим малко.
Усмихнат ден желая на всички и в душите да е топло.  love001

# 265
Добро утро мами . Надявам се днес да сме свежарки , макар и до късно купонясвали. Аз изкарах страхотно вечерта , но към 00ч се прибрах , защото клепачът ми много натежа . Ти и от 7 купонясвах и доста се уморих , а сладурана днес стана в 7 , та добре , че съм се прибрала раничко , че сега щях да съм като отнесена  hahaha .
Ще сложа малко снимки като ги сваля на РС-то , че сега точно не ми се занимава .
Irinii ние сме с теб . Сискай зъби , това е тежък период и за бебчо и за мама , но важното е детенце да е здраво .
Днес в 12 съм на фитнес , че имам нужда от стягане , а и 6-те месеца вече са факт , та мога да започна да си товаря тялото , без това да има лоши последици .
Кашите - ние сме много странни птици .Малката не обича кашите на милупа и на хип плодовите . Определено си хапва едла и оризова чиста . Не знам защо , но смесени с друго не ги хапва , мръщи се . Аз взех няколко кутии елда с банан и ябълка (смесена)  на хип и ако не ги хареса ще трябва да ги подменям няак  newsm78
Вчера се убедих че не обичаме карфиол . Остана ми едно пюренце и повече няма да купувам. Мислих че ще свикне , защото е много полезен , но явно няма да се случи и не искам да я мъча.
Толковаот мен , отивам да пия кафе , за да се освежа малко .

# 266
Добро утро милички
Днес за закуска ще ви почерпя,а по късно ще влеза за да ви кажа повода,който ме кара да се чувствам толкова добре днес.

# 267
Mila84, страхотна закуска, а снимката е трепач! Бързо казвай повода, че сега няма да мога да отида спокойно на разходка. hahaha

# 268
Нека и аз да се разпиша!Вчера наистина прекарахме чудесно в парка,Минчо проспа цялата среща Embarassed Shocked,явно добре му действа,но после цяла нощ си игра и пя Rolling Eyes!Благодарим на teletabis Aлекс за страхотната компания! Hug
Мила,мерси за закуската,казвай повода,не може така Laughing Naughty,без да знаем Mr. Green
mari_anka,Мишето хапва с удоволствие всички пюренца,но вчера и аз направих от картоф и също го повърна,чак му се насълзиха очите,вътре бях добавила и морков на Хип,който той много обича,да ама не го изяде въобще Thinking,на вкус го опитах и беше страхотно и аз прибавих и АМ,но не го иска Thinking

За кашата-и ние ядем с голямо удоволствие оризова,а вътре прибавям ябълка или круша,не мога да смогна с лъжицата Grinning
sladur4e,аз да си призная ,че нашата торта е купена Embarassed,нямах време да се изявявам в кухнята,иначе много обичам да правя десерти  chef

Ами това е засега,отивам ,че някой хора искат внимание Mr. Green

# 269
Добро утро мили мамита и бебковци!!!  
  bouquet

newsm59Честита месечинка на Ния и Александър на мама Мерци и на Магдалена на мама slanced! Да са здрави, много послушни и слънчеви дечица!!! newsm18  Party Timeirinii като, четох как сте си изкарали, направо супер. Много обичам и аз да се връщам във времето назад и ние също понякога сме се чувствали като гаджета с моята половинка.

Снощи празнувахме в къщи. Бяхме се разбрали да излизаме, обаче се оказа , че кумът ми е нощна смяна и решихме да празнуваме сега в събота на едно заведение! Купих си и аз тоалет, обувки и т.н. Сега с нетърпение чакам да дойде събота да поразпусна малко! Вчера духаше гаден вятър и бях решила да не излизаме с Даная, обаче ми се обади една съученичка и аз се навих да се видим. Пообиколихме пак центъра и се прибрахме в 18ч. Даная я нахраних и ние с мъжо отидохме за 2 часа на гости. После се прибрахме, вечеряхме и дойде в къщи кумата ми и така чак до 1ч. Сега ми се спи амаааа... ooooh! Tired

Искам да попитам: Не е ли рано още да се слагат в проходилки бебчовците newsm78
Питам, защото като бяхме на ортопеда да ни прегледа, за дето носихме гащите го попитах и той ми каза, че чак към 9-тия месец може да се слага. Каза, ако можех щях да забраня паяците!!! newsm78

Веселка, тортата е страхотна, чак ми се прияде. Прати малко и на нас... Joy
Mila 84 закуската е страхотна. Много благодаря Hug

Боже момичета как се оправяте из тези самолети, аз мисля, че не бих се справила да пътувам така!! Flutter

Сега ставам, че малката ми принцеска ме вика Hug    bouquetЛек ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт