Отговори
# 615
Амии ако говорим само за лайфстайл и хобита… Колкото по-малко, толкова по-добре Grinning Харесвам и уважавам мъже, които могат и обичат да работят яко. Амбициозни, дейни и волеви, да не им остава много време и ищах за странични занимания. Освен спорт и четене, пак по много.
Работохолик викаш?
А смяташ ли че след 12-16 ч. блъскане за кинтите, защото друг смисъл реално няма от блъскането, животът не е само работа - спане, ядене, тоалетна, и обратно, ще има сили и желание да е с теб?
При такъв "лайфстайл" хобита няма, откъде време?
Ти какво ще правиш през този интервал?
Ами, ако и той иска "жената да е ангажирана", какво се случва? Thinking

Не е само за кинтите. Има хора с призвание, има и други, на които отвътре им гори да “случват” нещата, да съзидават, да огъват материалната реалност и това им доставя удоволствие. Въпрос на темперамент и възможности.

Моят партньор има сили и желание за мен след работа, другите работохилици не ме интересуват. Има си и хобита, както писах, и пътува(ме), че и на брънчове и театри го влача. Не ми е отказал нищо. Просто не е тип човек, който ще седне да си почива или да се забавлява в общоприетия смисъл на думата, ако го оставиш на самотек уикенда. Или ще работи, или ще тренира, или ще си действа по нещо свое.

Аз в работния му интервал също си имам ангажименти, занимания, свой живот и други любими хора.Свободолюбив интроверт съм, така че един-два часа вечер заедно са ми предостатъчни. Въпрос на темперамент, както казах. Паснали сме си.

Звучи като ти самата да нямаш работен интервал и че си си намерила магаре да те носи.

# 616
Абсурдно е да говорим за нужда от 20 години опит в ИТ индустрията! Там всичко се променя толкова бързо! Всъщност , нищо друго няма значение, ако човекът е добър в нещо и обича това, което прави!

Мен не ме привличат нито големи ръце, нито крака , нито други едри части на мъжкото тяло.  Харесвам здрави бели зъби и светли очи !
Може ли да питам ти колко години опит имаш в ИТ индустрията?

# 617
  • Out of the Mix
На мен от поста на Сиси това ми хареса -> "Всъщност, нищо друго няма значение, ако човекът е добър в нещо и обича това, което прави!"

Зъбите също са важни. Поддръжката им. Но зависи и от гена.
Педант съм и на тема зъби. За мен по-хубаво от здравия емайл няма. Не изкуствени керамики и избелвания.
Принципно хубаво си пишем за "флагове" и "предпочитания", но положението е много зле, като цяло. Вярно, че консервирани и поддържани хора са рядкост, но все пак. Начинът на живот също оказва огромно влияние, сънят, спортът, храната.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 17:53 от Revoker

# 618
За мен също мъжът тряжбва да работи яко - тоест да е ангажиран. Не всеки мъж, който е зает на работа, работи като хамалин или миньор, та толкова да няма сили за жена си вечер. Мъжете, които не са достатъчно заети, започват да мислят глупости. Аз също работя доста, а и да не работя - времето ми е оползотворено, тъй че до мрънкане на мъж, че няма време за мен и ми е скучничко никога не съм стигала, няма и да стигна.

# 619
  • Out of the Mix
Браво, Манди. Simple Smile
И в края на работния ден, респективно вечерта оползотворявате времето заедно, както подобава. Smirk

# 620
  • София
Аз пък съм си мрънкало и ако виждам мъжа си за два часа вечер или един ден седмично, ще се размрънкам, а може и да произнеса прословутата си реч:
"Ти си имаш твойте ангажименти, аз си имам моите, виждам, че не съвпадат като време, така че е време всеки да продължи по пътя си."
Впрочем, това въобще не е дреболия, а времето заедно е основното нещо във връзката.

# 621
И тва не е вярно, аз дето работя хамалската единични случаи са били да нямам сили вечер за жената. Виж някой дето шефът му го изцежда от работа изпълнена с напрежение и стрес там по може, психическото напрежение товари много повече.
Към Манди беше коментара ми

# 622
  • По света и у нас
Казват, че мъжа може да ч. без проблем  в състояние на умора, а жената може ч. без проблем  в състояние на стрес.
Но обратното не е възможно и аз го вярвам.

Жената от стрес натрупва кортизол и кой знае какво още и секса я отпуска и разтоварва като лекарство.  Даже мисля че по стресираните жени за малко като секс наркоманки. Но ако е изморена тя просто иска да спи и не и се занимава.

# 623
RoninBG, не ти разбрах въпроса, може да е, защото съм ненаспана. 😅 Разказвам само какви наблюдения имам от хората край мен.

Иначе - ако наистина една жена е влюбена, няма да има значение ни какви са ръцете, ни какъв сок пиеш. 😅 Аз като че ли не съм била много предубедена никога (освен към въпросните батки, защото ги свързвам с агресия 😇). Да, имала съм фантазии като всяко момиче, но ако съм имала чувства към някого, който не се вписва в идеалния образ, просто... това ми е било новият идеал. 😅 Ако съм влюбена в някой среден ръст - ах, колко е хубаво, че сме близки по ръст, колко по-удобно! Ако съм влюбена в някой висок - ах, колко са секси високите мъже и колко сладка се чувствам в сравнение! Каквото дойде. Чувства да има.

Имам чувството, че повечето мъже са по-малко капризни, повече гледат цялата картина.

Този твой пост ме изненада.
Като не си се наспала си екстра. Знаеш ли ?
С повечето твои постове съм имал разминаване.
Този ми допада много. Мисля като теб.
Пламне ли искра, край с изискванията.
Няма какво повече да кажа.  само Hands Thumbsup

# 624
  • Somewhere beyond the moon and stars
Соло китарист брои ли се?
Брои се всичко, което е вдъхновено на ниво над рИкията и салатата. Relieved

Жената се влюбва в нещо все пак, или не?
Времето тук ни е ограничено, важно е да е пълноценно. Без часовник.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 20:44 от ~Emerald~

# 625
  • Out of the Mix
Съгласен съм, само без рИкията и салатата, че не съм такъв типаж, не пия ракия или концентрати, нищо, че свиря от 15+ години. Wink
За другото твърдо "за". Wink Hands Plus1

# 626
Този твой пост ме изненада.
Като не си се наспала си екстра. Знаеш ли ?
С повечето твои постове съм имал разминаване.
Този ми допада много. Мисля като теб.
Пламне ли искра, край с изискванията.
Няма какво повече да кажа.  само Hands Thumbsup
Ама аз винаги съм го твърдяла това. 😅 Не сме се засекли явно.

# 627
  • Somewhere beyond the moon and stars
Съгласен съм, само без рИкията и салатата, че не съм такъв типаж, не пия ракия или концентрати, нищо, че свиря от 15+ години. Wink
За другото твърдо "за". Wink Hands Plus1

Чудех се как да изразя сантимента за изкуство, а не битовизми, и накрая се разсеях и не го изразих. Grinning Извинявам се!

# 628
Скрит текст:
Амии ако говорим само за лайфстайл и хобита… Колкото по-малко, толкова по-добре Grinning Харесвам и уважавам мъже, които могат и обичат да работят яко. Амбициозни, дейни и волеви, да не им остава много време и ищах за странични занимания. Освен спорт и четене, пак по много.
Работохолик викаш?
А смяташ ли че след 12-16 ч. блъскане за кинтите, защото друг смисъл реално няма от блъскането, животът не е само работа - спане, ядене, тоалетна, и обратно, ще има сили и желание да е с теб?
При такъв "лайфстайл" хобита няма, откъде време?
Ти какво ще правиш през този интервал?
Ами, ако и той иска "жената да е ангажирана", какво се случва? Thinking

Не е само за кинтите. Има хора с призвание, има и други, на които отвътре им гори да “случват” нещата, да съзидават, да огъват материалната реалност и това им доставя удоволствие. Въпрос на темперамент и възможности.

Моят партньор има сили и желание за мен след работа, другите работохилици не ме интересуват. Има си и хобита, както писах, и пътува(ме), че и на брънчове и театри го влача. Не ми е отказал нищо. Просто не е тип човек, който ще седне да си почива или да се забавлява в общоприетия смисъл на думата, ако го оставиш на самотек уикенда. Или ще работи, или ще тренира, или ще си действа по нещо свое.

Аз в работния му интервал също си имам ангажименти, занимания, свой живот и други любими хора.Свободолюбив интроверт съм, така че един-два часа вечер заедно са ми предостатъчни. Въпрос на темперамент, както казах. Паснали сме си.

Звучи като ти самата да нямаш работен интервал и че си си намерила магаре да те носи.

Нем, не ме носят. Не ме кефи. Просто моите работни интервали са по-гъвкави. Понякога аз съм тази, която работи по 12-16 часа. Някой път два, някой път нула. Според зависи.

# 629
  • Out of the Mix
Няма проблем, Смарагд.
Може да си правила или да ти предстои нещо "битово" затова така. Grinning
Изразявай, това е хубаво - да се артикулира и вербализира. Понякога не ни идват думите, но е важна импровизацията. Relieved

Общи условия

Активация на акаунт