Отговори
# 1 110
  • София
Добре де, само като вече сте официално женени или минимум сгодени с някого ли бихте се появили заедно публично? В компания, на парти, на сватба, на каквото и да е?

Преди години бих отишла и с ново гадже. Сега почти не си представям някой, с когото бих се появила на публично събитие или да се заявя официално. Не виждам никаква полза от това, само щети. Съответно ако някой ме кани на подобни неща отказвам, но пък чак да го отрежа не.
Иначе дребнаво отрязване – отрязах един, с когото имахме уговорка да се видим и ми звъня без нужда пред непознати ми други, пред които натъртваше недвумислено с кого говори и силно фамилиарничише. Сигурно съм остаряла от една страна, но пък и винаги съм била дребнава.

# 1 111
Сега ме карате да се замисля дали не съм странна аз, защото моят приятел взе билети за концерт за тази година, а ги взе миналата, на първия ни месец заедно(а бяхме от разстояние до преди два месеца) 😃 ама на мен ми направи хубаво впечатление, че иска да сподели този момент с мен, след година, което значи, че държи на мен и иска бъдещи отношения. Билетите бяха поименни, така че не са просто два купени билета, които да продаде ако не стане нещо. И още първите месеци ми каза, че за следващата година (тоест тази) СМЕ на сватба, СМЕ на почивка и прочее, общо взето от самото начало прави общи планове за период по-далечен от месец-два. А ние се виждахме максимум 3 пъти в месеца, така че, не сме имали и ние кой знае колко срещи тогава.

# 1 112
  • По света и у нас
Сега като се замисля на каква първа среща ме прекара мъжът ми, направо е трябвало да го зарежа там на място, но аз съм била сериозно омагьосана.
След като ходихме на ресторант, ме заведе на дискотека където някакъв негов приятел празнуваше рожден ден и съответно се запознах с най- близките му приятели веднага. И както си стоях в дискотеката най-невинно и се ръкостисках с някакви хора на които се опитвах да запомня имената, рожденника започна да танцува залепен за задника ми супер брутално и аз побеснях. Бившия ми ме успокои все едно това нищо не било, и е най-нормалното нещо... и така тръгнаха нашите отношения и бяха такива цели 7 години. Права си Антония....   

# 1 113
Ми не знам, ама на последния концерт, на който бях, билетите купих 3 години и половина по-рано. Без изобщо да имам идея с кого ще ходя Simple Smile

# 1 114
Ми не знам, ама на последния концерт, на който бях, билетите купих 3 години и половина по-рано. Без изобщо да имам идея с кого ще ходя Simple Smile
Е, при нас трябваше да са поименно, не е взимал билетите просто два и който дойде с него. 😃

# 1 115
Казусът със сватбата е интересен и аз самият бях изправен пред подобен навремето като се запознах с жена ми. Покана за сватба от няколко месеца предавателно, мислих да отида с най добрата ми приятелка, в последния момент се появи бъдещата ми жена. Въпреки че не отидох по съвсем различни причини и ми се размина, със сигурност щях да предложа на жена ми, нищо че бяхме още съвсем в началото на няколко срещи, щото като ме отбележат във фейса с ндп-то усмихнати и почерпени насред купона, можеше това да стане повод за резачка.
Така че според зависи до колко са задълбочени отношенията или колко има изгледи към това, но е редно да бъде отправена такава покана към човека с който излизаш и имаш някакви очаквания, пък вече отсрещната страна си преценява. Още повече че можеш да отидеш на такова събитие с някой и без да сте във връзка.

# 1 116
А, то какво редно или нередно - кой както си го усеща така го прави.
Все по някое време се споделят и преживявания дето не включват само двамата, то и само да си говорят двамата на кафе/питие/вечеря става за първите няколко пъти, но нататък ако е само това, не ми звучи добре. Поне аз не мога да опозная някого само и единствено насаме, само от това какво той е решил сам да каже или покаже за себе си, то става много изолирано. Бива от време на време и в среда с други хора да има по нещо.
Но и първите няколко срещи сега и преди примерно 15-20 години нямат много общо като степен на опознаване и сближаване. На днешно време има толкова възможности за някаква комуникация и между излизанията, а навремето никой не ходеше с опция за чат и снимки в джоба 24/7.

Общи условия

Активация на акаунт