Отговори
# 585
Аз съм написала баш обратното Joy
И да... ТатУс Scream
Пп. То смешно, ама самият ми татуировчик пише "татос" в чата. Иначе добре рисува, ама явно неграмотен милия.
А, да, още нещо - неграмотници са супер анти.

# 586
Трябва да минеш на щат.
С  моя правопис. Или кривопис ще изкарваш добре:)

# 587
Clare, така е, но поне лесно се надушват такива. Simple Smile А какви типажи мъже те привличат?

Амии ако говорим само за лайфстайл и хобита… Колкото по-малко, толкова по-добре Grinning Харесвам и уважавам мъже, които могат и обичат да работят яко. Амбициозни, дейни и волеви, да не им остава много време и ищах за странични занимания. Освен спорт и четене, пак по много.

Нямам нищо против хобитата, полезни са за здравето и ги насърчавам у партньора ми, просто нито едно не ми е особено секси или определящо дали ще ми хареса някой. С изключение може би на бойни изкуства, ама тях ги броя към спорта, и някои самовглъбено-мъжкарски, като дърводелство илиии де да знам, да язди коне или да строи лодки например. Или да е любител скулптор, ама да е наистина добър, не да прави някакви човечета като от Великденските острови. С две думи, дейности за навити ръкави Wink

Като цяло искам хобито им да съм аз Smiling Imp

# 588
  • Далечният изток
Ронин... Ако трябва да те поправям за всички грешки, наистина трябва това да ми е професията. Много си неграмотен, душа, мнооого. Ей това е нещо, за което режа...

# 589
Аз имам много странно чувство за  хумор.
Ако жената го разбере .... умираме от смях.
А ако не го разбере.... еми обижда се и край.

# 590
  • Out of the Mix
Амии ако говорим само за лайфстайл и хобита… Колкото по-малко, толкова по-добре Grinning Харесвам и уважавам мъже, които могат и обичат да работят яко. Амбициозни, дейни и волеви, да не им остава много време и ищах за странични занимания. Освен спорт и четене, пак по много.
Работохолик викаш?
А смяташ ли че след 12-16 ч. блъскане за кинтите, защото друг смисъл реално няма от блъскането, животът не е само работа - спане, ядене, тоалетна, и обратно, ще има сили и желание да е с теб?
При такъв "лайфстайл" хобита няма, откъде време?
Ти какво ще правиш през този интервал?
Ами, ако и той иска "жената да е ангажирана", какво се случва? Thinking

# 591
Ронин... Ако трябва да те поправям за всички грешки, наистина трябва това да ми е професията. Много си неграмотен, душа, мнооого. Ей това е нещо, за което режа...
Признавам си без бой.
Е то да има нещо да режеш. А тооо нищо.
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мая,
хумор и сатира Simple Smile "твоя" човек 

# 592
И всичките тези неща се обръщат с краката нагоре когато заиграят пеперудите... Просто казвам Simple Smile

# 593
  • Somewhere beyond the moon and stars
Ох, мъжки ръце на пианист, с дълги тънки пръсти. Още са ми тръпка, хипнотизиращо се движат върху черно-бели клавиши, теменужен здрач над черен роял. Heart Eyes

И при жените ръцете на пианистка са ми невероятно привлекателни. Слаби, даже кокалести, интелектуални.

# 594
  • По света и у нас
А на мен големите ръце на инженер или хирург ( на бял славянски сръчен мъж  -  ако ще и войник да е)  направо ме подлудяват. 🔥🧯🐦🔥 а като е с къс ръкав и нешо си е сгънал лактите и прави нещо, държи... направо Church

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 06:35 от PriMadonna

# 595
  • Out of the Mix
Ох, мъжки ръце на пианист, с дълги тънки пръсти. Още са ми тръпка, хипнотизиращо се движат върху черно-бели клавиши, теменужен здрач над черен роял. Heart Eyes
И при жените ръцете на пианистка са ми невероятно привлекателни. Слаби, даже кокалести, интелектуални.
Мда, и да свири сола и импровизация в Хармоничен Минор в Ла.
И не само. "Хипнотизиращите" Ладове са доста. Wink
Ако си имала досег до музикален инструмент и си се посвещавала, свирила, стигнала до по-високо ниво на компетентност, след "сесията" не можеш да си представиш какъв релакс е и как освобождава напрежението и презарежда.
Соло китарист брои ли се?

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 14:31 от Revoker

# 596
Аз пък вероятно бих отрязал жена, която е твърде емоционална или твърде неемоционална. По отношение на професиите вероятно не бих дал шанс на такава, чиято работа изисква стоене до късно или е много напрегната. Не ми харесват и крайните феминистки. Относно хобита - все ми е едно. Приемам наличието на татуси в жената, но в началото на отношенията бих имал едно на ум. За мен това е потенциален червен флаг.

# 597
  • София
Китаристите са ми слабост, за съжаление. Въобще музиканти. Мога цяла нощ да говоря за музика.

# 598
Аз пък мога да имам сериозна връзка само с мъж, занимаващ се с точни науки-- математика, физика, информатика. И другото е спортен, силен и издържлив, да обича да ходи по планини на сериозни преходи. Тоест, физически издържлив като добиче мъж на точните науки. През годините никога не съм могла да имам сериозна връзка с мъж, който не отговаря на тези две изисквания.
Теоретично много харесвам музиканти, имала съм кратка връзка с художник, мъже във финансите, но накрая сме прекалено различни. Единственото изключение са лекари, харесвам лекари, но  е трудно да живееш с лекар. Те са с изключителна заетост и са цинични като  дявола.

Иначе чисто физически  харесвам  с мъже с марсови професии -- военни, полицаи.Но не бих имала връзка с такъв, абсолютна несъвместимост.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 11:23 от MariyaHris

# 599
Абсурдно е да говорим за нужда от 20 години опит в ИТ индустрията! Там всичко се променя толкова бързо! Всъщност , нищо друго няма значение, ако човекът е добър в нещо и обича това, което прави!

Мен не ме привличат нито големи ръце, нито крака , нито други едри части на мъжкото тяло.  Харесвам здрави бели зъби и светли очи !

Общи условия

Активация на акаунт