Отговори
# 705
Аз съм 1.78 и често срещам мъже по високи. Но да, масовия ръст е този +/- някой сант. Само едно гадже съм имал над 1.70 горе долу колкото мен на височина и беше готина, малко като манекенка. Другите са били все по ниски, за една писах в началото, беше много ниска, под 1.60 и не ми допадна, но не само заради ръста. Колкото и да беше напориста, не ми харесваше достатъчно и в един момент като се усетих, че се насилвам да излизам с нея сложих края.
Харесвал съм и момичета с подобен ръст, но не сме стигали до нещо повече, масово съм бил с жени между 1.60 и 1.70

# 706
  • В небето
Не, не е комплекс. По-скоро част от изискванията, които примерно аз имам. Не мога да съм с нисък мъж. Не ми харесва, не ми е секси, не ми е мъжествен.
В съдебната зала нямам никакви претенции с какви хора ще се срещам, най-малкото дали ще са ниски или високи. Нито пък по ръст ги преценявам дали са професионалисти или не. Вече като си отвори устата... или като видя как е написал исковата молба или отговора, го преценявам много бързо. Тогава може и да си кажа Тоя за нищо не става. Ама той "тоя" може и да е висок де...
В крайна сметка наистина е въпрос на лични предпочитания. Което не ни дава правото да се разпореждаме кой с кого да бъде (във връзка с императива Ви ниските мъже да си търсят миньончета).Smirk
И все повече се убеждавам, че в темата преобладаващата част от дамите са тръгнали "на лов за мъже" с голямата кошница. Изисквания, изискванията се превръщат в претенции, претенциите - в капризи. Накрая вечер си лягаме сами, защото женското око се фокусира изключително върху формата, но не иска (не може) да оцени съдържанието.

# 707
  • Далечният изток
Интересно това как го прецени...
Нито съм на лов за мъже, нито съм спала сама от поне 30 години.
Разпореждам на ниските мъже да си търсят ниски жени? Разпореждам? Joy
Не, просто предлагам, за да не се разочароват като ги отрежат високите. И говоря принципно. Сега, че някои се разпознават и се обиждат, си е техен проблем.
Може ли да не ми вменяваш разни въображаеми грехове?!

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 08:11 от AIDA_N

# 708
Пак стигаме до там, че когато мъж има изисквания за външен вид, ръст, бюст, г.з, образование на жената, пари, произход и т.н., всичко е "ама рабзира се, той има право да иска".
Когато жена има същите изисквания, вече става "какви са тези капризи, само душата е важна".

# 709
Леле, защо тая злъч относно височината и претенциите на жените. Аз както казах, не мога да бъда с дребен мъж, моя е 190 см. И не съм го избрала по ръста само, но това беше първото което ме привлече. Сякаш мъжете нямат претенции и предпочитания за външността на жената. Голям бюст, да е слаба и т.н.  Темата е за какво бихте отрязали някого. Аз бих заради ръста и ако е прекалено слаб, пък било то да е най-умния и добрия мъж на света.

# 710
Емма, да, но все пак е видно, че жените селектираме повече. Даже си мисля, че ми е приемливо жена освен чувства И прагматика да влючи в избора на жених. Аз съм включвала и дори много да съм си изгубила главата, е имало неща, които не съм пренебрегвала, точно защото си я има прагматиката на бъдещи деца.
Докато всички мъже около мен са се женили САМО по любов. И като им е падало пердето са пренебрегвали всичко останало, вкл са се изправяли срещу родители и тн. В това включвам дори и моя си мъж, за когото не се считам за мегаизгодна партия, ако погледна прагматично. Смятам, че жените избираме повече, заради биологичната роля на майка. И си мисля, че мъжете са по-рационални и прагматични във всичко, освен в избора си на жена, докато при жените е  обратното.

# 711
  • Варна
Мен ме привлича интелекта у един мъж. Нали, освен вече споменатите ръце и глас Simple Smile Толкоз. Падна ли си по излъчването, по присъствието, по характера, нататък лесно идва физическото влечение. Но нещата при мен започват в главата. Никога не ми се е случвало да пожелая мъж само заради външния му вид, ако ще да изглежда убийствено по всички стандарти. За мен лично мъжественото излъчване не идва от ръст, мускули и нещо, което може да се визуализира. Ужасно се кефя на мъже, които са спокойни, но се усеща силен характер, говорят тихо, изразяват се кратко, но ясно. Оттук вече съм погледнала въпросния мъж втори път и ми е събудил някакъв начален интерес.

# 712
  • София
При мен е пълен майтап и чиста химия. Ппц си мрънкам за 190, тъмен, с брада. Реално се озовавам с 170-175, русоляв, брадата е спорна.

# 713
При мен е пълен майтап и чиста химия. Ппц си мрънкам за 190, тъмен, с брада. Реално се озовавам с 170-175, русоляв, брадата е спорна.

Разходи се около Женския пазар, пълно е с тъмни мъже с бради.

# 714
Лошото е, че имам химия/привличане само към определен типаж, който се оказва токсичен за мен в другите аспекти Joy
Затова съм решила да се въздържам докато не се излекувам.

# 715
  • София

Разходи се около Женския пазар, пълно е с тъмни мъже с бради.
Била съм в Истанбул, знам как е.

# 716
В Истанбул, т.е. турците не се славят с висок ръст 😉 Иначе бради на всяка крачка. Мазни, тъмни бради.
Моят мъж е 1,90, аз съм има няма 1, 60 см, дъщерите и двете са нискостеблени, голямата е 1, 58, малката 1, 62. Така че толкова за генетиката и избора. Иначе харесвам високи и слаби мъже, нищо че аз съм хем ниска, хем дебела.

# 717
  • Далечният изток
О, забелязала съм, че генът на ниските е по-силен.

# 718
Един от най привлекателни мъже, които съм стещала е висок горе долу колкото мен - 1:70.
Не виждам на готините мъже с тоя ръст да им липсва женско внимание.
Моят е около 175.
Иначе аз не понасям емоционално нестабилни мъже и мрънкачи, дето все им млякото горещо, все друго нещо...

# 719
О, забелязала съм, че генът на ниските е по-силен.
Здраво стъпили на земята, дет` се вика Grinning
Мрънкачи и вечни жертви никой не обича, независимо от какъв пол са. Ако човекът ми е партньор, тогава ОК, имаме си нагласата да се подкрепяме един друг и прочие, макар че и там си има граници. Но ако е някой дето не ми е никакъв и ми го играе многострадална Геновева и очаква подкрепа... хич не ми е секси, да не го кажа по-грубо. Но това не го броя в графа странности, а ми звучи като съвсем логична причина за отхвърляне.

Общи условия

Активация на акаунт