Отговори
# 690
  • Далечният изток
Да бе, и аз това казах. Да си ходят с ниски женички.

Ама високите мъже въобще не са рядкост. Аз само с високи мъже съм била. Говоря за мъже над 180 см. Аз съм 172.

# 691
Хммм аз явно ниските хич не ги забелязвам, щото според мен мъжете в БГ са си високи, поне 180-5 като минимум на тези, които аз забелязвам.

# 692
Високите мъже в БГ са рядкост. Средният ръст е 174-176 см.
Жените са 160-165. Голямата част.
Имам един познат 195 с миньонче 165 (за него), тя се губи в него, иначе са сладури.
Айда, нисък е Ронин, ама една жена 160-162 ще му е екстра, дори с "масов" ток 3-7 см. Wear High Heel
Но пък и той може да сложи обувка и ще порастне с два, три санта. Simple Smile Wear Mans Shoe

По-старите поколения да, до набор 80+. Ама от следващите почти не съм виждала някой мъж (младеж), по-нисък от мен.

# 693
  • Out of the Mix
Може и да сте прави.
Възможно е да е свързано с хормони и храната, химията, която масово взимат.
По-високо гадже не съм имал, все са били 1.65-1.70. Аз съм 1.80.

# 694
Не знам къде ви се привиждат тези само ниски български мъже. Само с високи съм била, а и поколението на дъщеря ми са великани. Аз съм 170.

# 695
Баш около 175 +/- са най-много мъже у нас. Мисля, че просто наистина имате избирателно зрение. 😀

Но пък и 180-185 не е чак такава рядкост, над 190 обаче са единици в колективите, в които съм попадала.

# 696
Масово са високи хората/младежите,.че и моето поколение... или аз съм ниска Joy
Вие как си знаете колко сте високи, нЕам идея. Къде се мерите? Моето дете има метър дето му меря височината ама е до 160см. Аз съм.малко отгоре Joy

# 697
Мъж между 180 и 190 е перфектна височина. После стават върлини. То и за жени над 1,72 и 1.75 е така - стават леко кобилести.
Не е в това въпроса. Както се вижда.

# 698
Ами виждала съм. В живота съм го виждала. Теб пък въобще ..... не знам що реши, че за теб пиша?!
Добре, нисък си. На теб не ти пречи, че жената е висока, но на нея може да ѝ пречи, че ти си нисък. Това мислил ли си го?
Казах че на мене не ми пречи.
Всеки си знае какви са му пречките.
За мене човека е важен, не колко е висок / нисък.
Спокойно.... никой на сила нищо няма да го караме Simple Smile
Мен просто ми е интересно,  как ще ми действа.
Тука се твърди че ще имам комплекси.
Аз не мисля така.
Сега ако високите жени си имат комплекси .... това си е друго нещо.

# 699
  • Далечният изток
Да де, ама ако ще има и дама, не си сам, няма как да мислиш само за себе си, нали?! Падаш ли си по високи жени въобще или си чешем клавиатурите?

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 23:46 от AIDA_N

# 700
Мая, можеш да имаш просто такива пропорции, че да се чувстваш/изглеждаш по-дребна, отколкото се очаква за ръста ти. Аз съм така. Simple Smile

Ох, важни са пропорциите. Ако е висок, ама късокрак - мех.

# 701
Да де, ама ако ще има и дама, не си сам, няма как да мислиш само за себе си, нали?! Падаш ли си по високи жени въобще или си чешем клавиатурите?
Незнам човек. На 23 години ходих с една художничка на 34 и беше една глава над мене. Но както каза ти, беше многоо отдавна.
По нея си падам. Уникална жена.
 С други по-високи не съм ходил.
Пак казвам не мисля, че има значение за мене. Не ми е фетиш да гледам само високи жени или нещо такова.
Форума ме накра да се замисля, колко съм уверен в себе си и дали една висока жена ще ме притесни.
Знае ли човек. Мога само да предполагам.

Ако жената има комплекси че аз съм по-нисък, то няма как да стане работата.
И да искам и да не искам.
Не ти разбирам въпроса?

Но да, ще ми е интересно веднъж, за час, да излеза с някоя мацка 180+.

# 702
Масово са високи хората/младежите,.че и моето поколение... или аз съм ниска Joy
Вие как си знаете колко сте високи, нЕам идея. Къде се мерите? Моето дете има метър дето му меря височината ама е до 160см. Аз съм.малко отгоре Joy
Е тук уби всичко детско в мен... Най-малкото, за личната карта ти искат колко си висока, там как си попълнила нещо и какво? Освен че и при ЛЛ ме мерят на всеки профилактичен преглед, да не би пък да съм се смалила или да съм пораснала... Аз им казвам че вече мога само настрани да раста, ама те мерят всеки път. По всички направления мерят Grinning
Въпросът наистина не е толкова в това кой точно колко е висок, а като застане до мен да не му е видимо некомфортно в кожата му, независимо дали заради ръст или друго. Че това не е най-привлекателното нещо. То си важи и за двата пола де.

# 703
  • В небето
Въпросът е що дребните мъже се хвърлят на високи каки и като ги отрежат заради ръстта що се озлобяват?! Да се целят в нисички, има толкова много миньончета.

Аз съм нисък, ама баш си нисък. Но комплекси нямам. И никой не може да ми създаде заради това.
Ако с Вас се видим в съдебна зала, ще ме гледате ли отвисоко само поради това, че съм нисък? Дали няма в красивата Ви глава да се промъкне първично-инстинктната мисъл: "Тоя запетайко за нищо не става"? Нито юрист, още по-малкото - мъж. Подобно поведение, основано на биологични и антропологични белези, никак не е проява на добър вкус.
Напротив, "отрязването" от страна на висока жена е комплекс - как тя ще се представлява в обществото с по-нисък от нея мъж?!  И понеже темата е свързана по-скоро с интимните отношения - в секса няма ръст, тегло, размер и т.н. Има ли тръпка в стомаха между двама души (трима и повече, в зависимост от ситуацията:grinn:), има значение само крайният резултат.

# 704
  • Далечният изток
Не, не е комплекс. По-скоро част от изискванията, които примерно аз имам. Не мога да съм с нисък мъж. Не ми харесва, не ми е секси, не ми е мъжествен.
В съдебната зала нямам никакви претенции с какви хора ще се срещам, най-малкото дали ще са ниски или високи. Нито пък по ръст ги преценявам дали са професионалисти или не. Вече като си отвори устата... или като видя как е написал исковата молба или отговора, го преценявам много бързо. Тогава може и да си кажа Тоя за нищо не става. Ама той "тоя" може и да е висок де...

Общи условия

Активация на акаунт