Отговори
# 675
Ама аз връщам.
//
Днес се сетих като мернах нокътчето на един мъж.
Видя ли на мъж "маникюр/нокът" на малкия пръст и бягам с 300.

# 676
  • По света и у нас
А такъв дето носи пръстен с камък на ръката (особено на малкия пръст ) не би ли върнала 😂 аз да….

# 677
Нещо пак не се разбрахме... Говорим за доста нисък/дребен мъж, не за много висока жена Grinning Досега не съм чула някой да се изкаже за висока жена че е непривлекателна заради ръста си, те със себе си имат проблем и комплекс обикновено а не с нея. А това не е приятно да ти е наоколо.

# 678
Каквото и да си говорим, не е особено естетична гледка висока жена и нисък мъж. Също едра жена и дребен мъж.

# 679
Ронин, 1 път съм виждал катаджийка през живота си.
Спирали са ме 3 пъти през живота ми за "проверки".
Тази година на връщане от Пампорово в края на Април. Карах 15 км. зад тях между завойчетата с огромна дистанция в ограниченията 50-60. Естествено, на голям завой отбиха и ме спряха, очаквах го.
Бяха двама млади, току-що завършили Академията, жадни и гладни местни със смолянска регистрация, леко меко говорещи, спиращи предимно софийски номера. При мен няма за какво да се хванат. Даже биха си рискували работата, ако тръгнат да се напъват излишно. Казах им, че не пия, въпреки това дрегер, проверки. Викам си, ок. Тогава бях с бившата и исках по-бързичко и безпроблемно да се приберем, че и беше смугвало, мрачно времето. Естествено отчете 0, огледаха ми чистата, лъскава и готина кола, и по живо по здраво с пожелания за безаварийно.

Какво оръжие пък ти? За да те "претърсват", трябва да си много съмнителен.
Или си фантазираш някакви неща от филмите. Smile
За съжаление само веднъж ме заплаши полицайка с претърсване.
И не усъществи моите фантазии.
Само се смяхме. Докато аз я подканях любезно.

# 680
Ама аз връщам.
//
Днес се сетих като мернах нокътчето на един мъж.
Видя ли на мъж "маникюр/нокът" на малкия пръст и бягам с 300.
Това не е ли било характерно за дядовците едно време..? Аз на живо не съм виждала никога.

# 681
Не е, Майче, още ги има.
//
Ронин, полицайка няма разрешение да те претърсва, само мъж полицай. Както и обратното – мен мъж не може да ме опипва/претърсва. Само жена полицай. Имат право само да искат документ за проверка, без допир до теб.

# 682
Мен лично не ме бърка, имала съм партньор и то за дълго дето по чорапи бяхме еднакво високи та с всичко различно от балеринки и маратонки аз съответно по-висока, с токове вече пък съвсем. 166см съм, цифром и словом, това в моите представи е среден ръст а не висока жена. Не ходя в ежедневието си с високи обувки, но пък за повод няма да се обуя с цвички я... Като отново казвам, не ми е било никакъв проблем. За него също не мисля че беше кой знае какъв дерт, бяхме заедно с години и следващата му партньорка също не е никак малка в сравнение с него. Но като че ли малко са така и обратното се усеща по неприятен начин. То е, което отблъсква а не ръстът.

Такъв дълъг нокът за съжаление все още се среща чат-пат... За щастие не е често, но щеше да е хубаво хич да не се Grinning

Това с претърсването си го разиграйте вкъщи, вземи на любимата една фуражка и действайте щом ти е мерак Grinning На истинска проверка едва ли да се случи, както вече написаха Grinning

# 683
Не е, Майче, още ги има.
//
Ронин, полицайка няма разрешение да те претърсва, само мъж полицай. Както и обратното – мен мъж не може да ме опипва/претърсва. Само жена полицай. Имат право само да искат документ за проверка, без допир до теб.
Да не може. Жалко нали?

# 684
  • Далечният изток
Въпросът е що дребните мъже се хвърлят на високи каки и като ги отрежат заради ръстта що се озлобяват?! Да се целят в нисички, има толкова много миньончета.

# 685
Моите високи приятелки пък се оплакват, че високите мъже все със значително по-ниски се хващали... 🙄

# 686
  • Далечният изток
Да търсят още по-високи Simple Smile Разни баскетболисти, над 2 метра... За тях вече 180-сантиметровите моми ще са нисички.

# 687
Въпросът е що дребните мъже се хвърлят на високи каки и като ги отрежат заради ръстта що се озлобяват?! Да се целят в нисички, има толкова много миньончета.
Не се натискаме. Нямаме против. Не ни пречи.
Къде видя злоба?
Това с малкия нокът ми е циганско.

# 688
  • Далечният изток
Ами виждала съм. В живота съм го виждала. Теб пък въобще ..... не знам що реши, че за теб пиша?!
Добре, нисък си. На теб не ти пречи, че жената е висока, но на нея може да ѝ пречи, че ти си нисък. Това мислил ли си го?

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 22:52 от AIDA_N

# 689
  • Out of the Mix
Високите мъже в БГ са рядкост. Средният ръст е 174-176 см.
Жените са 160-165. Голямата част.
Имам един познат 195 с миньонче 165 (за него), тя се губи в него, иначе са сладури.
Айда, нисък е Ронин, ама една жена 160-162 ще му е екстра, дори с "масов" ток 3-7 см. Wear High Heel
Но пък и той може да сложи обувка и ще порастне с два, три санта. Simple Smile Wear Mans Shoe

Общи условия

Активация на акаунт