Отговори
# 660
Дали при жените има такива разграничения и стереотипи? Примерно жена на науката - твърде студена и ригидна, жена с някаква по-обикновена работа - твърде скучна, жена на изкуството - твърде емоционална и изискваща, нещо такова. 🤔 Кои жени са най-страстни, кои най-добри за раздумка?
Стереотипите съществуват, защото има причина да съществуват - откриват се характерни белези в дадена група от хора, които се срещат при по-голяма част от тях. Не при всички, но при повечето. Естествено някои от стереотипите са изкуствено наложени.
По отношение на професиите и жените - например тези, които се занимават с изкуство/актьорска игра, наистина са по-емоционални, по-креативни, може би по-лабилни и това е логично, защото не биха били добри в това, което правят, ако не бяха такива. Една актриса трябва да може да влиза в роли, да импровизира и да променя временно идентичността си, за да бъде по-убедителна. Този "стереотип" съм го изпитал и на свой гръб преди години с една актриса...Wink

# 661
То жени и без да са актриси са емоционални и лабилни. Тогава гледай филмите и драмите ежедневно. Joy

# 662
  • Out of the Mix
Ронин, 1 път съм виждал катаджийка през живота си.
Спирали са ме 3 пъти през живота ми за "проверки".
Тази година на връщане от Пампорово в края на Април. Карах 15 км. зад тях между завойчетата с огромна дистанция в ограниченията 50-60. Естествено, на голям завой отбиха и ме спряха, очаквах го.
Бяха двама млади, току-що завършили Академията, жадни и гладни местни със смолянска регистрация, леко меко говорещи, спиращи предимно софийски номера. При мен няма за какво да се хванат. Даже биха си рискували работата, ако тръгнат да се напъват излишно. Казах им, че не пия, въпреки това дрегер, проверки. Викам си, ок. Тогава бях с бившата и исках по-бързичко и безпроблемно да се приберем, че и беше смугвало, мрачно времето. Естествено отчете 0, огледаха ми чистата, лъскава и готина кола, и по живо по здраво с пожелания за безаварийно.

Какво оръжие пък ти? За да те "претърсват", трябва да си много съмнителен.
Или си фантазираш някакви неща от филмите. Smile

# 663
Още в края на ученическите си години един дъъълго време (може би 2 години) показваше интерес към мен, не е бил досаден, говорехме си с часове на всякакви теми, но за мен беше в зоната на приятелите Grinning накрая започна да прави и някакви жестове - да ме изпраща, да ми подарява цвете/шоколад, да бие 100км. Път само за да се видим за час и тн., а когато аз поддадох и му показах, че не ми е безразличен би отбой защото 'приятелите ми ще ме бъзикат, че си имам приятелка', приключихме. След години ми писа,че е в чужбина много самотен, да съм го чакала и не знам си какво... отрязах го, бях се гаджосала с ММ вече

# 664
Аз имам непоносимост към кльощави и дребни мъже. Харесвали са ме такива, аз самата съм с нормален ръст и тегло. Ама не мога си представя да го търся из леглото, да усещам кокалите и да се бия вместо него ако се наложи.
Зарязвала съм мъж заради огромния му атрибут, не можах да се прежаля. 🤣

# 665
  • Out of the Mix
Черно Перле, какъв интересен и деликатно-откровен пост. SmileRelieved

Не знам за теб каква си като жена, но аз предпочитам дългосрочно и здравословно да съм си фитнат.
Нямам нужда от "маса" и "обем". Добре си ми е, както съм си. Имам един близък приятел билдър, тренира си вкъщи (едната стая му е фитнес), добре е бицарата, но вече почва трудно да контролира и корема, натрупванията, защото попийва и бирица по няколко на ден.

# 666
Мисля, че Черната перла има предвид и ръст и костна структура, не само килограми.

# 667
С доста дребен мъж има и друго - аз принципно нямам против, колкото и да е приятно да се сгушиш в по-голямо мъжко тяло. Обаче повечето мъже не биха се чувствали комфортно ако другарчето им реши да сложи токчета и вземе че стърчи над тях. Или ако е по-едра от тях. А пък с мъж дето видимо му е некомфортно да застане до мен, вече бих имала проблем с това. Дали на него ще му пречи това или не - личи си и в двата случая. И за мен, и за околните.
Не съм висока, кинта и 66 съм, та имам предвид наистина дребен мъж ако е колкото аз съм с маратонките. Доста от тях и поначало си идват с комплексите за това, та нещата се утежняват и от това.

# 668
Натка, абсолютно съгласна съм с теб..
болшинството мъже около 1,6м до 1,7 са пълни комплексари на тема външност и не се траят като им избият дефицитите..
особено злобнички стават, ако стройна, привлекателна жена им даде шанс въпреки външността..

# 669
А тя защо им е дала шанс? Не ли заради добрия характер?

# 670
Може пък да са станали комплексари, защото още от малки не са особено харесвани от срещуположния пол

# 671
Ама те не е задължително да изглеждат с лоша външност бре, просто тях не ги устройва ръстът, а пък не е нещо дето човек да си го избира все пак. Както казах, аз самата нямам драма с това, лошото е че те често имат. Като повечето комплекси, си е от тях а не от околните.
Няма да разкарам някого само защото съм го видяла че е дребен, просто да кажем че по-малко ще се изненадам ако видя въпросните неща да се проявят и да му пречат на него да му е добре. Има си и дребни мъже които нямат такива проблеми и там ръстът не е релевантен изобщо.

# 672
А тя защо им е дала шанс? Не ли заради добрия характер?
заради него де, но в един момент се усеща, че за тях външността им (най-вече височината) е по-важна отколкото за жената и добрия характер се изпарява с демонстрация на комплекси на тема външен вид, или избиване в други неприятни насоки..
просто да си намират жени, които не ги комплексират, елементарно е..
лошото е, че не малко от тях си падат по жени с 'манекенски размери'..

# 673
  • Столичанин ама не в повече :D
Приказките за мъже дето се комплексирали от високи жени са глупости, ако жената е читава, никой няма да я върне. Sunglasses

# 674
Приказките за мъже дето се комплексирали от високи жени са глупости, ако жената е читава, никой няма да я върне. Sunglasses
Аз не връщам.

Общи условия

Активация на акаунт