Отговори
# 645
Аз пък съм си мрънкало и ако виждам мъжа си за два часа вечер или един ден седмично, ще се размрънкам, а може и да произнеса прословутата си реч:
"Ти си имаш твойте ангажименти, аз си имам моите, виждам, че не съвпадат като време, така че е време всеки да продължи по пътя си."
Впрочем, това въобще не е дреболия, а времето заедно е основното нещо във връзката.

Зависи. Това, което изключително много ценя в мъжа си, е че ме оставя да изкарвам сама със себе си или с приятели колкото време искам, респективно и аз него. Никак не ми допада идеята да изкарваме уикендите и свободното си време като прилепнали един за друг. Достатъчно ни е да се виждаме за 1-3 часа вечер. Понякога и не се виждаме 😁.

# 646
  • Далечният изток
Простаците и лошите момчета. Правят страхотен секс. Joy
В живота са непоносими.
Въобще не съм съгласна. Точно тия не зачитат жените и нуждите им. В секса говоря.

# 647
Баш те зачитат – много са импулсивни и натурални/естествени. Показват и спонтанно реагират обратно. Не случайно търпя един простак почти 2 години. По-раздаващ се любовник не съм имала, надали и ще имам.
А съм интелектуален тип.
Връзките ми са предимно с мъже интелектуалци.
Амиии, стиснати са сексуално. Joy
//
Перси, тя в момента изживява момента с краниста. А професорът - той ще чака. Така и така  е като паметник.

# 648
Има още един вид - интелектуален простак. Ръси простотии, но го прави много интелигентно   и по забавен начин.
Между другото сред хора на изкуството и науката стават много добри мохабети, интелекта си личи дори когато се бъзикат помежду си

# 649
С това последното съм съгласна, има огромна разлика между глупав и интелигентен простак Grinning
Поне за общоприетото кой на какво казва простак де, подозирам че съфорумката нямаше точно същото предвид.

# 650
Дали при жените има такива разграничения и стереотипи? Примерно жена на науката - твърде студена и ригидна, жена с някаква по-обикновена работа - твърде скучна, жена на изкуството - твърде емоционална и изискваща, нещо такова. 🤔 Кои жени са най-страстни, кои най-добри за раздумка?

Баш в тази тема ми се искаше да чуя повече мъжки наблюдения, ама те толкова не задълбават май. Simple Smile

# 651
Ние можем да сме всякакви според зависи кой е насреща. Затова няма стереотипи. Wink

# 652
Хм, от мъжка гледна точка не знам но имам наблюдения в академична среда бая години... Не бих казала че бяха студени жените, поне повечето. Видимо си имаха доста живец, а да не обяснявам в тая среда как всеки на всеки любовниците знаеше, та явно и съпрузите на повечето не им бяха достатъчни Grinning Важи и за двата пола де, има си по някой сухар тук-там но това си е нормално.

# 653
  • По света и у нас
Сега като се замисля - най добрия ми любовник е бил …. ехем… с татуировки, китарист и от художествената академия 😌 и зодия телец …

Такаче, не е бил нобелов лауреат, леко простак беше, с мускули

# 654
Дали при жените има такива разграничения и стереотипи? Примерно жена на науката - твърде студена и ригидна, жена с някаква по-обикновена работа - твърде скучна, жена на изкуството - твърде емоционална и изискваща, нещо такова. 🤔 Кои жени са най-страстни, кои най-добри за раздумка?

Баш в тази тема ми се искаше да чуя повече мъжки наблюдения, ама те толкова не задълбават май. Simple Smile

Абе, важното е да пържи кифтета, пък къде работи...

# 655
Моят най-добър любовник е бил като Франк Галахър от Шеймлес. Машина.
В живота не го понасяш. Пълна отрепка. Но като любовник – несравним.

# 656
  • Далечният изток
Кой ще пусне тема за най-добър любовник, щото точно тук не ѝ е мястото?!

# 657
Абе не бих могла да бъда с простак, независимо от секса, но за съжаление съм била с много интелигентен патологичен женкар и ми е много болезнен спомен...сексът, ест, супер, но не мерси. Сама на себе си се ядосвам, че съм страдала по него. Ето, някои хора ги режем за това какъв сок си поръчали, а аз поне съм търпяла мн тъпотии от мъж, заради единия еди кво си.  Защо темата за любовника да не е в подфорум за семейни отношения? Все пак любовниците са важна част от семейството...

# 658
  • Далечният изток
Темата имах предвид.
За отрязани е. Едва ли режете някой, щото е добър любовник.

# 659
Политическите и юридическите среди са ми най-неприятни. Както и полицайчетата.
Можех да се "намърдам" още от много млад, но страня и до ден днешен.
Роднина с бизнес с фотоволтаици (от най-големите в страната) в няколко държави в Европа беше депутат; още преди края на мандата напусна. Не сме говорили много, но на мен ми беше ясно защо влиза, заради лобито, не заради пари. Милионер е отдавна. То не бяха прехвърляния преди да влезе, какво да се декларира, какво не, чудо на чудесата.
Съдебната система има "реноме" на "мястото на Ада". Съдебната палата в София е от най-гнусните места.

Какви странни случки разказва Еднорогова.
Какво правиш, ако някой няма социални мрежи, в смисъл няма снимки, няма "досие"?
Какво и е на катаджийките?
Мен са ми сладки. Като ме проверяват за оръжие.

Инак жените, които се занимават с изкуство са ми много интересни. И много ги харесвам.
Няма как да имаме дълга връзка.
Но пък ме изкарват от релсите.
В хубавия смисъл. Изкарват ме от зоната на комфорта.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 14:36 от RoninBG

Общи условия

Активация на акаунт