Отговори
# 630
JoyJoy
//
Китаристи не харесвам. Пианисти – зависи.
//
И ракия пия. Отлежала, дюлева, крушова. Или кайсиева. Разкошни са във високия клас. Уискито и бърбъна репи да ядат пред ракиите.
Салатите вечер недолюбвам. Подуват корема.
//
Не обичам мъже работохолици.

# 631
Отрязах един, защото влезе в политиката. Имахме еднакви политически възгледи, а той си имаше някакви негови си идеали как ще промени системата. Ясно ми е, че такива хора са нужни на държавата, но не и моят партньор. Като знам каква корупция е отгоре до долу бях сигурна, че системата ще го смаже и ако не веднага, то след няколко години ще се замеси и той в нещо мръсно.

И друга случка - с един мъж ни запознават приятели в голяма компания. Харесахме се, след 2 часа оставихме компанията и отидохме в друго заведение само двамата. Много приятна първа среща беше и в края ѝ си разменихме социални мрежи. Като се прибрах влязох да му разгледам профила и о, ужас! Оказа се, че човекът си плаща на професионални фотографи да му правят фотосесии и си ги качва, а някакви мадами лайкват като бесни. Човекът е юрист по образование. Втора среща нямаше.

# 632
сетих се за още нещо, което ме отблъсна скоро от иначе уж 'интересен' на живо мъж..
мания да си поства лични снимки, наред с реклами на бизнесите си в социалните мрежи, нелепи селфита и два негови активни профила в една и съща мрежа, като от единия профил си тагва другия.. Laughing доста нарцистично и изкукуригало..
Ох от моите познати мъже едно 80% са така във ФБ. Масовоизползват социалните мрежи за ексхибиционизъм и брандинг. И особено активни са мъжете. Втората категория постват всяка мисъл + миксирано с брандинг, Демек какво ял какво закусвал, "а знаете ли, че ..." следва професионално лансиране. Точно като Труман шоу-- реклама насред уж човешко споделяне. Между другото, това никога не бих искала -- мъж, активен в социалните мрежи. Много ми е женско. За съжаление, с възрастта май много мъже на там ги избива. Явно пада тестостеронът.

# 633
  • Out of the Mix
Политическите и юридическите среди са ми най-неприятни. Както и полицайчетата.
Можех да се "намърдам" още от много млад, но страня и до ден днешен.
Роднина с бизнес с фотоволтаици (от най-големите в страната) в няколко държави в Европа беше депутат; още преди края на мандата напусна. Не сме говорили много, но на мен ми беше ясно защо влиза, заради лобито, не заради пари. Милионер е отдавна. То не бяха прехвърляния преди да влезе, какво да се декларира, какво не, чудо на чудесата.
Съдебната система има "реноме" на "мястото на Ада". Съдебната палата в София е от най-гнусните места.

Какви странни случки разказва Еднорогова.
Какво правиш, ако някой няма социални мрежи, в смисъл няма снимки, няма "досие"?

# 634
BasilA, защо не на китаристите? Иначе колко сме различни хората - аз от салати съм в страхотна форма, от въглехидрати се подувам и подпухвам.

Unicorn88, напомни ми за един от най-смешните онлайн дейтинг профили, които съм виждала. 😅 Симпатичен мъж на 27, който беше платил (или викнал някой приятел) за снимки с професионално оборудване. Хубаво качество, хубаво едитнати. Сложил пет такива, обаче... на всичките с абсолютно. една. и. съща. физиономия. С един и същи тоалет. От едно и също разстояние сниман. Все едно копи-пейст. Някаква загадъчна усмивка тип Мона Лиза. Седях, седях, гледах и се чудих каква е идеята.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 21:38 от Анонимен

# 635
За мен също мъжът тряжбва да работи яко - тоест да е ангажиран. Не всеки мъж, който е зает на работа, работи като хамалин или миньор, та толкова да няма сили за жена си вечер. Мъжете, които не са достатъчно заети, започват да мислят глупости. Аз също работя доста, а и да не работя - времето ми е оползотворено, тъй че до мрънкане на мъж, че няма време за мен и ми е скучничко никога не съм стигала, няма и да стигна.
Това ми е било яко като сме били гаджета. Аз да си бачкам, те да си бачкат, всичко яко, да се виждаме уикендите. Ама със семейство ми е огромен проблем мъжът ми като го хване амбицията - веднага го връщам на земята. Не, че не искам успешен мъж, но все пак имаме деца, те имат нужда И от баща си, както и аз от мъжа си.

# 636
  • Out of the Mix
И аз съм така - без салати не мога, всеки ден хапвам.
Мога само на салати и филе - пилешко, пуешко, сьомгова пъстърва и лефер.

# 637
Китаристите са обикновено изнежени мъжлета и искат ухажване. Аз обичам мъж да ме подхване. Не да го ухажвам аз и съм му фен.
//
Салатите са само въглехидрати.  Simple Smile) Хапни едно 100 грама филе елена/пържола или пъстърва/сьомга и няма подуване. Ако не се подуваш от салати – супер. Само зелена салата/репички/моркови не подуват. Всичко друго ферментира в коремчето и подува.
Което в контекста на мъжете – не съм забелязала да им пречи, но на мен ми пречи.

# 638
Салатите с фибри ги свързвам. 😍 Повечето хора не приемат достатъчно, то и аз сигурно.

Има ли въобще "арт" мъже, които да не са изнежени и да са повече ловци? Ако има, не ги познавам. 😀

# 639
Аз познавам много арт мъже. В комуникацията с ами перфектни. За секс и любов не толкоз. Simple Smile

# 640

Какви странни случки разказва Еднорогова.
Какво правиш, ако някой няма социални мрежи, в смисъл няма снимки, няма "досие"?

Ако изобщо няма, или както е при повечето мъже - качили за последно снимка преди 5 години и повече не се сещат, не ми е проблем. Но да си помпа самочувствието, събирайки лайкове от абсолютно непознати, за мен не е поведение на възрастен човек. Инфлуенсърите ги разбирам, те от това си вадят хляба. Но човек с друга професия да се напъва да е популярен в интернет за мен е детинско.

# 641
Аз познавам много арт мъже. В комуникацията с ами перфектни. За секс и любов не толкоз. Simple Smile
Да, има нещо такова. От една страна комфорт заради единомислието и сходните възприятия, от друга страна - някакво чувство за стагнация, много ни се припокриват качествата. И става скучно. : (

Сега ми е интересно за любов кои са добри. За хамалите четох нещо тук... 😀

# 642
  • Далечният изток
Е кои?! Форумните мъже. Ей сега ще си направят реклама.

# 643
Простаците и лошите момчета. Правят страхотен секс. Joy
В живота са непоносими.

# 644
Чудя се какво стана с онзи казус с професора и монтьорчето... 😀

Общи условия

Активация на акаунт