Отговори
# 600
Толкова специфични изисквания никога не съм имала. Чак ми е странно. Като цяло мъжете, по които съм си падала, си приличат по характер, но нямат общо по професия и по визия. Била съм и с по-напомпан, и с обикновено телосложение, и с рус, и с мургав. За мен е важно отношението и химията. Татуировки и пиърсинги не понасям, ама ако мъжът е красавец, умен, весел, забавен, добряк, няма да го отхвърля заради един змей, я.

# 601
  • София
То цялата тема всъщност е един майтап. Ако има химия, любов и хубаво отношение, много ще гледам аз детайли...

# 602
Айде, и аз като Ревоукър - Рейгън, стана ми любопитно какво имаш предвид под неемоционална/твърде емоционална.

Татусите вече са толкова мейнстрийм, че ми е трудно да са ми флаг за каквото и да е... Може би, ако са провокативни (например на свастики) или твърде патриотични, бих вдигнала вежда. Иначе не ми се е случвало да си падна по татуиран.

# 603
  • София
Твърде татуирани, които продължават да си правят татуировки, са ми емоционално нестабилни.

# 604
сетих се за още нещо, което ме отблъсна скоро от иначе уж 'интересен' на живо мъж..
мания да си поства лични снимки, наред с реклами на бизнесите си в социалните мрежи, нелепи селфита и два негови активни профила в една и съща мрежа, като от единия профил си тагва другия.. Laughing доста нарцистично и изкукуригало..

# 605
Айде, и аз като Ревоукър - Рейгън, стана ми любопитно какво имаш предвид под неемоционална/твърде емоционална.
Ако една жена не е емоционална, то тя ще бъде като мен, а аз искам до себе си партньор, който да ме допълва - с повече емоция, чувственост, женственост. Твърде емоционалните жени обаче също не ме привличат, защото са ми прекалено непредсказуеми и лабилни.

Твърде татуирани, които продължават да си правят татуировки, са ми емоционално нестабилни.

Точно това и аз имах предвид под потенциален червен флаг. При някои мъже обаче татусите се слагат с друга цел и изобщо не касае емоционалното им състояние.

# 606
А, това ясно, опитвам се просто да си ги представя двете неща като типове хора и поведение. 😅 Аз като че ли не познавам неемоционални жени, но истерични скандалджийки, които правят от мухата слон - да. Но това си е чиста невротичност.

# 607
  • Out of the Mix
Истерии и скандали от нищото никой не търпи, или поне аз.

Зависи от емоционалността. При мен е според зависи - мога да съм мега дзен и гък да не казвам, да си чета и гледам, слушам някакви неща, кротушчо, в същото време мога да съм и много чувствителен и да паля от раз, според зависи, но по-скоро рядко. Абе, баланс трябва, както за всяко нещо. Последно време ми е много спокойно.
Не знам, със студена жена не мога да съм. Трябва да има емоция, разбира се насочена към мен, към нас, към себе си, дейностите, с които се занимава. С другите хора по-скоро много много да не се разкрива, а да се съхранява, да си пази емоционалността, психиката и енергията. Не е и нужно всеки да те опознава и знае що за човек си. Въпреки че човек излъчва, било негативизъм, или доброта.

# 608
сетих се за още нещо, което ме отблъсна скоро от иначе уж 'интересен' на живо мъж..
мания да си поства лични снимки, наред с реклами на бизнесите си в социалните мрежи, нелепи селфита и два негови активни профила в една и съща мрежа, като от единия профил си тагва другия.. Laughing доста нарцистично и изкукуригало..
Сетих се за такива дето сами си лайкват всички публикации и снимки.
🤣🤣
Е, ни моа.

# 609
Татусите вече са толкова мейнстрийм, че ми е трудно да са ми флаг за каквото и да е... Може би, ако са провокативни (например на свастики) или твърде патриотични, бих вдигнала вежда.
Свастиките не са провокативни, а показват принадлежност или симпатизиране на тази идеология, която благодарение на турбо либералните простотии постепенно се завръща.
За патриотичните батки с татуси на Левски и на три морета, в същото време развяващи руски флагове съм съгласен, мястото на патриотизма не на татуировки, а в делата. Но тва вече е съвсем друга тема.

# 610
  • По света и у нас
Татутата са ми траши, по музикант мога само да полудявам, но не бих се омъжила за такъв.

# 611
  • София
Ай, Левски на прасеца е бегай далече.

Между другото, женски устни на врата са червено флагче.
Primadona, ти знаеш ли за някакво по-специфично, американско значение на този символ? Аз опитах да издиря информация, но ударих на камък.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 15:17 от Rockstar

# 612
  • По света и у нас
Едно татусче и Ай Кю-то му пада с 50 точки в моите очи. Вече какво е татусчето увеличава точките.

# 613
Амии ако говорим само за лайфстайл и хобита… Колкото по-малко, толкова по-добре Grinning Харесвам и уважавам мъже, които могат и обичат да работят яко. Амбициозни, дейни и волеви, да не им остава много време и ищах за странични занимания. Освен спорт и четене, пак по много.
Работохолик викаш?
А смяташ ли че след 12-16 ч. блъскане за кинтите, защото друг смисъл реално няма от блъскането, животът не е само работа - спане, ядене, тоалетна, и обратно, ще има сили и желание да е с теб?
При такъв "лайфстайл" хобита няма, откъде време?
Ти какво ще правиш през този интервал?
Ами, ако и той иска "жената да е ангажирана", какво се случва? Thinking

Не е само за кинтите. Има хора с призвание, има и други, на които отвътре им гори да “случват” нещата, да съзидават, да огъват материалната реалност и това им доставя удоволствие. Въпрос на темперамент и възможности.

Моят партньор има сили и желание за мен след работа, другите работохилици не ме интересуват. Има си и хобита, както писах, и пътува(ме), че и на брънчове и театри го влача. Не ми е отказал нищо. Просто не е тип човек, който ще седне да си почива или да се забавлява в общоприетия смисъл на думата, ако го оставиш на самотек уикенда. Или ще работи, или ще тренира, или ще си действа по нещо свое.

Аз в работния му интервал също си имам ангажименти, занимания, свой живот и други любими хора. Свободолюбив интроверт съм, така че един-два часа вечер заедно са ми предостатъчни. Въпрос на темперамент, както казах. Паснали сме си.

# 614
  • По света и у нас
Има си работохолици с либидо и не им е проблем. Обаче за такъв работата е най важна, може да слушаш работни разговори по телефона докато вечеряте, да зареже уикенда ви по средата и да прави разни анализи, и накрая да се оправдае пред шефа с теб!
Аз му бях казала на моя, че е женен за шефа и с мен прелюбодейства. На него това му харесваше.

Общи условия

Активация на акаунт