Отговори
# 885
Моя също има косми на пръстите. Но аз ги обожавам. За толкова време нито един път не ми е лъхнало на крака, мръсна уста и тн. Въпрос на хигиена и да си поставиш приоритетите 😀
Пудренето и рязането на нокти някак са различни…

# 886
Съжалявам, но как можеш да обожаваш косми на пръстите? Разбирам да го приемаш такъв, но какво има за обожаване на косми? 😃

# 887
  • По света и у нас
Ми защото е мъж. И окосмеността е мъжки полов белег.

# 888
Е, хубаво де, ама космите на пръстите на краката?! Разбирам на гърдите, краката, та и гърба дори, но пръстите да обожаваш, прекалено ми е 😃

# 889
  • Далечният изток
То затова сме различни хората...
За мен пък е прекалено някой да казва на друг какво да харесва и обожава у партньора си.

# 890
  • По света и у нас
Ако мъжа е с черна коса, италянски тип, араб или латинос, най-вероятно ще има косми по пръстите.
Но при положение че има косми на лицето си, какво въобще има да се впечатлявам от косми по пръстите?

# 891
😀😀 не е това, което мислиш. Просто той е много светъл/рус; те не са косми, а сладко щръкнали бяло/руси мъхчета. И е толкова сладко 😀😀

Съжалявам, но как можеш да обожаваш косми на пръстите? Разбирам да го приемаш такъв, но какво има за обожаване на косми? 😃

# 892
  • Варна
Хора, дайте по темата, че много космата стана дискусията тук. Понякога съжалявам за развинтената си фантазия, но не мога да я спра и честно, след последните постове съжалих, че съм закусила.

# 893
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хора, дайте по темата, че много космата стана дискусията тук. Понякога съжалявам за развинтената си фантазия, но не мога да я спра и честно, след последните постове съжалих, че съм закусила.
СеХа не е за гнусливи хора Grinning

# 894
  • София
А, сетих се нещо. Аз по принцип съм леко гнуслива, не много. Но ако някой мъж е по-гнуслив от мен, ми е много неприятно.

# 895
+1
+ по-зиморничав.
Мии, не ми е мъжко, сори.

# 896
  • Out of the Mix
Е, химията не е "всеки с всеки".
Не съм всеяден.
Понякога не е до "хигиена".
Имал съм случай жената чистница, но просто ароматът й не беше моя, не знам разбира ли се какво казвам. Smirk
Други направо ми идва да ги изям. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 897
  • София
Разбира се.

# 898
Офф, ти като едно гажде навремето, дето си беше направило вкусова класация на "цветята" на жените, с които е бил.

# 899
🤣🤣този е образ.
Принципно и аз не мачвам с определени мъже заради мирисът им.

Общи условия

Активация на акаунт