Отговори
# 1 065
  • По света и у нас
Умряха ми адмирациите към стари мъже когато поумнях най-накрая и спрях да свързвам възрастта със стабилността, Клуни прилича на абсолютен дедо. Няма как да се прехласна.

# 1 066
  • Бургас
Ами той си е дЕдо, което не пречи да е готин. А това пък, че намираш някого за готин, изобщо не значи, че би си легнала с него. То и без това с тия цитираните и да искаме, няма как, та хайде да не е толкоз кисело гроздето...

# 1 067
  • София
Момичета, само да ви успокоя - имате огромен избор, за начало да се хареса на външен вид и оттам нататък вече се преценява.
За всичките красавци, които обсъждате, дори и да ми харесат, никога няма да тръгна с някой, просто защото са ниски за моите представи. Около мен има прекрасни мъже, обаче.. ниски, под 1.90 за мен е нисък. Винаги ме е било яд за това ми ограничение, обаче живот..
Иначе се присъединявам към фен клуба на Ален Делон, особено мъжкар ми е с цигара, въпреки че не пуша Nerd

# 1 068
И да си дойдем на думата 😄! Зарязвала съм мъж ,само защото пушеше много. Всеки път като го целувах беше сякаш облизвам пепелник 🤢

# 1 069
  • София
Ето ги от лятото тази година. Sunglasses

Дедици са си. По-добра версия от Сърдитите старци едно време, но все пак старци. Сигурно като съм 60+ ще ми паснат. В момента предпочитам да си пусна Легенди за страстта и там да си гледам Брад Пит, вместо Дядо Пит Joy

# 1 070
  • София
Още на първата среща ме хваща и държи за ръката, докато вървим. Почват едни планове за бъдещето, имало "химия" между нас, паснали сме си от раз, утре ще се видим ли пак..Е, не се видяхме.
Друг случай е когато на първа среща си поделихме сметката. Никога въпросът с финансите не ми е бил на дневен ред и като цяло винаги съм била самостоятелна и независима. Дори никога не съм разбирала това защо един мъж трябва да плаща всичко. Но това тогава ми направи силно впечатление и мисля, че когато човек е стиснат за пари, то той е стиснат и на много други неща, включително на чувства.
С един пък много си допаднах след три срещи, но на четвъртата ме покани да го придружа на сватба на приятел и това не го приех за нормално и прекратих.

# 1 071
  • По света и у нас
Защо си отклонила предложението за сватбата, много ти дойде да се запознаеш с приятелите му ли?

# 1 072
  • София
Защо си отклонила предложението за сватбата, много ти дойде да се запознаеш с приятелите му ли?

Всеки си има някакви представи за нещата. След три срещи ми дойде прекалено екстремно да ме кани на подобно събитие. Едно, че събитието е твърде лично за мен и реално няма да познавам никой /включително младоженците/ и второ, да, там ще бъдат всичките му приятели. Макар, че не за това се замислих тогава. А че ако аз реша да заведа някой на подобно събитие, да го запозная с близки и изобщо да го въведа в близкия ми кръг, то ще ми трябва много повече време, най-малкото поне вече да сме наясно, че имаме отношения. Но след три срещи подобно нещо ми се стори меко казано несериозно. Като цяло съм скептично настроена към хора, които още в самото начало навлизат твърде рязко в идеята за партньорство. Не ми вдъхват доверие просто.

# 1 073
  • По света и у нас
Да има го това. Чудя се мъжете дали въобще разсъждават така.
Жените наистина си ги мислим по задълбочено тези работи а мъжете като че ли гледат да подредят нещата бързичко.
Явно те е харесвал.

# 1 074
Ако е за семейно събиране и на мен би ми се видяло твърде скоро. Но за ходене на сватба... на колкото сватби съм била, така или иначе повечето гости не се познават помежду си и далеч не всички двойки са били стабилни семейни двойки, имало е и просто гаджета. Особено ако не е в съвсееем тесен кръг но то тогава би минало към семейните събирания пак.
У нас като че ли не е чак толкова зор да се ходи на някакво събитие задължително с дама или съответно с кавалер, макар че поканата може да е с опция за двама.
Иначе пак си е до това кой как го усеща де. Ако на теб ти е създало усещането че иска едва ли не официално да ви обяви за двойка пред всички, е нормално да се отдръпнеш щом на теб ти е рано. Дали и за него е изглеждало така, само той е можел да каже.

# 1 075
при мъжете това е често срещано и не е необичайно, ако много им допадне жената.. явно обаче е било едностранно, иначе не би било причина за раздяла и прекратяване на отношенията, според мен..

# 1 076
Ако не я беше поканил пак щеше да е драма или поне в други случаи би било. И аз мисля, че не е било голяма тръпка и привличане от нейна страна за това е прекратила, иначе сватбата си е купон, особено като не е твоята Simple Smile
Нормално е да покани жената, която харесва и излиза с нея, очевидно не е някой повод, който може да се нагласи спрямо етапа на който се намират в излизанията и комуникацията.

# 1 077
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Преди 10 години бях на сватба със 150 - 160 човека, убедена съм, че далеч не всички са били близки познати на младоженците...Аз  бях от близките, де Grinning  Но позавах едно около 30 човека, другите ми бяха тоя е някакъв на онзи.
Весело беше Grinning

# 1 078
  • София
Да има го това. Чудя се мъжете дали въобще разсъждават така.
Жените наистина си ги мислим по задълбочено тези работи а мъжете като че ли гледат да подредят нещата бързичко.
Явно те е харесвал.

И аз се чудя как изглежда през тяхната призма. Те са свързани нещата. Един от отговорите ми по темата бе, че като цяло имам съмнения с мъже, които твърде бързо преминават на етап 2. Бързо "запалват" искрата в себе си и скачат в дълбокото..Не са ми надеждни. Това са по-скоро нужди. На етап опознаване да започваш отзад напред не ми харесва. Пък било то за събитие като сватба. В края на краищата самият той не ме познаваше добре. И това също ми говори много. Та, аз може да съм всякаква. Утре така ли се появяваш ти с почти непозната жена навсякъде? Значи, нямаш критерии, повърхностен си. Колко пък да ме е харесал от две кафета и една вечеря? Може и аз да бъркам, вероятно няма подобни "оправдания" когато се касае за отношения, просто не беше моя начин.

# 1 079
Е, чак такива анализи.
Ако не ви е било комфортно, казвате, не ми е кеф, не се познаваме достатъчно, звънни след сватбата. Чак такива крайности...
Търсил е момъка дама за сватбата, да го видят роднини и приятели, че и той мацка е завъртял.

Общи условия

Активация на акаунт