Отговори
# 1 050
  • France
Има и разкошни мъже ама се иска доста късмет да ги откриеш.

# 1 051
Естествено, че има! Ама в бг мамата успяхме да намерим кусури на трима от най-желаните мъже на планетата!
Прави ми впечатление, че за възприемането на мъжката красота роля играе и възрастта на жената! Не мога да се пречупя да видя като сексуални обекти нито Делон, нито Редфорд. Все едно гледам баща ми и чичовците ми!

# 1 052
  • France
Желани са, защото никой от желаещите не ги познава лично. Питай бившите им Simple Smile

# 1 053
  • София
Не се сещам за нито един филмов красавец, който да изглежда по-добре, като е остарял. За сметка на това много заприличаха на нищо с годините. Брад Пит много се сбабичоса, но и по-зле има. Джони Деп отдавна е ужасен. Чанинг Тейтъм оплешивя и напълня. От старото поколение, Харисън Форд, Робърд Редфорд, Ален Делон за който и да се сетя... Пък за Марлон Брандо да не говоря, какво парче беше, какво стана...

# 1 054
Пиърс Броснан ми е секси на мен. Нищо, че е на 71. Grin
Това с прехласването по актьорчета не го ли минахме на 15? Smiley

# 1 055
  • Пловдив
Че аз съм на 17!

А, не си съвсем права - Джордж Клуни на 20 не прилича на нищоооо. Чак за "Спешно отделение" 30+ почва да става готин.

За Редфорд ясно си казах, че до към 60 го смятам за секси.

# 1 056
Ален Делон е моят фаворит. Другите са ми абсолютно безразлични.

# 1 057
Бг-мама най-обича да реже Wink
Ако няма кого в реала, то поне във виртуала Simple Smile

# 1 058
  • По света и у нас
Нали знаеш, че режем само на хартия 😉. Като се появи Ален Делон с кофти характерчето и ни обърне внимание, го изкарваме най-медения ангел.

# 1 059
  • France
Без мен. Не понасям кофти характери. Двама такива в една връзка не е възможно  Simple Smile

# 1 060
  • Пловдив
Аз лично Ален Делон не го харесвам, има едно леко мазно френско излъчване. Много е хубав нали, ама на мен не ми е секси.

# 1 061
Клуни сега е много секси, като млад не прилича на нищо. Бекъм-също.

# 1 062
Ето ги от лятото тази година. Sunglasses

# 1 063
Старите Клуни и Пит в това клипче са като двойка хомосексуалисти. Съжалявам. Cry Гледах без звук.

# 1 064
Само на мен ли всичките ми харесват като млади...

Общи условия

Активация на акаунт