Отговори
# 1 035
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Събота вечер, идеално време за дърпане на плитки 😃
Ще си отворя едно вино!

# 1 036
  • Пловдив
Тц, не ми е в категорията. Твърде ниска топка.

# 1 037
Янтра, първо обобщаваш нещо, което реално е твое мнение, след това даваш невярна/подвеждаща информация, сравняваш несравнимото и накрая задаваш агресивен и глупав въпрос - ми определено не съм в твоята категория! И не, не съм тук да споря с теб, не си ми интересна вече. Ясно е, че ще продължиш да се заяждаш, защото е очевидно, че друго нямаш срещу мен!

# 1 038
  • По света и у нас
Ич ми не дреме за известни мъже.
Кой, как и кога се сбабичосал.
В реала, в реала е истината.
Така е по-важни са реалните мъже и то тези, несбабичосаните 😏🍰

Аз също мисля че Робърт Ретфорд се състари по-добре от Брад Пит, но и двамата не ме интересуват.

# 1 039
  • France
В мача Редфорд - Пит, определено и винаги съм предпочитала Редфорд. Пит ми е сладникав като млад, чичак с претенции като стар. Французите имат израз стар (бивш) хубавец. Такъв, на когото му е минала славата, но не го съзнава. Редфорд има нещо различно, мъжествено и аристократично.
Но жените сме различни и добре, че имаме различен вкус. Иначе трябваше да се бием за едни и същи мъже  Simple Smile

# 1 040
Фил, трай ти ,да не намеся и Володията 😆

# 1 041
  • France
Аз нали те предупредих, че е мой и само мой! Joy

# 1 042
Разбиваш ми сърцето! Отивам да си пусна “Легенди за страстта” да го излекувам 🥲

Все пак, шегата настрана, но Брад Пит е първият мъж, обявен два пъти от списание „Пийпъл“ за „най-сексапилен жив мъж“ (през 1994 и 2000 г.)
В кариерата си е получил 224 номинации за различни награди. Печели 120 от тях, включително две награди „Оскар“, награда „Еми“, два „Златни глобуса“ , както и награда на Британската филмова академия. Определено няма за какво да завиди на Редфорд!

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 00:22 от Princess Sissy

# 1 043
Да си представим,че Ален Делон беше "обикновен" човек. Наистина ли мислите,че на 60 годишна възраст нямаше да е вървежен сред младите момичета? Yum

# 1 044
Шокиран съм !?!
Неква леличка разпраа, че ми била съученичка ?!?

# 1 045
  • France
Дори и с парите си А. Делон не беше вървежен. Някои неща не могат да се оправят дори с много пари. Simple Smile

# 1 046
  • По света и у нас
Абсолютен грозник, как може тези очи да са вървежни въобще…

Но някак си Брад и Робърт мязат на две селяндурчета поставени до този.

# 1 047
Чекай малко, че забравих каква е темата... А, да, Ален Делон го зарязахме, щот много сини очи, Брат Пит хептен бабичка, а Редфорд на 90.
Други за зарязване по дребнави причини?

# 1 048
  • France
Сини очи, но кофти характер. Една жена не е направил щастлива. А като остаря и погрозня. Накрая прибра една баба, с която уж били годеници, а пък тя му била на заплата.

# 1 049
С две думи , мъж ли е - не ми го хвали 😂!

Общи условия

Активация на акаунт