Отговори
# 1 020
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Един от клиентите във фирмата, в която работя,  е на около 60 години. Да, строен е, явно тренира и внимава какво яде, добре облечен е, косата се боядисва, очевидно суетен, ама не изглежда нито на 40, нито на 50. Бръчките и умората  няма как да ги скриеш.

Може пък да е на 70, пък ти да си мислиш, че е на 60.

Иначе в днешно време и мъжете се нареждат за ботокс и филъри. Все по-често виждам някакви неизвестни мъже с филъри и светещи изкуствени зъби. Ама даже Брад Пит е ужас в лицето в движение, а разполага с най-добрите хирурзи и специалисти. На нашенските съвсем им личи, че са се подмладявали
Тц, не е на 70, сигурна съм.
 Обаче имаме и един 70 годишен елемент, с два развода, кара едно SUV-че, и изобщо не го слуша главата.

# 1 021
  • Out of the Mix
Няма значение кой какво мисли.
Опира до светоусещане, възможности, дух, среда, хора.
Не говоря за фрапантности, даже съм против прекалени разлики. Но все пак.
Сегашните 30-40 годишни нямат нищо общо с предишните и по-предишните от полето, отрудените. А няма как да бъда сравняван с масата бг мъж, мачо, или който и да било, блъскащ по строежи, постоянно излагане на слънце, цигари, алкохоли и кво ли не, добавки, химии, боклуци, джънк, кебабчета и кюфтета, пържени картофи и т.н. Пороци и нездравословен живот въобще не се коментира. Ясно е, че отсъстват, ако искаш да се съхраняваш в годините. Процедури никога не бих правил за каквото и да е. Натурален си ми е идеално, естествени процеси. Като имаш добър ген и се грижиш всичко е наред.

# 1 022

Скрит текст:
Може пък да е на 70, пък ти да си мислиш, че е на 60.

Иначе в днешно време и мъжете се нареждат за ботокс и филъри. Все по-често виждам някакви неизвестни мъже с филъри и светещи изкуствени зъби.
Ама даже Брад Пит е ужас в лицето в движение, а разполага с най-добрите хирурзи и специалисти. На нашенските съвсем им личи, че са се подмладявали

Подозирам как Брад Пит го болят разни части от тялото по причина, че средностатистическата бгмама го смята за стар и ужасно изглеждащ.

# 1 023
  • По света и у нас
50 + годишните  харесват 40 годишните много. 35 годишните им се струват малко прекалено млади за тях но няма да ги върнат.
Обаче пък и по-младите мъже влизат в картинката - не мога им разбера спатиите на тях. Искат мама да ги глези ли???

Лео винаги е бил набеден красавец. Там нали знаете че мацките му са параван за истинското му гадже.

Брат Пит много го боли - гарантирам ти. Да паднеш от такъв пиедестал какъвто той имаше  си боли.

# 1 024
  • София
Лео от момченце, приличащо на момиченце, мина директно на чичак.

И на мен много от наборите ми чичеят, но има и изглеждащи добре. След 40 положението вече е доста по-зле. Надявам се да не се налага пак да търся, че сигурно ще трябва да преровя щанда за по-млади Joy

# 1 025
Щанда с младите мъже не е толкова зле. До -5 години можеш да намериш доста отговорни индивиди, които все още не са толкова цинични.
Но се усеща понякога лека незрялост, която може леко да те дразни, но привлекателност и повече мерак компенсират (поне за мен де).
Коментирам за диапазона 30-40, ами 30 по ми харесва от 40 Joy

# 1 026
  • Пловдив
Е да, ама Робърт Редфорд беше страааааашно парче до към 60 поне. Сега е на към 90, ясно е нали, че не е. Брад ти Пит се сбабичоса много преди тази възраст.

# 1 027
Е да, ама Робърт Редфорд беше страааааашно парче до към 60 поне. Сега е на към 90, ясно е нали, че не е. Брад ти Пит се сбабичоса много преди тази възраст.
Това според кого? Моите критерии са различни.

# 1 028
  • Пловдив
Е, Пенка от Сусурлево, България може да си има каквито иска критерии. Според милиони жени по целия свят. Например в "Извън Африка" с Мерил Стрийп - страхотен.

# 1 029
И още толкова милиона жени по целия свят са на противоположно от твоето мнение. Та е добре да се въздържаш от подобни обобщения, освен ако не говориш само от твое име!
Във филма, който споменаваш Редфорд е на 49 години (1985) и го сравняваш с 60 годишния днес Брад Пит?!

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 20:32 от Princess Sissy

# 1 030
  • Пловдив
Ами самия Брад Пит се сравнява с Редфорд, ако не знаеш. И се опитва да бъде като него, да следва неговия пример.

# 1 031
Ич ми не дреме за известни мъже.
Кой, как и кога се сбабичосал.
В реала, в реала е истината.

# 1 032
Ами самия Брад Пит се сравнява с Редфорд, ако не знаеш. И се опитва да бъде като него, да следва неговия пример.
Значи има ниска самооценка! Брад е много, много по-добър според мен!

# 1 033
  • Пловдив
И стигаме до очевидния въпрос.

А ти си коя?

# 1 034
И стигаме до очевидния въпрос.

А ти си коя?
Която трябва!

Общи условия

Активация на акаунт