Отговори
# 1 005
Горкият човек с платнената кърпа! Или пък е късметлия, извадил късмет, че се е оттървал от толкова дребнава преценка. Аз ползвам с удоволствие платнени кърпи, по- удобни са ми. Не че ползвам само тях, но тях ги предпочитам. Пускам ги в пералнята и после ги гладя.

# 1 006
Е то това е темата за дребнави причини. Преди много години излязох няколко пъти с един обожател, симпатичен беше, но по някои въпроси разсъждаваше като баща ми, даже слушаше и подобна музика . Не беше толкова по-голям от мен, 15 години, а и баща ми не е станал млад татко, родила съм се когато е бил над 30, но някак не можа да ми се получи, нищо че иначе беше симпатяга, имах чувството, че съм излязла на среща с баща ми. Не беше нито женен, нито имаше деца, да отбележа, имал е само една дълга връзка и до там.

# 1 007
  • Out of the Mix
Фрау, за какво ги използваш тези кърпи в ежедневието, оставяйки настрана, ако си настинала и имаш хрема?

Лятно време, 15 г. не е "малко".

# 1 008
Не е малко, но имам и приятелки, които на 18 се хванаха с 40 годишни и още са  семейство. А той беше 35, но младееше външно, изглеждаше като момче, а аз не съм му искала документ за самоличност преди да изляза с него, запознахме се в обща компания. За годините му по-късно разбрах. Виж сега на 50 да се хвана с някой на 65 ми е ужас, те ми изглеждат дядовци.

# 1 009
  • Out of the Mix
С по-млад от теб би ли се хванала?
Мда, възрастите и предпочитанията се променят с годините.
Сигурно след 10-15 г. и аз ще харесвам 35-40 г. жени. Сега младея, както казваш и то много. Въпросът е, че колкото и да "младееш", не си на 25-30, дори да си здрав и всичко да ти е ок.
Аз затова не поощрявам такива отношения и връзки на момичета на по 18-20 г. 25-27+ вече е ок.

# 1 010
С по-млад от теб би ли се хванала?
Мда, възрастите и предпочитанията се променят с годините.
Сигурно след 10-15 г. и аз ще харесвам 35-40 г. жени. Сега младея, както казваш и то много. Въпросът е, че колкото и да "младееш", не си на 25-30, дори да си здрав и всичко да ти е ок.
Аз затова не поощрявам такива отношения и връзки на момичета на по 18-20 г. 25-27+ вече е ок.

Ти не си ли към 40-те? След 10-15 години и да започнеш да харесваш 35-годишни, те най-вероятно няма да те харесват. Ако си мислиш, че перфектната 25-годишна те чака някъде зад следващия ъгъл или профил в сайта за запознанства, ама просто ти трябва още време да я откриеш, си леко заблуден.

# 1 011
Освен ако не си Леонардо диКаприо…

# 1 012
  • France
И Лео одъртя. Добре, че е финансово красив

# 1 013
Той Лео сега е по-хубав.
Като по-млад ми беше голяма боза.

# 1 014
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Един от клиентите във фирмата, в която работя,  е на около 60 години. Да, строен е, явно тренира и внимава какво яде, добре облечен е, косата се боядисва, очевидно суетен, ама не изглежда нито на 40, нито на 50. Бръчките и умората  няма как да ги скриеш.

# 1 015
Той Лео сега е по-хубав.
Като по-млад ми беше голяма боза.

+1000 , дет’ се вика! Само да направи нещо за нарастващото шкембе, че ИР чука на вратата!

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 12:03 от Princess Sissy

# 1 016
Един от клиентите във фирмата, в която работя,  е на около 60 години. Да, строен е, явно тренира и внимава какво яде, добре облечен е, косата се боядисва, очевидно суетен, ама не изглежда нито на 40, нито на 50. Бръчките и умората  няма как да ги скриеш.

Може пък да е на 70, пък ти да си мислиш, че е на 60.

Иначе в днешно време и мъжете се нареждат за ботокс и филъри. Все по-често виждам някакви неизвестни мъже с филъри и светещи изкуствени зъби. Ама даже Брад Пит е ужас в лицето в движение, а разполага с най-добрите хирурзи и специалисти. На нашенските съвсем им личи, че са се подмладявали

# 1 017
  • Далечният изток
Мъж с боядисана коса - твърдо не!
Прошарена ми е много секси, ама аз си падам по възрастни Simple Smile

# 1 018
Те и на мен наборките ми изглеждат като лели с някои единични изключения, но пък наистина започнах да харесвам 35 годишните жени, дето преди не ги отразявах. Може би като стана на 50 ще захаресвам и 40 годишните

# 1 019
И аз така - все се чудя как може аз да съм  толкова младееща, а пък наборите да са такива чичовци. И те сигурно така си мислят за себе си и околните набори.

Общи условия

Активация на акаунт