🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 38 783
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 30
Мен не ми пречи дължината на епизодите, но смятам че времето може да се запълва и с останалите участници. Както погоре е писано много време е загубено за едни и същи неща, а голяма част от участниците все още не сме видяли. И тук се губи смисъла за толкова много участници когато само за 10тина има екранно време...
Мен още от първата битка Георги ми остави добро впечатление, но от тогава не съм го видяла... То верно че и аз не съм през цялото време пред телевизора, а гледам докато работя, но смятам че има доста възможности за поинтересни епизоди.

# 31
  • София
Наистина ли не ви пречи три часа или два предаване? Аз нямам нито време, нито ми задържа интереса толкова дълго.
Явно и пак се връщам към негледането на тв, защото забелязвам, че трудно ги следя.

# 32
Два часа са много, три  - още повече. През това време имам куп работа, която не мога да свърша.
Това че тези два/три часа не представят максимално всички герои, а само няколко е по-сериозен проблем. А че няма никаква динамика - трети.

# 33
Нищо против Яна, но с този Надкаст съвсем ми се затвърди, че не е добър реалити персонаж. Чудя се с какво толкова е впечатлила комисията на кастингите. Не е казано, че всеки, който участва, трябва да бъде реалити експерт, но е добре сякаш участниците, които избират, да са наясно долу-горе със стратегии и социална игра (за такъв тип реалити, какъвто е Островът конкретно). Все пак го отдавам на това, че е първи сезон и е непознато предаване, та дано повече подготвени играчи в бъдеще се мотивират да се запишат.

# 34
чудесна тема.

# 35
Харесва ми засега  ФормАта, точно заради персонажи като Джулиана, Яна и други неопитни, нетрениращи хора. Хора, съхранени от специални тренировки, треньори, специални умения… Изобщо от спортната дисциплина: “ Реалити персонаж”.
Предпочитам да гледам натуралното, естественото, спонтанното, дори леко отегчителни игри не ме ядосват, защото знам че хората са не “супер шампиони”  по нещо си, а съвсем обикновени, дори дразнещо несръчни или мързеливи.

Присъединявам се към мненията, че е недостатък на Продукцията прекаленото фокусиране само в няколко образа- губи се възможността за избор в зрителя.
Не ми харесва и позирането като за снимка на иначе прекрасната Диляна. Сано компенсира донякъде- естествен и разчупен и Попова става малко излишна.

# 36
  • София
Хареса ми надкаста с Яна, а се бях настроил негативно. Много по-качествен подкаст отколкото чистата загуба на време с Джулияна.
На bTV Plus в края има много интересна игра с блиц въпроси на които трябва да отговори светкавично. За съжаление не е включена в ютюб.
Също така на bTV Plus има много интересен материал за кастингите на Островът на 100-те гривни, епизод спуснат официално от продукцията. Заслужава си.

# 37
Предпочитам да гледам натуралното, естественото, спонтанното, дори леко отегчителни игри не ме ядосват, защото знам че хората са не “супер шампиони”  по нещо си, а съвсем обикновени, дори дразнещо несръчни или мързеливи.
Съгласна съм. Но на мен дори и игрите са ми интересни. Свикнали сме от Игрите кръв да се лее и да има много варели, но тези игри тук са доста по-оригинални и пипнати. Това с рибата беше яко!

Относно времетраенето на мен не ми пречи, защото гледам на запис и без реклами - чисто ефирно време. Ако имам да свърша работа спирам и продължавам когато мога. Но много ме дразни, че десетина персонажа въобще не са ги показали. Честно казано писна ми от Мая и Бистра.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 18:11 от Гарганела

# 38
  • Другата България
А на мен от ББ.

# 39
Викам си "Какво общо има Бойко Борисов с формата?", после реших, че може би на Гогов казваш така, докато зацепя съвсем очевидното, че са Берке+Биляна Rolling Eyes Laughing

# 40
  • Другата България
Викам си "Какво общо има Бойко Борисов с формата?", после реших, че може би на Гогов казваш така, докато зацепя съвсем очевидното, че са Берке+Биляна Rolling Eyes Laughing
Да, тях двамата визирам, по-лесно ми е, а и предположих, че ще е ясно за кого говоря. Blush

# 41
Нищо против Яна, но с този Надкаст съвсем ми се затвърди, че не е добър реалити персонаж. Чудя се с какво толкова е впечатлила комисията на кастингите. Не е казано, че всеки, който участва, трябва да бъде реалити експерт, но е добре сякаш участниците, които избират, да са наясно долу-горе със стратегии и социална игра (за такъв тип реалити, какъвто е Островът конкретно). Все пак го отдавам на това, че е първи сезон и е непознато предаване, та дано повече подготвени играчи в бъдеще се мотивират да се запишат.
И тя, и Нина, Ина, Мимо-Гарсия според мен изобщо не са имали ясна представа какво ги очаква, не са имали базова подготовка. Тази Яна дори и ластик не си беше взела, а с полите и роклите чак се изложи.

От друга страна пък явно са търсили нови лица, които не обикалят реалити предаванията и да търсят известност. Може би продуцентите са очаквали, че Яна ще направи голям сеир. не стана.

# 42
Здравейте, съжалявам за забавянето в броя на синхроните, имам преброени до отпадането на Яна, но ще изчакам и елиминацията тази седмица и ще кача до 12 епизод включително.

# 43
И на мен 3 часа ми идват прекалени. Ясно ми е, че го правят заради рекламите, но ме губят като зрител. Намерила съм си начин да гледам този тип предавания - изчаквам да започне епизодът и почвам да го гледам след поне 45 минути от началото. Така мога да превъртам рекламите. Някой път гледам епизода направо на другия ден също с превъртане.

# 44
  • София
Цоп и аз в темата. Много се надявам тази седмица да си замине Кънчо или Мимо

Общи условия

Активация на акаунт