🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 137
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 480
Според мен любовта на ББ се оказва повратна точка в сюжета, затова ни я навират толкова много в очите. Съмнява ме да искат просто да е любовно.

# 481
Аз пък не съм видял да е имало нещо сериозно между Киро и Биляна. Киро търсеше мома, грабна Биляна, тя какво - да го бие ли? Видял го е че е бабаит, простак и нищожество и му е била шута. Той само за седмица "блесна" с простотия, включително с приказки че жена не може да го бие.
Съвсем спокойно може да има увлечение между нея и Берке. Любов - не, но увлечение - да.
Биляна  пред камерите го играе срамежлива и недостъпна и флиртува. Има известен флирт с публиката, но Берке няма нищо против, следователно това си е тяхна работа.
За Берке съм на 100 процента убеден че, е искрен. За нея не чак толкова, но това не пречи да са увлечени един по друг.

# 482
Че е фалш "любовта" е очеизвадно, само не знам от нейна страна ли само или и двамата са се договорили. И аз мисля, че целта е да влезе в коалицията на 4-мата, което и стана. Обаче не ми стана ясно защо Секулечки ги вкара и двамата в играта. До края на предаването Биляна може и пак да смени обекта на любовта си щото Берке хич го няма май в игрите.

# 483
Точно това си помислих и аз. Не помня дали съм го писала, но за мен коалицията зад Берке е водещото, което е накарало Би да се ориентира към него. И това вече съм сигурна, че го писах - очаквам в даден момент тя да получи гривните му, а защо не и нечии други /от тези на хората в коалицията/. И изобщо не бих се изненадала, ако Биляна ги “надживее“ всички в играта.

Включвай се по-често в темата, ако имаш възможност, много “свеж полъх“ е присъствието ти.
[/quote]  Е, това ако се случи вече, ще счупи кринджометъра дори на Диви и Красиви... Буквално ще подари гривните на някой от другите силни играчи, давайки ги на Биляна . "Ромео и Жулиета" в действие ще ни дойде вече ту мъч. Иначе трудно ще надживее всичките в коалицията, защото не е достатъчно добра в игрите ( поне от това, което видяхме ) . Учудващо слаба подготовка на играчите като цяло. Знам, че Н.Н. умишлено не иска силоваците от игрите, но хора със спортен хъс поне трябваше да избере, защото гледайки ги как се разхождат като народна песен по време на игрите, как флексват , докато губят все още в играта (!?!?), как си сядат на пясъчето за пауър напче ( отново губейки за момента ) и направо ми се отщява да гледам. На пръсти се броят хората, които наистина им се играе, а не са дошли на аванта на Филипините просто да се киснат като тампони в тоалетна чиния по цял ден.

За писането ще видим, че много ме мързи, ама толкова да кринджвам вече от тия риалитита, че ме принудиха да се логвам и да изляза от хайбърнейшън Grinning .

# 484
Че идеята е да участниците да не са "силоваци" като в ИВ го разбрам (не разбирам какво прави там Кирил ама както и да е)
Ама можеше повече хора като Миро и Георги да вкара. Които са нормално атлетични и знаят какво да правят там. Но остава с впечатлението, че принципа е бил "от всичко по малко" - силоваци, инфлуенсъри, спортни момичета (кикбоксьорка, гимнастички и пр.)

# 485
  • София
Аз приемам нормално участниците и това, че още не се осъзнават каква игра играят - това е първи сезон и е очаквано. Дано се задържи предаването, в 3-4 сезон ще гледаме нещо съвсем различно.
Харесвам много и водещите, и двамата, екстра са ми.

# 486
Аз приемам нормално участниците и това, че още не се осъзнават каква игра играят - това е първи сезон и е очаквано. Дано се задържи предаването, в 3-4 сезон ще гледаме нещо съвсем различно.

И аз така мисля, много стратегически настроени хора може да не са посмяли да се запишат, виждайки австралийската версия. А това е предаване има нужда точно от такива хора, за да се получи интересна играта. Немалко хора според мен са били скептични за формата, още с втори сезон очаквам да има подобрение, стига да ги изберат тези хора разбира се.

# 487
Дано пуснат кастингите още към края на сезона, както правят Игрите, че да имат достатъчно време, за да подберат добре участниците, тъй като тазгодишните бяха доста непрофесионални, докато на Игрите бяха много по-организирани. Ясно е, че нямаха никакво време да реагират, но въпреки това си личеше, че ги правят супер на боргия и дано стане нещо. Спасяват ги единствено многото подобрения на концепцията и яката локация, участниците са под средното ниво за каст на подобен тип риалити. Сглобени коалиции с по 5+ човека преди предаването, познати на бивши участници от други риалитита и тн. не води до много контент, а само до хора, които повтарят клишетата "Ще дам всичко от себе си", "Аз никога не се предавам", "Тук съм за да покажа какво мога" и другите булшити, които слушаме в Игрите.

# 488
И според мен следващия сезон ще има по-добър кастинг. Видя се че правилата дават много възможности  за различни видове игра. Видя се че участниците имат равностойни възможности.
Смятам че втория сезон ще се пробват повече стратези. Вероятно и по-безскрупулни хора биха посмели да си опитат късмета, като виждат че всичко (без физическа агресия) е позволено. А участниците следващия сезон вероятно ще играят по-индивидуалистично.

# 489
  • София
По мое скромно мнение "любовните трепети" са били постлани и търсени от самата продукцията още преди началото на формата. Само така си обяснявам присъствието на някои от жените в този формат. Дали са тези двамата(БиБе), или ще са други, важното е да ги има. Не са нито първите, нито последните които залагат на тази формула, аз лично превъртам тези кадри, тъй като предпочитам да се фокусирам на стратегическата част.
Сега за нея, още в началото аз тръгнах с по-ниски очаквания, защото е съвсем нов формат и няма как да очакваме случайни хора да знаят тънкостите на занаята още от първия сезон. Но, няма как да не съм във шок от безумната и надменна стратегия която прилагат дуото Мая-Бистра и най-вече факта че в момента тя работи. Но все пак имаме поговорката "В царството на слепия, едноокия е цар". Още повече ми се плаче от безучастното и бездушно поведение на повечето мъже (които са в момента 18 от общо 30), които изглежда са си оставили топките в София. Не знам дали си мислят, че с 4,5 или 6 гривни ще си карат курорта до края (както например цялото воинство от Лагер 2), но така само поднасят на тепсия предвидените за донори на гимнастическото дуо (аз към тях не слагам Миро, защото той е ясно, че не е влязъл да печели, ами да си изкара едно приключение, и накрая очаквам да си "дари" имането на някой друг). После може да се усетят, но вече ще е късно и лесните мишени няма да ги има.

# 490
С този регламент на финала и тези коалиции отвън не вярвам в бъдеще твърде много стратези да искат да се записват. За съжаление нашите предавания са опорочени от начало с твърде много хора, които се познават и са се уговорили още в България. Това е недопустимо и не бих жертвал 3 месеца от живота си, за да може 5-6 човека да се пазят от ден 1

# 491
С този регламент на финала и тези коалиции отвън не вярвам в бъдеще твърде много стратези да искат да се записват. За съжаление нашите предавания са опорочени от начало с твърде много хора, които се познават и са се уговорили още в България. Това е недопустимо и не бих жертвал 3 месеца от живота си, за да може 5-6 човека да се пазят от ден 1
Тази предварителна коалиция специално, където са вътре, не знаят къде се намират с оглед на изборите, които правят при игрите, така че не е голяма драма, ако играят срещу индивидуални играчи, които всъщност имат идея от играта, но да, продукцията трябва да направи всичко възможно да ограничи подобни схеми. Най-лесно е просто да не ги взимат всички на тумба в предаването, а те точно това са направили. Очевидно идеята им е била умишлено да има такава сглобена коалиция, защото знаем с кой са свързани всички в нея 😉.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 12:11 от tfn2k

# 492

Аз се съмнявам, че в следващия сезон ще има толкова хора които се познават.
П.С. иначе съм съгласен че да взимат хората, които се познават е тъпо. Точно това ме отблъсна от ИВ - последният път

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 18:02 от Не се сърди, човече

# 493
Брей, Игрите все едно са ми прочели поста и вече е отворена кастинг формата за 7ми сезон. Явно рейтингът пада и искат да закарфичат най-добрите кадри с договор възможно най-бързо. Дано и Н.Н. се усети , и той да отваря кастингите, макар че не са ли му потвърдили, че ще има втори сезон, ще се забави...

# 494
Сано в интервю за "Преди обед за ОСГ и за семейството му. Много е готин този човек!
https://ladyzone.bg/laifstail/lica/aleksandar-sano-na-50-ija-roz … Savg0P4qlwZj2zswQ

И за който написа "глупости", забравих кой беше... Като близнаци са Владо и Бистра!

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:06 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт