Отговори
# 1 650
Видях го във фб и  инстаграм. Разпространява се здраво, макар с критика или присмех.
 Очакваше се отстъпление  от постигнатото , особено в права на жени и  малцинствени групи/ по разни признаци/, но  много силно се залюля  люлката,  от постижение към тъмните векове. като се замислиш колко жертви са дали жените да постигнат малко уважение и  защита, че все пак са   физически по-слаби ,отиде на вятъра.
 Жената се връща на равенство с добитък поне в "добрия развит свят", другаде не е мърдала от там.
 То бива слободия...
 Въпросната отворка дали  е съгласна да прилагат идеите и върху нея  или е изключение като гуру?

# 1 651
.
[quote author=Бор_яна link=topic=1696554.

Някой, ако има линк към профилите на оная БГ "инфлуенсърка", която проповядва, че жените са родени да си стоят вкъщи, да раждат, да гледат деца, да бият децата, за да ги възпитавали правилно; да обгрижват мъжа и да вярват, че е нормално и той да ги бие, защото жената е по-низшо същество, нека да го сложи. Явно ще е полезен за някои поребителки на форума.

Ако говориш за Зора -тъпото има специално тема за нея и там съм писала какво мисля.Според мен тази жена трябва да се държи отговорна за реч на омраза и подбуждане към насилие мад жени.
Тук коментираме факти по дело.Правете разлика

Това прозвуча така, все едно е била на 50+. Разликата между 19 и 21 години не е много голяма.
Така е ,не е  голяма е разликата и със сигурност я е манипулирал яко.Правя тези уточнения просто за протокола .Следя и коментирам хай профайл дела и престъпления от много години  за кеф и точността и последователността на събитията е много важна ,става развален телефон във форума и всичко  отива на кино, не знаеш кое е истина и кое не.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 15:19 от No_frame bitch

# 1 652
Само да уточня, че "някаквия предлог", под който Каси заминава "някъде" с Диди е фалшив флаер за нейно участие в Маями. Тя не е била съгласна.

# 1 653

А нищо ли няма да кажете относно това, че е била изнудвана от човек, който я е записал тайно и я е заплашвал, че ще пусне записите?
Много говори как се защитава изнудвача, а Каси е виновната. Чак смешно е.
Аз пък си мисля, че като си изнудван и заплашван е нормано.
Все пак е външен, не е нейния психопат.

Момичета светнете ни моля ви на какво се дължи тази ваша ненавист към жените? Защо думите на една жена са все под въпрос, а мъжът, горкият, и видео материали да има как бие жената, пак тя е виновна?

Никой не говори за феминизъм,  а за естествената емпатия към себеподобни. Вие ли сте насилници в живота, че толкова ги разбирате, не разбирам ?
И то от жена.
Мъж да е, ясно е. Те всички ще кажат така.
А тук ти му обясняваш, то подминава и като развалена грамофонна плоча. Чегърта ли чегърта Joy
Няма смисъл въобще да се занимавате с въпросната. И литература да и метнеш, ще я подмине и ще продължи като папагалче да се повтаря.

# 1 654
  • Stockholm
Това че Диди е изрод е факт. Че Каси е жертва също е факт. Но бях чела някъде, че са се гаврили заедно с бившата му жена Ким, като са я карали да смуче на Каси тампона. Трудно ми е дори да напиша тази гадост, а и само те си знаят колко още перверзии са експериментирали. По принуда или не, със сигурност му е била съучастник в някои издевателства. Мога да си представя какво правят наркотиците с човешкия мозък, но това са чудовищни неща.

Затова искам да се приключи скоро с нейното дело, естествено със  справедлива присъда, защото са ми в известна степен по-важни другите престъпления.

# 1 655
Ехееее айде ,айде ...голяма възмута  и огорчение ,че някой следи фактите по делото и не блее в общото стадо.Никога не съм казвала ,че Каси Е виновна и не е бита ,бита е  и още как ...но делото не е за домашно насилие ,а за трафик на хора ,изнасилвания и склоняване към проституция вкл и на непълнолетни др. и нямам търпение да го заковат за тези неща  Дидито.
Пък и малко ми е  съмнително Каси да е с него в извращенията по няколко пъти на седмица ,но само тя да е жертвата и нищо да не споменава за други.Пазел е в тайна другите си престъпления или как ...въпроси,въпроси....ще видим какво ще стане...

# 1 656
Няма такова нещо като нейно дело. Това, което тя е завела срещу него, е прекратено отдавна с извънсъдебно споразумение. В момента тече федерално дело, по което тя е привлечена като свидетел.

Моля, запознайте се с основните факти, иначе ще се въртим в омагьосан кръг с едни и същи обяснения.

# 1 657
Ехееее айде ,айде ...голяма възмута  и огорчение ,че някой следи фактите по делото и не блее в общото стадо.Никога не съм казвала ,че Каси Е виновна и не е бита ,бита е  и още как ...но делото не е за домашно насилие ,а за трафик на хора ,изнасилвания и склоняване към проституция вкл и на непълнолетни др. и нямам търпение да го заковат за тези неща  Дидито.
Пък и малко мине съмнително Каси да е с него в извращенията ,но само тя да е жертвата и нищо да не споменава за други.Пазел е в тайна другите си престъпления или как ...въпроси,въпроси....е видим какво ще стане...

Не се възмущаваме че следиш.
Друго пишем, но пак трябва да прочетеш, да помислиш.
Ти подминаваш много постове в които ти се обясняват елементарни неща и продължаваш като папагалче.
Но всъщност ти с в стадото. Стадото на великите лаици.

# 1 658
  • Stockholm
Няма такова нещо като нейно дело. Това, което тя е завела срещу него, е прекратено отдавна с извънсъдебно споразумение. В момента тече федерално дело, по което тя е привлечена като свидетел.

Моля, запознайте се с основните факти, иначе ще се въртим в омагьосан кръг с едни и същи обяснения.

Ок, по-бързо да приключи нейното изслушване  в делото Blush
По-скоро се притеснявам, че тези хиени адвокатите ще се опитат да изманипулират и другите свидетели.

# 1 659
Ох, защо ми изтриха мнението? Единствено попитах къде сте прочели това за тампона. Наистина го няма по големите новинарски сайтове.

# 1 660
  • София

Ок, по-бързо да приключи нейното изслушване  в делото Blush
По-скоро се притеснявам, че тези хиени адвокатите ще се опитат да изманипулират и другите свидетели.
Нейното изслушване приключи в петък. Каквото било, било. Тя и мъжът й направиха след това писмено изявление, че искат да се отдадат на предстоящото да се увеличи скоро семейство, благодарят на всички за подкрепата и молят да бъдат оставени на мира да продължат живота си.

# 1 661

Ок, по-бързо да приключи нейното изслушване  в делото Blush
Приключи вече нейното още в петък. Повече няма да я разпитват.

# 1 662
Някаква приятелка на Ким е споделила случката с тампона, това четох аз, но не пише да обвинява и Каси, само Диди.

# 1 663
Тя Каси нали ще пишела книга.
Като излезе ще разберем Joy

# 1 664
Много е трито, някои коментари нямат връзка един с друг. Моля ви, не се избивайте преди края на делото. Нека запазим нормален тон. Trollface
Разпитите на Каси вече приключиха, но в рамките на делото пак могат да я призоват - ако има нови доказателства; защитата реши да я призове за доизясняване на някои  въпроси или самата прокуратура. Но съдът ще прецени дали е необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт