НПМГ - Тема 10

• 65 377
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Твърде много време и внимание за един не толкова сложен за разгадаване частен случай. За съжаление на финала обществото пак е разделено, а майката е щастлива и доволна - стана звезда, може и за кратко, но все пак звезда.

# 106
  • София
Хем звезда, хем може да ѝ се увеличат поръчките за пакет сол или захар "с код" по шейсет кинта пакета. Grinning
Ясновидците дали плащат данъци?

# 107
На учителите и ръководството на НПМГ не са им издържали нервите. Госпожата пък ги тормози още от класирането. Чела съм излиянията и по повод неприемането на детето в СМГ. Детето пък е допуснало да го скъсат. При така създалата се ситуация, трябваше да се подготви сериозно за изпита, а не да слуша истериите на майка си. На 16 години би трябвало да има собствено мнение и да се опитва да го отстоява, а той слуша майка си да не влиза в час и я чака да търчи с жалбите.

# 108
За съжаление има доста хора,които вярват в правотата на думите й. По медиите се показва частично информация, включително по БНТ не се спомена за това колко пъти тя е нападала учителите и какви обвинения отправи към учителя по география...тъжна и жалка история ...аз бих се зарадвал ако в момента СМГ подаде ръка на НПМГ и също даде гласност за това, че преди това и те са били обект на престрелка от страна на същата...тогава смятам народа би се позамислил малко повече

# 109
Само да не го парушутират някъде.
Не знам дали разбира тази жена какво направи на сина си. Никой от съучениците му няма да забрави вече.

# 110
  • София
Ами дори и на 16 год., все пак си е дете. Взима няколко не много подходящи решения и след това ситуацията се забатачва съвсем. И понякога човек предпочита да се самозалъгва, че ще се оправят някак си нещата. А жената, която би трябвало да му помогне, няма връзка с действителността и в нейната глава се появяват всякакви сценарии, които тя смята за обективна реалност.
Ама пък и другите хора какво са виновни, че не са в нейния филм.

# 111
  • Mars Hotel
Видях публично заявена подкрепа към НПМГ от 31 СУЧЕМ. Има ли други училища, които са изявили позиция? Според мен това е много подходящ момент да се обединят в полза на независимостта на учителите. А Стаматов, който винаги е на всяка манджа мерудия, къде е сега? Или не му изнася сега предизборно.

# 112
Аз също мисля, че момчето няма вина за случая. Тази лудата и него е подлудила, самият факт, че го натиска на всяка цена да е пръв по състезания, постоянно да е на върха по математика, постоянно кавги по повод класирания, ми това си е огромно напрежение.

Айде сега, само Стаматов липсваше, за да стане цирка пълен.

# 113
  • Mars Hotel
A, никак не ми липсва Стаматов. Но прави впечатление, че не се е изпънал гордо да обясни този път.

# 114
  • у дома...
Хем звезда, хем може да ѝ се увеличат поръчките за пакет сол или захар "с код" по шейсет кинта пакета. Grinning
Ясновидците дали плащат данъци?
Да, съгласно ЗМДТ - патентен данък.

# 115
Вярно ли е, че заради жалба на тези нещастници от Възраждане е бил забавен ремонта на училището? Днес с това ме посрещнаха развълнувани вкъщи...

# 116
  • Mars Hotel
Не мога да не съм горда с децата, учещи в НПМГ. Дано и училищното ръководство устои.

# 117
  • Sofia
Синът ми е бил четвъртият, разписал се на таблото.

# 118
  • София
Размазващо яки са младежите и таблото! Умно, готино, навреме!

# 119
Страхотни деца, и моето се прибра развълнувано и силно мотивирано да подкрепи училището и господина по география.
И аз апелирам другите училища да окажат подкрепа, защото следващия път това може да се случи при тях. Самозабравили се родители има във всички училища.
Срещнах и интересна дискусия на съсед на въпросната майка, който се оплаква, че също имал проблеми с нейната агресия, заплашвала детето му в момент, когато нейното изгубило на някаква игра, която играели. Явно има мания за величие и не обича да губи. Все още се чудя не са ли прави онези хора с призивите да се подаде сигнал в някоя институция, защото родителя не е адекватен и вреди на детето във вече непоправими размери. Не е лошо дете явно, но с такъв родител ще му трябва друг вид помощ. Тук учителите ще имат ограничени възможности за подкрепа според мен.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 21:49 от Garden_g

Общи условия

Активация на акаунт