НПМГ - Тема 10

• 66 130
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ама вие забихте въпрос 😅😅😅. Вижте назад в темата.

# 241
  • София
Гледах, четох някакви публикации, ФБ, ама не можах да разбера откъде тръгва проблемът. Та, затова реших да попитам тук

# 242
  • София
Най-общо казано, от конфликт между родителката и учител, заради проект или материал, даден на детето относно Истанбулската конвенция и съпротивата на майката към дадения материал.

# 243
Вие сериозно ли? Не знаете кои са политическите партии в българския парламент?!
Иначе случаят е  - жена, която се занимава с ясновидство и смята сина си за гений и партия, която вижда удобна ниша да се възползва от психически неуровносена жена.

# 244
Най-общо казано, от конфликт между родителката и учител, заради проект или материал, даден на детето относно Истанбулската конвенция и съпротивата на майката към дадения материал.
Всъщност конфликтът е заради двойка. Истанбулската конвенция просто в един момент се включва в арсенала, за повече взривоопасност. Laughing

# 245
  • София
То всъщност с едно изречение май не може да се обясни тази драма.

# 246
  • София
На сайта на НПМГ я има цялата хронология. Прочетете я.

# 247
  • София
Както казах знам, че са в парламента, но какви са и за какво се борят нямам идея. Аз съм аполитична, не гласувам, не искам да знам, дълга тема е. Но просто прочетох, че те са замесени, та попитах как и защо някаква парламетнарна партия има отношение към софийска гимназия.

# 248
  • София
Ами да има някакъв скандал, един вид - "да яхне гребена на вълната" Joy
Което по-скоро ще им изиграе лоша шега, но така са си преценили.

# 249
Както казах знам, че са в парламента, но какви са и за какво се борят нямам идея. Аз съм аполитична, не гласувам, не искам да знам, дълга тема е. Но просто прочетох, че те са замесени, та попитах как и защо някаква парламетнарна партия има отношение към софийска гимназия.
Щото има избори, а НПМГ било според лидера на Възраждане "развъдник на безродници и еничари" и трябва да се громи, за да се предпазят другите съвестни граждани.

# 250
Аз съм аполитична, не гласувам, не искам да знам, дълга тема е....
Хем сте "аполитична" и "не искате да знаете" пък искате да знаете...
Пускам отново линка с хронологията и позицията на НПМГ:
Становище НПМГ

# 251
  • София
Много ме възмущава тая история.
ИК е била самостоятелна работа, по желание, за което са писали седем деца и всичките имат 6. Слушах контракоментара на г-н Христов, същото, но написано го има и на сайта на НПМГ. Той каза, че темата я е имало в Школо, имало е и родителска среща, никой родител не се е изказал негативно срещу това да се пише по тази тема. Каза, че двойката е преди тая ИК.., и понеже друга оценка няма, затова и е останала двойка за срока.

А по медиите излезе, че детето повтаря 9 клас, щото отказвало да учи ИК. Страшни глупости..!

# 252
  • Някъде там...
И аз много се възмущавам как извъртат нещата, за единия рейтинг, кликове и предизборна кампания. Пълно е с обиди и псувни към ръководство, учители, ученици. Особено под постовете на Възраждане и други плюещи политици, там е страшно.
Много се надявам след изборите да поутихнат нещата... с минимум щети. А това дете не зная как и къде ще продължи, не си представям да се интегрира отново в 10А, нито пък в 9А.

Да се посмеете:

# 253
И аз следя да видя къде ще отиде, че да отдъхнем ние. Не завиждам на хората там, където ще е. Ходи ли на училище вече? Май всяко училище си плюе в пазвата да не е при тях.

# 254
  • Някъде там...
Не, не ходи. В началото на годината е идвал инцидентно, само за някои часове, в 9А. И май след публичното оповестяване на случая не е стъпвал. Интересно ми е как извиняват отсъствията? Ако е медицинска бележка, то е ясно, че е фалшива. На 9А класен е Руслан Капелев.

Общи условия

Активация на акаунт