НПМГ - Тема 10

• 65 315
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Детето вече страда. Повтаря клас.

# 31
  • София
Няма как да е замесен депутат от Възраждане и да не е някаква гнусотия!
Иначе, вероятно майката би следвало да се посети от социални работници и психолози с оглед да се прецени психиатричното й състояние и дали средата за детето е здравословна, кой знае какво се случва у тях!? Определено трябва да се самосезират.

# 32
Най-гадното е за детето, а най, най-гнусното е замесването на политическа партия.

# 33
  • София
Хареса ми как абсолютно неправомерната намеса на депутат в казуса беше определена като “институционален натиск”. 🤣 Само да кажа, че депутат не е институция.

# 34
Няма ли предвид проверките под институционален  натиск? То си е натиск непрекъснато да те проверяват.

# 35
  • София
Ами те от проверките не са се оплаквали, телефонните обаждания от някакъв си депутат са им дошли в повече. И с право.

# 36
Ех, мине се не мине време и пак започва с тази.
Жадна за внимание.

# 37
  • София
Ех, мине се не мине време и пак започва с тази.
Жадна за внимание.

Аз мисля, че това е най-малкият й проблем.MaskMaskMask

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 21:03 от Ясен Нешов

# 38
  • София
Сетих се за тази проблемна женица, чела съм я и във фейсбук групи... Ами не са добре нещата. За нея както и да е, ами за детето ѝ?
Да вземе да се лекува, и/или да започне някаква работа, да не е заета само да създава проблеми.

# 39
.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 21:28 от Soul Free

# 40
Хммм....на луда ли приличам? Наистина смятам, че това са безпочвени обвинения, но ходи доказвай, че нямаш сестра, като те нарочат....

# 41
  • София
Именно.

# 42
  • Отвъд алеята зад шкафа
Откакто златният син/ невероятен математик не влезе в СМГ,  стана много зле ситуацията.

Тази е "Звездите ми го говорят", а сега и някакъв депутат от Възраждане е привлякла. Направо ги съжалявам учителите от НПМГ.

# 43
  • Sofia
Направо се побърквам от тази история.

# 44
Хайде сега и по канал 1.
Горкото дете.

Общи условия

Активация на акаунт