НПМГ - Тема 10

• 66 140
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Някак не ми се вярва, че мама ще пожертва многото часове по мат в НПМГ, за сметка на 3 такива в ЕГ.
Е, току виж го върнали в СМГ, което е нейна стара мечта!

# 271
  • София
И аз си мисля, че по-скоро такъв вариант би търсила.

# 272
  • София
Тъкмо и аз това си помислих. Иска по един или друг начин да го върне там. Като не са го приели по нормалния начин, сега ще се пробват за надпланово.

Някак не ми се вярва, че мама ще пожертва многото часове по мат в НПМГ, за сметка на 3 такива в ЕГ.
Е, току виж го върнали в СМГ, което е нейна стара мечта!

# 273
Аз още помня в СМГ, като откажеха да го изпитат за повишаване на оценка, как пак всичко ставаше публично достояние в социалните мрежи да си търси правата.
И там не гледат с добро око на него.

# 274
  • София
Това с връщането в СМГ ще си е пирова победа за нея и детето.

# 275
Много лош пример ще дадат, ако го направят.

# 276
И аз така мисля. Ще вземе всеки да подава жалби и да иска да се мести където му е кеф.

# 277
Надявам се да не се поддадат на натиска.
Някакви скрийншотове с много грозни обиди от профила на учителя се разпространяват. Ако са от него, не му прави чест.

# 278
  • Sofia
Надявам се да не се поддадат на натиска.
Някакви скрийншотове с много грозни обиди от профила на учителя се разпространяват. Ако са от него, не му прави чест.

Ти как мислиш, дали са от него?

# 279
Следя темата внимателно, защото е важна за мен, но не видях някой някъде да е употребил и една обидна дума за момчето, коментира се изцяло в контекста на вредите, които в момента търпим всички ние, но най-много директорът и учителите заради неговото и на майка му поведение.

# 280
  • Някъде там...
Мисля, че са от неговия профил. Но хората, на които отговаря или са си изтрили мненията или са докладвани и са изтрити от фейсбук. Предполагам, че е било много грозно, за да си изпусне така нервите.
В интервюто с него каза, че по съвет на адвокатите е мълчал 10 месеца, докато излезе решението. Мълчал е и е трупал. Но вече не иска да мълчи. Не са в негов плюс коментарите, определено.
Мецане, дали си в правилната тема?! И ти ли дойде да ни приложиш малко екзорсизъм?

# 281
  • София
Преди ерата на социалните мрежи беше абсолютно невъзможно човек да се самокомпрометира в мащабите, в които това може се случи днес.
Колкото и да симпатизирам на едната страна, и ако изтеклите коментари наистина са на учителя, те са общо взето недопустими. Редно е от една възраст нагоре човек да е в състояние да си сдържа нервите в публичното пространство.

# 282
Бях силно впечатлена от спокойствието, което г-н Христов успя да запази по време на целия разговор с Асен Генов (надявам скоро да го поканят и в други предавания), като същевременно не си позволи никакви обидни думи спрямо жената, която го тормози и очерня името му, даже спести едни от най-абсурдните и грозни нейни обвинения, а може би трябваше да ги каже, защото хората хранят черните дупки в душите си с грозното и скандалното - колкото по-мръсно, толкова по-интересно. Затова видеата хейт взривяват, докато културният, интелигентен човек доскучава на масовия зрител, отгледан с риалитита пред екрана.

# 283
  • София
Не е идеята всички да станем агресивни като "тях".
Нито пък жадната за зрелища публика да го играе "народен съд".
Сега се сещам, че когато навремето излезе онази малоумщина с норвежците, които ще ни взимат децата, доста четох публикации в не бг-сайтове, които по моите критерии се вписват в понятието "етична журналистика". Та ми направи впечатление, че беше отделено специално внимание на правилото социалните служби на Норвегия никога да не коментират публично случаите си. Преди всичко с оглед да се запази неприкосновеността на децата, въвлечени в тях. Където и когато се налага, се водят дела. Но не се стига до публичен цирк.
Доста имаме да се учим на демокрация струва ми се.

# 284
  • Някъде там...
Етика и политици взаимно се изключват. Прекалено се политизира случаят. Води се предизборна кампания с всички възможни средства, като тъмният пиар е на почит.
Свободно слово в България съществува ли? Медиите масово обслужват нечии интереси. А много от журналистите са лешояди - зрелища, провокации и скандали се търсят. Шок и ужас!

Мецане, защо си изтри коментара?

Общи условия

Активация на акаунт