НПМГ - Тема 10

• 66 812
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Ужас! Това е за полицията!

Между другото чух, че и Златкова по БЕЛ е напуснала гимназията заради тормоз от госпожа ясновидката. Тя беше страхотен учител!

Трябва да се направи нещо! Тези действат като терористи!

# 331
  • София
Никакви реакции на онзи изрод на поста. Така само се рекламира и ви виждат. Доклад за каквото прецените. Който може и МВР, ГДБОП и т.н.

# 332
  • Някъде там...
Доколкото разбрах, 2 учителки са напуснали в резултат на тормоза от госпожата миналата учебна година.

# 333
Това вече е прекалено. Надявам се да са сигнализирали където трябва. Аз пък чета, че майката с детето я викали в Държавна агенция за закрила на детето след подаден сигнал. Все още ли не ходи на училище? Аз се надявам да го преместят и да отдъхнат тези учители вече.

# 334
  • София
Докладвах и аз, вече е свален поста.

Редактирам - странно, пак го виждам, може да ми се е сторило, че го няма.

# 335
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз сега проверих и виждам поста. Също го докладвах, ама...

# 336
  • Някъде там...
Аз все още го виждам, там си е поста.

Иначе майката пак се е активизирала, пуснала е нов преразказ с елементи на шарлатанство във фейсбук. Хронологията от нейна гледна точка.

# 337
  • София
Може ли някой юрист да обясни що е то нотариална заверка на чужди постове във ФБ и има ли изобщо стойност това в правния мир...

# 338
Това с адресите на учителите вече е ужасяващо. Не знам дали тези хора, които така безотговорно пускат списъци, си дават сметка, че те също са в нечий списък и започне ли се, техният ред ще е дошъл преди да се усетят. Приликите с нацистките похвати за надъхване в омраза срещу група хора вече само слепец не би съзрял.
А ДАЗД отдавна трябваше да бъде сингнализирана, този случай вече не може да има разрешение без тяхна намеса и предписания, защото ученикът в крайна сметка е жертва и търпи негативните последици от действията на майка си.

# 339
  • Някъде там...
Фейсбук свали поста. Но седя повече от денонощие.

# 340
Или онзи се е стреснал и сам си го е изтрил. Между другото явно ще местят детето. Г-н Кортезов му е писал препоръка, която да се представи на бъдещата му гимназия. Такива за държавните гимназии май не се изискват, така че очаквам да отиде в някое частно училище.

# 341
  • София
Как добре започва денят! Хайде, лек и успешен!

# 342
  • Sofia
Трябва да е много закъсало частно училище...

# 343
След тези скандали не знам дали ще има ДУ, което да приеме това дете.

# 344
По разпореждане на МОН ДУ няма думата и иска-не иска, ще го приеме. Но майката трудно ще отстъпи от математиката, така че училищата с тази насоченост да се ослушват. Аз само за ПЧМГ се сещам, но може да има и други.

Общи условия

Активация на акаунт