НПМГ - Тема 10

• 66 053
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
А дават ли им много домашни? Дали часовете са достатъчни за да усвояват материала? Защото в досегашното училище много ги жалеха от съм домашни и не се усвояваше добре материала само от училище.

# 601
Зависи си кой учител им се падне. Но не мисля, че ще имат проблем с училищния материал. 9-10 часа седмично математика са си доста.

# 602
Здравейте, аз искам да ви попитам, за паралелката с профил Математика и Информатика, пак ли се държи изпит или само с НВО се кандидатства?

# 603
Само в НВОто.

# 604
Само с НВО. Засега.

# 605
Още един отличник от нашето семейство на матурите по БЕЛ, МАТ, Физика.
Благодарим ти, любимо училище! Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart

# 606
petiaivanov, честито! Simple Smile

Де да беше само от училището. WinkThinkingWink

# 607
Браво! Наесен отличник в най-желаната специалност, в най-желания университет пожелавам.

# 608
  • София
Здравейте, търся мнение за 2 учители по МАТ - Атанас Сталев и Симона Кръстева. Обявени са като водещи на 1 от курсовете по мат в гимназията за 7класници. За Сталев се открива някое мнение назад по темите, но за г-жа Кръстева не открих много, освен че 2021 е поела 8кл като класен и че е сменила фамилията си. Сега не я откривам сред екипа на гимназията на сайта, няма я и в програмата. А курсът е обявен за тази есен. Знаете ли дали преподава още и какви са отзивите за нея?

# 609
Страхоен млад преподавател е Симона Кръстева. Мисля, че е в отпуск по майчинство.
И двамата преподаватели са добри учители.

# 610
  • София
Сталев при този избор.

# 611
  • София
И аз благодаря на любимото училище! С две отлични оценки на ДЗИ, само с училищната подготовка на господин Илиев по БЕЛ.🌞

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 22:23 от НикиK

# 612
Тя Кръстева я няма. Майчинство е.
Не знам дали има право да води курса. Да не е старо инфото?

# 613
  • София
Сталев при този избор.
Ами всъщност то не е избор. Двамата водят една и съща група. И точно понеже не я видях като преподавател тази година се зачудих работи ли още. А и явно е млад преподавател. Marinadp, не би следвало да е стара. Обновиха инфото за курсовете си за 2025/26 преди дестина дни. Ще позвъня да попитам за повече информация. Може пък от септември да се връща на работа

# 614
На хонорар може.

Общи условия

Активация на акаунт