Минутите на епизода стават все по-дълги. Те бързат да влязат в ефир. Режисьорът не се наслаждава на това, което снима, сценаристът не пише и актьорът не се наслаждава на това, което играе. Всички сериали започнаха да си приличат."
Последният път, когато се срещнахме на снимачната площадка на "Сбогом Румелия", който беше заснет в Македония, в Битоля, се срещнахме с Толгахан , който застана пред камерата като Мустафа. Девет години по-късно се срещнахме отново в Етилер. Разговаряхме с Сайъшма, който играе принц Адонис във Византийските игри и Йит Козан в телевизионния сериал "Никога няма да се откажа", за преживяванията му от миналото до настоящето.
Сбогом Румелия беше популярен телевизионен сериал...
Това беше различен и красив сериал, Сбогом Румелия. Винаги помня този сериал.
В крайна сметка корените ми се основават на Румелия.
"Срещнах се с Мустафа Кемал"
- Първото нещо, което ми идва на ум от тази поредица?..
Имаше сцена. Бях на гарата в Битола. Капитанът ме нарече "Мустафа" отдалеч. В този момент един военен гимназист, който минаваше покрай мен, се обърна с мен, за да погледне капитана. Казваше се Мустафа и беше Мустафа Кемал. Тази сцена ме развълнува много. Тази сцена, в която пътищата ми с Мустафа Кемал се пресичат, беше най-добрият спомен от актьорския ми живот.
- Трябва ли да сравняваме и сравняваме Толгахан от онова време с днешния?
За щастие постигнах целите си в актьорството, които си поставих преди девет години. Не беше лесно, но слава Богу, че успях.
"Тютюнопушенето и алкохолът не са в живота ми"
- Добър актьор ли си?
Като актьор никога не мога да кажа че е добре. Такъв подход се свежда до казването "Направих го, направих го", което би било краят. Актьорството трябва да бъде в постоянно състояние на развитие.
- Как поддържате физиката си, формата си? Защото изобщо не се променяте.
Всички казват, че физиката ми е издръжлива и солидна. Надявам се да не бъда урочасан. Грижа се за психическото и физическото си здраве. Обръщам внимание и на това, което ям и пия, също Тютюнопушенето и алкохолът не са в живота ми. Нощният живот е също.
- Вие сте спокоен и търпелив човек...
Успехът идва с търпение, упорит труд и хладнокръвие. Нервите ви трябва да са като стомана, за да успеете в света на изкуството. Защото има невероятна битка на снимачната площадка, има дърпане на въже, има конкуренция. Необходимо е да бъдете много внимателни в тази среда.
"Не мога да играя драма през цялото време"
- Изненадахте ли феновете си с абсурдната комедия "Византийски игри"?
Това е красотата на актьорството. Различните роли позволяват на играча да се развива. Актьорството не трябва да бъде обвързано с рутината. Не ми се налага да играя драма през цялото време.
- Кой направи предложението?
Продуцентът, който направи предложението, беше Шюкрю Авшар .В началото Гани беше против, но по-късно, когато ме опозна, ми се довери. Сега има нови проекти.
- Какви бяха реакциите на принц Адронис?
Имаше и такива, които го намираха за странно, но разбира се тези, които аплодираха различните роли на актьора, на когото се възхищаваха, също дадоха морал. Доказах на феновете си, че мога да играя и такъв герой.
- Обикновено младите хора са в сериозни роли.
Нямам проблем с това да бъда млад мъж, имам проблем с актьорството.
- Нека поговорим за индустрията на телевизионните сериали...
Ако се докоснете до телевизионната индустрия, ще чуете хиляди "Ах". Всяка година ставаме все по-зле. Сбогуването беше дълго 85 минути, когато играех в Румелия. В Ерата на лалетата епизодите се увеличиха до 120 минути. Сега последният епизод от поредицата Никога няма да се откажа се увеличиха до 160 минути.
- Как се влияе на актьорите от продължителността на сериала?
Здравето ни се влошава. Миналия месец се отбивах в болницата всяка сутрин и си вземах витаминна инжекция. Сериалът започна да се снима в замазка. Режисьорът не се наслаждава на това, което снима, сценаристът не пише и актьорът не се наслаждава на това, което играе. Всички серии започнаха да си приличат. Индустрията на телевизионните сериали е в състояние на изтощение. Не се оплаквам от работата. Моята грижа е качествената работа...
- Как подхранвате актьорската си игра, какви са вашите методи?
Актьорската ми игра се подхранва от преживявания. Роден съм и израснал във Фикиртепе. Фикиртепе беше мина за мен.
- Толгахан Сайъшман идва от моделството.
Преди да стана модел, работих и като статист. Бил съм статист в реклами и клипове.
- Нека поговорим за Мис Вселена Алмеда Абази.
Любовната ми връзка с Алмеда Абази е специална, не искам да говоря за нея.
- Майка ви не казва ли нищо за това?
През последните дни тя започна да казва: "Искам да видя твоето щастие". И баща ми го казва (смее се). Мисля и за брака и казвам късмет.

Разбих от кеф, като слушах песента и настръхнах ще има да я въртааа .. Класика в жанра , тук е напревен с модерно звучене кавър . Александа е много якаааа от звездите на Гранд продакшън .