Отговори
# 420
Толгахан Сайъшман, когото гледахме с героя на Ийт Козан в сериала "Никога няма да се откажа", каза: "Индустрията на телевизионните сериали се влошава всяка година..."
Минутите на епизода стават все по-дълги. Те бързат да влязат в ефир. Режисьорът не се наслаждава на това, което снима, сценаристът не пише и актьорът не се наслаждава на това, което играе. Всички сериали започнаха да си приличат."

Последният път, когато се срещнахме на снимачната площадка на "Сбогом Румелия", който беше заснет в Македония, в Битоля, се срещнахме с Толгахан , който застана пред камерата като Мустафа. Девет години по-късно се срещнахме отново в Етилер. Разговаряхме с Сайъшма, който играе принц Адонис във Византийските игри и Йит Козан в телевизионния сериал "Никога няма да се откажа", за преживяванията му от миналото до настоящето.

Сбогом Румелия беше популярен телевизионен сериал...
Това беше различен и красив сериал, Сбогом Румелия. Винаги помня този сериал.
В крайна сметка корените ми се основават на Румелия.

"Срещнах се с Мустафа Кемал"

- Първото нещо, което ми идва на ум от тази поредица?..
Имаше сцена. Бях на гарата в Битола. Капитанът ме нарече "Мустафа" отдалеч. В този момент един военен гимназист, който минаваше покрай мен, се обърна с мен, за да погледне капитана. Казваше се Мустафа и беше Мустафа Кемал. Тази сцена ме развълнува много. Тази сцена, в която пътищата ми с Мустафа Кемал се пресичат, беше най-добрият спомен от актьорския ми живот.

- Трябва ли да сравняваме и сравняваме Толгахан от онова време с днешния?
За щастие постигнах целите си в актьорството, които си поставих преди девет години. Не беше лесно, но слава Богу, че успях.

"Тютюнопушенето и алкохолът не са в живота ми"

- Добър актьор ли си?
Като актьор никога не мога да кажа че е добре. Такъв подход се свежда до казването "Направих го, направих го", което би било краят. Актьорството трябва да бъде в постоянно състояние на развитие.

- Как поддържате физиката си, формата си? Защото изобщо не се променяте.
Всички казват, че физиката ми е издръжлива и солидна. Надявам се да не бъда урочасан. Грижа се за психическото и физическото си здраве. Обръщам внимание и на това, което ям и пия, също Тютюнопушенето и алкохолът не са в живота ми. Нощният живот е също.

- Вие сте спокоен и търпелив човек...
Успехът идва с търпение, упорит труд и хладнокръвие. Нервите ви трябва да са като стомана, за да успеете в света на изкуството. Защото има невероятна битка на снимачната площадка, има дърпане на въже, има конкуренция. Необходимо е да бъдете много внимателни в тази среда.

"Не мога да играя драма през цялото време"
- Изненадахте ли феновете си с абсурдната комедия "Византийски игри"?
Това е красотата на актьорството. Различните роли позволяват на играча да се развива. Актьорството не трябва да бъде обвързано с рутината. Не ми се налага да играя драма през цялото време.

- Кой направи предложението?
Продуцентът, който направи предложението, беше Шюкрю Авшар .В началото Гани беше против, но по-късно, когато ме опозна, ми се довери. Сега има нови проекти.

- Какви бяха реакциите на принц Адронис?
Имаше и такива, които го намираха за странно, но разбира се тези, които аплодираха различните роли на актьора, на когото се възхищаваха, също дадоха морал. Доказах на феновете си, че мога да играя и такъв герой.

- Обикновено младите хора са в сериозни роли.
Нямам проблем с това да бъда млад мъж, имам проблем с актьорството.

- Нека поговорим за индустрията на телевизионните сериали...
Ако се докоснете до телевизионната индустрия, ще чуете хиляди "Ах". Всяка година ставаме все по-зле. Сбогуването беше дълго 85 минути, когато играех в Румелия. В Ерата на лалетата епизодите се увеличиха до 120 минути. Сега последният епизод от поредицата Никога няма да се откажа се увеличиха до 160 минути.

- Как се влияе на актьорите от продължителността на сериала?
Здравето ни се влошава. Миналия месец се отбивах в болницата всяка сутрин и си вземах витаминна инжекция. Сериалът започна да се снима в замазка. Режисьорът не се наслаждава на това, което снима, сценаристът не пише и актьорът не се наслаждава на това, което играе. Всички серии започнаха да си приличат. Индустрията на телевизионните сериали е в състояние на изтощение. Не се оплаквам от работата. Моята грижа е качествената работа...

- Как подхранвате актьорската си игра, какви са вашите методи?
Актьорската ми игра се подхранва от преживявания. Роден съм и израснал във Фикиртепе. Фикиртепе беше мина за мен.

- Толгахан Сайъшман идва от моделството.
Преди да стана модел, работих и като статист. Бил съм статист в реклами и клипове.

- Нека поговорим за Мис Вселена Алмеда Абази.
Любовната ми връзка с Алмеда Абази е специална, не искам да говоря за нея.

- Майка ви не казва ли нищо за това?
През последните дни тя започна да казва: "Искам да видя твоето щастие". И баща ми го казва (смее се). Мисля и за брака и казвам късмет.

# 421

Диди, благодаря за интервюто.
Днес, в Деня на четенето, ти ни предостави доста интересен материал.  
С удоволствие чета всичко, свързано с Толгахан и актьорството.
Както винаги откровеността на нашия красавец му носи доста негативи. Особено изказването за Индустрията на телевизионните сериали и нечовешките условия, при които са принудени да работят актьори и екип.
Но аз винаги съм аплодирала смелостта му да се изказва свободно и да изтъква всички неуредици в турското кино.

# 422
Слънце това го мислят всички актьори не мисля ,че само тези които го говорят го казват това да висиш 17 часа 6 дни на един сет и да се възхищаваш , че вземаш много пари е безбожие.

# 423
Слънце това го мислят всички актьори не мисля ,че само тези които го говорят го казват това да висиш 17 часа 6 дни на един сет и да се възхищаваш , че вземаш много пари е безбожие.
Диди, права си, че го мислят всички актьори, но малко са тези, които изразяват възмущението си на глас и критикуват без страх турската киноиндустрия.
А за сребролюбците, които се радват на изкараните с непосилен труд и при нечовешки условия пари, нямам думи.
Възмущавам се и от тези, които със завист отбелязват големите хонорари на някои от успешните актьори.

# 424
Имаш медия която го раздухва нон стоп бе мило. Тя е най-големия враг за всичко 24/7 висят да снимат нещо - ок това им е работа ама това не спира дотук. Има дума лично пространство какво като са известни знаеш за какво говоря не искам да споменавам имена.

# 425
Добро утро, дами!

"Най-добрата закуска е красивата усмивка, подарена рано сутрин.
Добавиш ли добра доза ентусиазъм и енергия, рецептата за добро настроение е перфектна!"
Франкси Сейнт

С пожелание за страхотен уикенд!

# 426
Здравейте всички.

# 427
Здравейте, момичета!

"Умереността, толерантността и справедливостта управляват сърцето и разоръжават недоволството."
Франсиско де Паула Сантандер

Нека лошото време да не помрачава доброто ви настроение и не скрива усмивките!
Весел уикенд и много слънце в душите ви!

16 ноември - Международен ден на толерантността

Толерантност означава уважение, приемане и разбиране на богатото многообразие от култури в нашия свят, на всички форми на самоизява и способите за проява на човешката индивидуалност.
За да има толерантност – трябва да има знания, откритост, общуване и свободата на мисълта, съвестта и убежденията.
Толерантност – това е хармония в многообразието. Това не е само морален дълг, но и политическа и правна потребност. Толерантност – това е добродетел, която прави възможно достигането на мира и способства за замяната на културата на войната с културата на мира.
Възпитанието в дух на толерантност започва с обучаването на хората на това, в какво се състоят техните общи права и свободи, за да се осигури осъществяването на тези права, и с поощрение на стремежа към защита на правата на другите.

Цвети, Ели, благодаря ви за чудесните постове и прекрасни пожелания.
Радвам се, че в нашата тема толерантността винаги е на първо място.
Взаимното уважение, доверие и хармония, която цари, ни опази през годините и съхрани темата за Толга и Амине неопетнена от скандали и псевдо фенове.
Бъдете здрави и все така всеотдайни, момичета!

# 428
# 429
Здравейте , много добре сте го казали за днешния тематичен ден . Радвам се че съм сред васи любимците Hug

Поздравче Heart Eyes Разбих от кеф, като слушах песента и настръхнах  ще има да я въртааа .. Класика в жанра , тук е напревен с модерно звучене кавър . Александа е много якаааа от звездите на Гранд продакшън .

Наздраве на всички ! Wine GlassWine Glass

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 12:24 от femmi2

# 430
# 431
Ново от Суде:

allmagazine
Изкуството е не само форма на изразяване, но и пътуване на открития. Суде Зюлал Гюлер се появява пред нас като смел изследовател на това пътуване. Докато всяко преживяване обогатява личния ѝ свят, то също така добавя дълбочина към актьорската ѝ кариера. Освен всичко това, тя е решена да пренесе историите, които животът ѝ предлага, до нови хоризонти. Докато използва изкуството и музиката като водачи, за да намери собствения си вътрешен мир, тя също така превръща трудностите, които среща в този процес, във възможности. Заедно със Суде изследваме нейното пътуване и Истанбул.

ЦЕЛИЯТ брой от ноември 2024 г., включващ Суде Зюлал Гюлер, вече е на дигитални платформи и будки за вестници.

Директор на издателството: @meltemaydin_ofc
Главен редактор: @salihdevrim
Интервю: @cansukarakus_
Снимка: @adlinmesut
Стил редактор: @busraissik
Коса: @tahakaymazz
Грим: @isilkokluu
Асистент стил редактор: @borabuzdan

# 432
# 433
Диди, благодаря много за видеата от "Şeref Sözü".
Щеше да се получи страхотен сериал ако не беше станал жертва на политически страсти и подправен рейтинг.
Толга и Суде стояха перфектно на екран. Магнетизмът им се усети още в епизод 1. Разликата от 20 години между тях изобщо не личеше.
4-те епизода, които излъчиха бяха трамплин за Суде - забелязаха таланта ѝ и тази млада актриса продължи успешно кариерата си.
А Толга взе правилното решение да се отдръпне от телевизията и да създаде най-после продуцентската си компания.

# 434

Еми както казах днес съм на музикална вълна всичко чакай от мен. Heart

Общи условия

Активация на акаунт