Отговори
# 75
Дами,.. Blue Heart

Преди да заспиш си кажи:
- Днес беше хубав ден, а утре ще бъде още по-хубав. И ще се сбъдне!
Hands Plus1
Лека и спокойна нощ!

# 76

От Толгахан

# 77
Здравейте, момичета!

"Не се страхувайте от големите си мечти,
там конкуренцията е по-малка."
Лари Пейдж

Сбъднат да е денят Ви - усмихнат, шарен и забавен!

Една снимка на Нил Сайъшман, (сестрата на Толга) която много отдавна не се е мяркала в IG.
Според иранските фенове тя се е разделила със съпруга си, но дали се е върнала в Америка, или си е в Турция не знаем.

# 78
Здравейте следобедно.☀️☀️🌼🌼🌼🌷🌷
Времето навън е супер и е време да се почерпим със сладолеееед:yum:YumIce Cream IcecreamIcecream

Еми Hug разбра ли че Ел Турко с Джано ще се излъчва по Гайн. Ти имаш опит с Толга и "Аржен" и си регистрирана на платформата. Мисля, че пускат по епизод на седмица не цели накуп.
Много дръпна тая платформа щом е купила такъв проект, като Ел Турко,  който никак не е евтин сниман в чужбина.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 17:41 от femmi2

# 79
femmi, присъединявам се

# 80
Ехааа,  момичета, много ми е драго, че сте се отбили в темата, пък и вкусна почерпка ни носите.
Благодаря ви!
Аз тази седмица съм доста ангажирана и едва смогвам да мина из темите, в които пиша, но вие не оставяте Патроните и им отдавате заслуженото.
Еми Hug разбра ли че Ел Турко с Джано ще се излъчва по Гайн. Ти имаш опит с Толга и "Аржен" и си регистрирана на платформата. Мисля че пускат по епизод на седмица не цели накуп.
Феми, разбрах, че "Ел Турко" ще се излъчва по Гайн и се радвам, защото не съм прекъсвала абонамента си за тази платформа.
 Ще мога да гледам веднага епизодите от Ел Турко и ще се наслаждавам на играта на Джано.
„Arjen” вървеше по епизод на седмица.
Предполагам, че такава е политиката на Гайн.
Ново от IG на Алмеда:

"Мога да остана изгубена в този момент завинаги" 🤍

"🤍просто така"

# 81
# 82
От иранските фенове: "Толгахан бе видян от албанските медии при откриването на джамията Намазгах в столицата на Албания миналия ден."

Цитат
❤️ 🔥 Харизма означава, че изглеждаш добре, дори и когато неочаквано те снимат.

Ново от сторито на Езги - напомня ни, че от 15.10. започва сериалът, в който тя участва.

# 83
Гюл Онат - Икбал екранната ни майка в Лалето май вече е в старчески дом. Sad

# 84
Здравейте, момичета!

"Няма значение как се чувстваш, всяка сутрин ставай и се приготвяй да излъчваш светлината си. Зрящите ще видят твоята лъчиста светлина и ще се очароват от нея."

Пожелавам Ви чудесен ден, изпълнен с много слънце, обич и доброта!

"Откриване на джамията Намазгах в Тирана"
Толгахан присъства на церемонията с турския президент Реджеп Таип Ердоган. 🕌

Ново от сторито на Суде:

# 85
Привет следобедно и благодаря за споделеното.  
Навън съм по задачи и седнах на сладкарница да се поглезя и хапвам тортичка прясна с баварски крем и отгоре украсена с плод грейпфрут.😋 Мога да изям цяла торта така и не ми се мисли  после как ще ми се лепне..

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 16:31 от femmi2

# 86
# 87
Ново от Езги:

# 88
Красавица е таз Езги. Heart Eyes Успех и пожелавам в новият й проект.

# 89
Здравейте, момичета!

"И просто трябва да допуснете най-малкото, понякога най-незабележимото чудо в живота си и сивото ежедневие започва да се пука по шевовете. А чудесата толкова често забравят да затворят вратите след себе си."
Чарлз де Линт

Много усмивки и настроение в днешния съботен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт