💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 241
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Енджи ще се окаже скрита лимонка. Караолис и той.

# 1 171
  • София
Силова игра между отбор 10дни гладували срещу отбор, хранещи се редовно. Победата няма общо със стратегии. Едва ли някои очаква друг резултат.
Ами те всички игри са силови и изтощаващи...и друга да беше пак щеше да е същия резултат.

# 1 172
  • Буркина Фасо
Височината си казва думата тук, да имаш екстра см да застъпиш. Но пък техниката на Силвия, показа че и с мисъл може
доказателството е "културистката"  и зъболекарката. Smiley

# 1 173
  • Брюксел / София
Виктория докато не си покаже най-милото няма да миряса Sad
Сините - милите са толкова отслабнали.
Маги е страхотно момиче. И също мн добре се представя.

# 1 174
Не трЕбаше ли  да има червен съвет днес? След, като някой се спаси(Кралев) обикновено имат

# 1 175
Ще има съвет, но мисля, че ще е на сините.

# 1 176
Силвия е една от най-силните жени, стъпвали в този формат. Изключителна е на арената. Но в кадрите от резиденцията тази вечер ми направи впечатление на дълбоко несигурен човек в чисто социално отношение. Хич я няма в социалната игра и въпроси като "ти вече не искаш да играеш с мен ли" и т.н. го показват. Фриволното й поведение и изкуственият смях може би целят да прикрият тази несигурност.

# 1 177
Силова игра между отбор 10дни гладували срещу отбор, хранещи се редовно. Победата няма общо със стратегии. Едва ли някои очаква друг резултат.
Ами те всички игри са силови и изтощаващи...и друга да беше пак щеше да е същия резултат.
Сила и издръжливост са различни неща. Тази специално е високоинтензивна и са единоборства, няма отборно компенсиране и редуване на видовете усилия. При продължително гладуване, организмът използва гликогена от мускулите за енергия и се губи рязко не само мускулна маса, но и сила (каквато е нужна тук). Горките сини нямат шанс на тази игра.

# 1 178
Това ако Раду и Силвия играеха заедно и в социалната игра, щяха да са топ дуо в Игрите, ама уви!

А Силвия наистина е една от най-силните жени през всички сезони. Ама определено несигурностите ѝ оказват влияние на личността и тук се показва като много раним и емоционален човек, нищо общо с цялото поведение на сексуална хищница.

# 1 179
Раду каза ли нещо за черешките на Виктория? Grinning Не е ли скандално?

# 1 180
Браво на Силвия! Не може да ѝ се отрече, че е една от най-силните жени участвали в игри на волята. Винаги намира начин да се измъкне и да спечели!

# 1 181
Що ли ги мъчат сините толкова време с тази игра -не знам.То от доста време е ясен резултата

# 1 182
  • Stockholm
Силвето е страхотна. Рядко съм се впечатлявала от жени в ИВ, но тя просто блести безапелационно. Не ми е важна стратегията в социалната ѝ игра, а стратегиите в игрите, които са уникални.

# 1 183
Не мислих, че ще се случи, но Димитър ми стана симпатичен 😀

# 1 184
Страхотна Силвия! Браво момиче.

Общи условия

Активация на акаунт