💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 179
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 200
а ето ги нашите хора Гордите  Sweat Smile

# 1 201
  • София
Наталия да си ходи. Направо съм в дилема Благо ли искам да го разкарат или Наталия.

# 1 202
Павел трябва да остане. Колкото е скакалец, толкова е добродушен, възпитан и съвестен (иначе, извън предаването, изобщо не съм фен на музиката му) .

# 1 203
Две игри без плуване. Явно не искат да запазят Благо Cold Sweat

# 1 204
Моля оценете епизод 18, четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 1 205
И аз съм за Павката да се върне, но имам лошо предчувствие🤔

# 1 206
Павел трябва да остане. Колкото е скакалец, толкова е добродушен, възпитан и съвестен (иначе, извън предаването, изобщо не съм фен на музиката му) .

Пробвай с песента '' Хавана''.

# 1 207
Малеее, тея утре, ако изгонят Венци, ще излезе един от малкото ми интересни играчи😀🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

А какво, какво. Утре отпадналия ще си го оставят в играта?

# 1 208
Може би Галина или Борисенко ще изгонят.

# 1 209
Щом така явно ни показаха, че има вот насочен към Венци едва ли ще е наистина той. Или просто съвсем го подкараха през просото с тези промота Joy

# 1 210
Дано не изгонят Венци. Жал ми стана за червените, толкова са отслабнали. Само Анита си пази бузките.
Явно утре отпадналия на елиминациите отива на блатото. Кой ли толкова пазят, както миналата година пазиха Мартин и Виолета.

# 1 211
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Избягвам да коментирам мнения тук, но наистина съм потресена как може да има потребители, които подкрепят и защитават изявени агресори.
Ако може  да цитирате пост в който се подкрепят агресори , че така май  излиза , че си измисляте ( по - елегантно казано)
Не, не си измисля. Има няколко човека, които подкрепят Кралев. При интерес може да се върнете назад в снощните мнения, да ги намерите и да се извините елегантно на съфорумката.

Мен започва леко да ме дразни Маги. Харесвам я, но трябва да се "обособи" в някой момент. Иначе хем е с Микяй, хем е в коалиция със Светлин и Рени. Не може да е толкова неориентирана.
И Силвето забравих да изкоментирам снощи, зашеметена от възпитанието, интелекта и нивото на Кральольо.
Много е силна на арената, истинско удоволствие е да се гледа - пъргава, съобразителна, с бърза мисъл. И в същото време социалната й игра страшно ме озадача - изключително куца и непохватна. Не изглежда глупава жена, не знам защо е решила да играе така. Някаква несигурност прозира в цялото й поведение.

# 1 212
  • Някъде в Матрицата
Не искам нито един от настоящите мъже на блатото да си ходи.
Иначе утре - битката с дисковете - стори ми се, че това са кулите на Ханой. На нея не ми се вярва Блажко да победи Митака.
А на втората, в промото, ми се мерна синьо трико.

# 1 213
Смяна на правилата. За кого ли?
Един си тръгва, друг отпада. От червените влизат двама.
Изгниха там тези хора, а елиминирани остават.
Браво.

# 1 214
Ралица е много красива
Радвам се, че Рени най-после ни пощади

Общи условия

Активация на акаунт