💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 020
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодарности за темата!

Относно анкетата - най-красив е Микяй според мен, другите си ги смуках от пръста. От жените най ми харесва Крамарска. Естествена и лъчезарна.
По последните въпроси - не, не мисля, че е ок да вкарват тотално нов човек на мястото на контузил се. Но пък и не смятам че трябва да връщат някой от лилавото племе. Щом са казали край за тях, така трябва да си остане. Да не го бяха правили изначално този безумен ход с гонене на цяло племе. Но пък можеха да вкарат някой от червените които все пак са още в играта.

# 16
Дяволо, адмирации за темата. Корицата е фърси. Grinning

В следващата може да уважиш някой и друг варел Mask

За червените на резиденция. Стига им блато.

# 17
  • На Изток от Рая
Благодаря и аз за темата! Красиви сред участниците честно казано поне според моят вкус не виждам, но пък има много добре изглеждащи такива. Няма сега да ги изброявам, но определено съм много против да вкарват нов играч при положение, че има цяло племе чакащо да влезе в играта.

# 18
  • София
Благодаря за темата!

Не ми харесва, че вкараха нов участник, но поне е още в началото. Миналата година Виктория влезна почти в средата и нямаше никакъв шанс на този етап, а беше силен играч, та поне се надявам новото момиче да има време да се коалира и впише, а не да става бушон в първия удобен момент.

# 19
Благодаря за новата тема. Най-симпатични (не бих казала чак красиви) според мен са Мартин и Микяй от мъжете, а от жените Крамарска, новото попълнение Десислава и до някъде Пелипенко. Като цяло няма някой, който да ме е грабнал много този сезон, от миналите винаги е имало доста симпатични мъже и жени, но този ми е слаб от към външен вид.

# 20
Diavolo страхотно оформление на темата,както винаги.Хубавци за мен са Раду ,Стан и Гешев.От дамите Пелипенко,Крамарска и Габи. Искам Рени да е Капитан на Дръзките Joy, и тази седмица да си отиде.

# 21
Имам усещане, че новото Деси(не помня фамилията), няма да се кооперира с контузеното Рени. И може би с новия глас, да направят капитан инфлуенсърката, за нейн ужас😂

# 22
Най-красиви са ми Мартин и Микяй. Дечко ми е Марти, но е много хубаво и чаровно момче. Цялостното му излъчване ми харесва. Микяй има страхотни очи. Правя огромен компромис с гласа за него. И там чарът пожеждава ръста. Не харесвам ниски мъже 😀
От жените тази Габриела е красива,  но ми беше много неприятна. Пелипенко ми е хубава. Силвия за 45 години изглежда по-добре от разпуснатите тийнейджърки, които срещам постоянно.

# 23
От моята скромна мъжка гледна точка ми се иска да изглеждам като Стан, Светлин или Калоян. Жената, която най-много харесвам, което би трябвало да оначава, че имам някакво сексуално привличане към нея, разбира се, е Изабела Здравкова. Втората е Малвина. Силвия изглежда страхотно за 45-годишна жена, така че тя би следвало да е третата.

# 24
По темата за красотата всички са красиви ,аз да попитам друго,какво става с червеното племе,дано успее да се спаси Борисенко,добър играч е,лилавото племе също имаше добри играчи,трябваше някой от тях да влезне ,а не от кастинга. Иначе игрите с варелите ми харесват,участниците са много добре подготвени .

# 25
Дяволо, благодаря за темата!

За най-красиви гласувах за Раду, Микяй, и Пелипенко (така ли се пишеше 😳😳).

Soney, като видях снимките ти от Аляска, изкрещях - спомних си за двете ми лета на бригада там...ех, спомени Simple Smile

# 26
Момичета, как се слагаше "скрит текст"?

# 27
Ренка като шаран зяпаше.

# 28
  • На Изток от Рая
Ангел така раздаваше съвети все едно всеки индивидуално ще му гледа посланията. И това за Караолис беше пълна простотия, да бил по-настоятелен, е колко повече от това.

# 29
Момичета, как се слагаше "скрит текст"?
[ spoiler ] без интервалите [/spoiler ]

Ей го празна глава войвода ни приема ни предава за пореден път Joy такъв човек никога няма да си признае грешката и винаги ще държи на своето дори да е лъжа и измама и да го знае, че е така.

Наталия: "Запазваме племето, няма да имаме блатен човек JoyJoy

Ренка като шаран зяпаше.
Устата нямаше връзка с въртящите се очи Joy

Общи условия

Активация на акаунт