💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 169
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 150
Можеше да каже Раду, че дъщерите му могат да вземат пример от силните жени в племето, но къде да се сети....

# 151
  • София
Микяй между другото много добре изкоментира играта на Рени на синхроните. Милата спа цялата игра и сега с увиснал нос. А Наталия не я затваря тая уста, бе 😂

Евала на Раду за играта, най-добре впечатление ми направи от всичко в цялата тая дълга и скучна игра.
Да, и Наталия, и Павел, и Рени... Микяй как й каза на Наталия да мълчи.
А на Раду шапка му свалям. Може да е философ, да ги дразни, ама се раздава на макс на арената.

# 152
  • На Изток от Рая
Дойде времето на Силвия отново-къси гащи, нощници 😂

# 153
Можеше да каже Раду, че дъщерите му могат да вземат пример от силните жени в племето, но къде да се сети....
Защо пък?Съвсем правилно иска да бъде той пример за децата си.Та и за зетьовете

# 154
  • София
Дойде времето на Силвия отново-къси гащи, нощници 😂
Изпревари ме (същото бях почнал да пиша) Joy

# 155
# 156
  • Брюксел / София
Жал ми е за Микяй. Бори се като лъв на арената, толкова е сърцат и готин, а е в племе с Рени и Наталия…

# 157
  • София
Рени все по-противна става. Гешев като каза, че и тя се е забавила, така физиономия направи, явно продължава да се мисли за нещо, различно от 0. Щом и Микяй вижда колко е влюбен Светлин, явно скоро няма да се освести. Павел поне не се има за нещо, затова и не ме дразни, даже е пич, поне се раздава колкото може.

# 158
Силвия не спеше ли с Виктория в една стая първия път в резиденцията?

# 159
Рени първа пляска на Светлин като каза, че е избрал да не праща никой на блатото Grinning

# 160
  • На Изток от Рая
Силвия не спеше ли с Виктория в една стая първия път в резиденцията?
Не, с Анджи беше

# 161
Гледам назад, наистина голяма досада с тези варели и хамалщина, не може ли да измислят нещо с ловкост ,да комбинират,да не е само мъкнене, скучно е

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 00:08 от araselia

# 162
  • София
С тези синхрони Поли Пилева си проси май билет за блатото JoyJoyJoy

# 163
Е какво означава щом и Микяй . Слабо звено е Рени , но  само в нея и Наталия се взират. Светлин защо не бил изпратил Рени на блатото  и критики търпи , а той защити целия отбор , не само любимата . Всеки със симпатиите си , коалиционните си партньори   , а някой и с влюбване.
Еми Павел си беше слаб в двойката , Гешев много субективен . Павел и той “ние я загубихме”   ами не ти я загуби , а Наталия влачеше като вол .

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:57 от gerido

# 164
Ама тия верно ли си раздадоха картофите? Като ги гледам тези нещастници на плажа и си спомням Ники Мартинов- досега сигурно щеше да е открил увеселителен парк там и да къса билети, а те подслон нямат. Някак си това не говори за висок интелект у никого от тях.

Общи условия

Активация на акаунт