💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 171
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А...появил се е някакъв навес. Не са го давали до сега или бъркам?

# 166
  • София
Можеше да каже Раду, че дъщерите му могат да вземат пример от силните жени в племето, но къде да се сети....
Flushed
Раду каза това, което искаше !
Неговите дъщери - техния баща !
Жените да бъдат пример за своите... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 167
  • На Изток от Рая
Микяй не знам защо така се пени на Светлин при положение, че е ясно, че той нямаше да прати никога Рени на блатото, евентуално Наталия

# 168
  • София
Микяй не знам защо така се пени на Светлин при положение, че е ясно, че той нямаше да прати никога Рени на блатото
Ми баш за това се пени... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 169
Мале тая Наталия, ако не си тръгва скоро, то дано я пратят поне на блатото, че да я виждаме веднъж в седмицата. Като почне да говори и ушите й се изключват - рязко спира да чува околните и си говори само нейното. Таман ми мина главата от работа днес и Сините се прибраха на плажа и Наталия почна..

# 170
Доживях гуспоицата да си признае с половин уста, че е виновна 😂😂😂

# 171

Микяй не знам защо така се пени на Светлин при положение, че е ясно, че той нямаше да прати никога Рени на блатото
Еви супер щеще са бъде за Гешев и Микяй . Да си пазят Павел в коалицийката и от другия отбор на блатото . Идеално и Маги си е тяхна , Светлин поддържащ елемент.

# 172
  • София
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Мартин, Микяй и Павел, Крамарска, Габи и Силвия. За жените ми беше по-трудно.
Изпуснах голяма част от битката, но като ви чета, няма смисъл да връщам.

# 173
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Наталия не стига, че е глупава, ами и не млъква. Ако имаше малко акъл в главата си, щеше да знае, че ще прави по-добро впечатление, ако мълчи повечко. Прав е Гешев, че винаги някак омаловажава собствените си грешки и набляга на тези на другите. Най-силна е от жените в племето, но става само като груба физическа сила, халките не може да ги минава, а и умствено не е най-острият нож в чекмеджето, което се отразява и на играта й.

# 174
Страшно дразнеща е тази Наталия. Как не се сети да млъкне малко...

# 175
  • София
Еви супер щеще са бъде за Гешев и Микяй . Да си пазят Павел в коалицийката и от другия отбор на блатото . Идеално и Маги си е тяхна , Светлин поддържащ елемент.
Светлин от ден първи сам си отреди тази роля! Язък му за подготовката.

# 176
  • София
Много хубава история с Венци Легиона, трябва всеки епизод да пускат по един играч така да си разказва неща от живота пред останалите от племето

# 177
Е да де , но  Светлин е влюбен и иска да е поддържащ на Рени , а не на Павката.  
Венци до тук само положително впечатление създава и печели симпатии. И има една свенливост и лъчезарна усмивка , дано се включи по-активно в играта.

# 178
Малко страничен въпрос, но какво означава това ядосаното "УСС" от лозунга на жълтите? Като цяло ми е много неразбираемо и немелодично: "Горди войни по душа, уссс!"Nature Dash Звучи все едно искат да изгонят някое животно от двора си с това усс Joy

На сините химна ми е най-симпатичен Notes

# 179
  • София
Много тъпо, че няма повече морски битки. Но на Дуранкулак е така, почти постоянен вятър и вълни. Няма как да стане. Затова ще влачат варели до откат.
А като я видя сгънатата Рени и ме хваща яд на Светлин, а в началото му симпатизирах.
И черешката на тортата-знаехме предварително кой ще е на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт