💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 074
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 695
За мен постъпката на Пелипенко е предателство.
Можеше да се измъкне по-внимателно от ситуацията, като им предложи 2 имена и да остави другите да вземат решението.
 Тя сама си каза, че е доволна, че са я послушали за Димитър. И още веднъж се похвали, когато се върнаха в резиденцията и бяха седнали отвън.
Съгласна съм с Раду, че веднъж станал ли е някой предател, няма да се замисли за втори, трети път да предаде.
Очакванията на някои хора, че Пелипенко няма да предаде отново, не са нейни обещания.

# 1 696
Аз съм раздвоена относно решението на Пелипенко. От една страна наистина е предателство в контекста на чисто човешките отношения извън игрите, аз също бих се замислила дали да имам доверие на такъв човек.
От друга страна обаче това е предаване с цел финал и спечелване на формата. Тя вече не е част от племето, има логика да се опитва да премахне по-силните и тези, които биха и попречили да спечели. Изправена срещу Димитър по-натам какъв шанс има да спечели? Да, логично беше да прати Кралев, но явно за нея Димитър е по-добър. Отделно им махат уж пъзелиста, което ги отслабва много и ще имат по-голям шанс като племе за по-добра локация.
С две думи - чисто човешки не съм съгласна, но като игра - я разбирам и съм “За”.

# 1 697
  • софия
Кралев изобщо го няма в уравнението. Изборът беше между Димитър, Добри и Марти. Силните трябва да са луди, за  да изпратят Зльольо в блатото и да  направят на жълтите максимален комфорт.

# 1 698
Ако се стече така играта, че върнат Пелипенко и Димитър в старото им племе, тя какви ще ги обяснява или ще лъже, че другите са взели решението, а тя е невинна.
Точно Мани така клепаше старото си племе ( дори и без да я питат), защото знаеше, че е най-слабата и ще я шътнат при първа възможност. Слабите физически, май са по-склонни на предателства, за да се "впишат"в дадена група. Като няма какво друго да предложат и покажат...

# 1 699
Защо някой би пратил Кралев на Блатото в тяхната ситуация 😂😂. Точно обратното - няма никаква логика. То това няма да е отслабване на вражеското племе, а огромна услуга за тях 😅.

# 1 700
Кой говори за кралев.
След като й е мерак да изпрати Димитър, да беше предложила и Добрин. С неговото отсъствие също щяха да отслабят жълтите. Добрин е хлъзгав, единак, за никой не му пука, подхвърля идеи, но другите да ги реализират, след това ги обвинява, че не са го направили както на него му се иска.

# 1 701
А, при битка един на един редно ли е Пелипенко да играе за победа? Или щом е била жълта - край, остава такава? ...Та и Пелипенко така - зелена е в момента, нормално е да опитва да се впише в новото и племе.
Абсолютно съгласна. Не разбирам възмущението към нея.
Това е състезание, с крайна цел индивидуална победа и парична награда, постигнати чрез отборна игра почти до финала.
Изключително правилно решение - подкрепяш текущия си отбор, махайки един от най-силните и от общия и от личния ти път.
Тя няколко пъти каза "техният отбор и нашият отбор", което показва, точно, че е лоялна към текущия си отбор.
Нямаше логика всички да искат да махнат силен играч, а тя да каже "Дайте да махнем някой слабак, за да съм вярна на хора в жълти гащи, които познавам от 2 седмици".

# 1 702
  • Някъде в Матрицата
Името на Добрин също беше споменато и изборът беше между него и Димитър.
По отношение на Ол старс - ами те, ако си събират участниците само от кастинги на терен, ще има да гледаме такива поне още 3 сезона. Но от друга страна, познавайки Тупаревските Ол Старс, тези, които не са от кастинги на терен, може да са от друго реалити - Биг Брадър, Сървайвър, Ергена. Благо Джизъса е топ избор за там. 🤔😀
На мен ми се гледа сезон "Втори шанс" или както искат да го нарекат и там да попаднат хора като Цецо, Гайтански (така ли му беше името на онова момче от резервите сезон 4), Мартин (който беше сам на острова в сезон 3), 5тото племе (без Бисер) и разни други за които бяха прилпжени правила в движение.

# 1 703
Ама това, което попитаха Пелипенко не беше ли нещо като "кои са силните мъже там"? Не са я попитали "ти кого искаш да пратиш". В конкретната ситуация тя сякаш няма правилен ход. Ако на териториална зелените паднат от жълтите, в следващите синхрони на Раду, освен предателка ще се окаже и с грешна преценка.

Абсолютно съм съгласна. Чак се чудя едно и също ли гледаме с плюещите хора? Пелипенко седеше отстрани, докато те не я привикаха за мнение. Тя вече не е в жълт отбор, направи възможно най-добрият избор в този случай. Това, че някои зрители имат пристрастия към определени играчи, не прави решението по-малко правилно. Не виждам защо са тези плювни и обиди по нея. Да не мислите, че Димитър или Добрин не спят по цяла нощ да я мислят Пелипенко как е и какво прави? Утре и те с лека ръка ще вземат решение, което е най-правилно за тях и техния отбор. Такава е играта и това са правилата. Или играеш, или гладуваш в някво блато, или си аут от играта. Тука сякаш гледам телевизионен сериал за предателства, приятелства и вечна любов🤦‍♀️

# 1 704
Неделчо не ми се вярва да участва в кастинга за Ол Старс.Той е станал толуп ,как ще играе на арената Thinking  Иначе другата седмица трябва жена да е -Денислава може би или майка и.Виолета и тя е слаба на арената ,къде пак ще ходи да се бута за Ол Старса незнам.

# 1 705
Аз въобще не ѝ се дразня на Пелипенко. Всеки ден ги гледам рускини и украинки - един дол дренки. Хич не им пука за никой, важното е на тях да им е добре. Нито мислят, нито преценят, карат го джаста праста.

# 1 706
Еее, много е долна! Попиленко ли я наричахте? И с право! Как можа да изпрати Димитър, а не Добри! В Дробчо има нещо страшно лукаво. Защо не изпрати Кральо портальо? Долна е, тихите води са най-дълбоки - народа го е казал! Кое й е красивото? Веждите като къси чертички? Или грозно напуканите устни от още по-грозното дупчене с филъри?
Изобщо не ме изненада подлостията на украинчето, изненада ме, че я послушаха. Не съм вярвала, че ще го кажа, но Раду беше прав - те й търсили какво да яде, пазили са я, а тя ги слага на пангара, вместо Кральо портальо, и що мари?

# 1 707
Ако зелените не бяха пратили силен играч на блатото, това означава, че имат по-голям шанс следващата седмица да са на плажа. Иначе Добрин, Мартин и Димитър може да са играли коалиция с Пилипенко, ама не са направили нещо кой знае какво специално за нея, ще кажете, че са си дали последния залък да я нахранят. Още повече на всички е ясно, че в тяхната коалиция Поли и Крамарска щяха да са първи на пангара.

"Бийвъс и Бътхед пасти да ядат пред тези две карикатури" изключително точно казано Joy

# 1 708
Де да беше злодей, щеше да е интересен. Но той е обикновен простак.
За съжаление ще гледаме Кралев още дълго. Такъв злодей няма да бъде похарчен още в началото. Неслучайно оставиха Благой в играта. Остава да разберем с какви томахавки ще го заредят.

# 1 709
  • Sofia
Де да беше злодей, щеше да е интересен. Но той е обикновен простак.
За съжаление ще гледаме Кралев още дълго. Такъв злодей няма да бъде похарчен още в началото. Неслучайно оставиха Благой в играта. Остава да разберем с какви томахавки ще го заредят.
Простак, с огромно самочувствие! 😂

Общи условия

Активация на акаунт