💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 072
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 125
Крамарска чак пък да е защитила позицията си достойно Simple Smile Не изложи аргументи , избълва смисленото “млъквай бе”  Определено семплостта не е само от възрастта й . В цялото  жълто племе са се събрали не особено приятни хора и достойни играчи.

# 1 126
И не вярвам да изпълнява роля Кралев. Личи си по всичко, че е просто леке.
Може хем да е леке, хем да е слаб актьор.

# 1 127
Пелипенко и логическо мислене? Joy

# 1 128
След Кралев салама, Раду ми е глътка свеж въздух Joy
Караолис и Пелипенко били като руска салата Joy

# 1 129
  • София
Благой сервилничи на льольото, за може като излезе да се възползва от него и очаква да го уреди на някоя блага длъжност в богатата компания...Не му пука за играта, за участниците, зрителите, стига да си уреди живота след това... ниска топка ...

# 1 130
На мен ми е забавно донякъде Мартин също как е там, но всъщност все едно изобщо не е там. Той дори и неутрален не е все едно не съществува в това племе, буквално го забравям, че понякога е там вътре. Joy

# 1 131
Кой сади през юни домати?  Залудо работи залудо не стой

# 1 132
Викито голяма хитруша ще излезе. И много ‘ценна’ била като плувец на Игрите на варелите. Само да не стане от два стола на земята Joy

# 1 133
И моето мнение за Мартин е подобно, вероятно продукцията така е решила.

# 1 134
Благо и Кралев какво са се опънали на тези маси ,тен да хващали Rolling Eyes

# 1 135
Е то как някой да си защити позицията пред Кралев и Благо по какъвто и да е начин, при положение, че с тях разговор не се води. Когато говориш с тях и не си в темата им, започват обиди и заплахи.
Избягвам да коментирам мнения тук, но наистина съм потресена как може да има потребители, които подкрепят и защитават изявени агресори.

# 1 136
  • София
Тези двамцата, ако не ги накажат по някакъв начин, не знам...
Имат късмет с племето, в което са попаднали. Нито при зелените, нито при сините щяха да им минават номерцата.

# 1 137
Браво на Митко за коментарите поднесени интелигентно с умерено чувство на сарказъм и присмех

# 1 138
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мен вече ме хванаха нервите. Тия двамата малоумници са егати наглеците. Аз не бих им сготвила. Бих отделила 2/5 от количеството леща и бих им я тупнала в чиниите сурова, да си я готвят сами. Нещастници безочливи!
А другите и им сервират, и им мият чиниите... Close

# 1 139
Мисля че най после Рени ще си ходи

Общи условия

Активация на акаунт