💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 248
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Докараха ме дотам, че да симпатизирам на Димитър.

# 1 141
Е то как някой да си защити позицията пред Кралев и Благо по какъвто и да е начин, при положение, че с тях разговор не се води. Когато говориш с тях и не си в темата им, започват обиди и заплахи.
Избягвам да коментирам мнения тук, но наистина съм потресена как може да има потребители, които подкрепят и защитават изявени агресори.
факт просто ми се искаше когато нападнаха Крамарска поне да са малка по активни и да не ги оставят да си правят каквото си поискат

# 1 142
Ох искам да видя Кральольорозе в племе с Раду. Мисля , че и бит ще си тръгне

# 1 143
Разбира се, че може някой да си защити позицията пред човек като Кралев. Елвиса, примерно, би се справил лесно с Кралев, защото мисълта му тече бързо.

Просто в жълтите никой няма дар слово да ги дебатира, освен може би Димитър донякъде.

# 1 144
Гешев срещу Раду  ,страшна битка.

# 1 145
Докараха ме дотам, че да симпатизирам на Димитър.
На мен Митко доста бързо ми стана симпатичен.В началото малко нещо ве подразбиране,но до там.Симпатизирам му

# 1 146
Леле Гешев колко е отслабнал Cry те всички са супер отслабнали, направо е мъчно за гледане Disappointed

# 1 147
Наистина сините скоро ще се изпарят, ако не стигнат до резиденцията.

# 1 148
Хора, не става въпрос за дар слово, а за това, че е невъзможно да се води конструктивен разговор с тези малоумници. И Димитър, и Добрин говориха с тях, но те не приемат. Нямат гънки в мозъците, имат бъбреци на втория етаж. Крамарска се справи добре и на синхрона си личеше, че е супер доволна, че е опонирала.. независимо по какъв начин.

# 1 149
Сините, милите, са като живите мъртви. Измършавели са много.

# 1 150
  • София
Много добра тактика на Силвия, хареса ми.

# 1 151
Еми страхотна е Силвия! Тя е единствения играч досега, който проявява такава мисъл и креативност в игрите! Просто е супер опитна и притежава перфектна двигателна интелигентност.

# 1 152
Малко ми е с предизвестен край тая битка

# 1 153
  • София
В няколко поста прочетох да се убие простака с мълчание. Бита карта е това. За съжаление простака разбира от мълчание толкова, колкото свиня от кладенчова вода. Знаете, че съм работила в паспортна, но не си спомням дали съм ви казала, че бях на гишето, работещо предимно с кримиконтингент. Там преобладаващо бяха роми. Не ме разбирайте погрешно, не съм расист. Та от опит разбрах, че за да те разберат що годе трябва да слезеш до тяхното ниво. За съжаление и тия двамата Кралев и Благой са от тоя тип хора. Даже още по-зле.

# 1 154
Много силна игра на Светлин, браво!

Общи условия

Активация на акаунт