💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 213
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Малко смешки събрани в нета по основната тематика на настоящия сезон:

"В сезон 6 най-многобройно и силно е племето на варелите"
"Победителят в сезон 6 вече е известен: меговото име е Варел №7"
"Догодина имената на племената ще бъдат: Варели, Бъчви, Бидони и Бурета"
"Предвид появилите се информации, че на финалната битка нямало да има варели, от продукцията побързаха да излязат със официално опровержение"
"Димо: Край, битката приключи, Варелите отиват на резиденцията"
"Във следващата фаза, всички пъзели ще бъдат съставени само от варели"
"Всеки отпаднал преди финала участник получава като утешителна награда, доживотен абонамент с месечни доставки на варели"
"След края на снимките, екипът на Нова ТВ организира специална кампания: Осинови Варел"

# 1 261
Не разбирам как изобщо сработи тази стратегия с лягането на кола, особено при противник който остава с лице. ОК, ясно е, че краката на всеки един участник ще са по силни от ръцете на другия. Но, ти като си с гръб, как по-точно виждаш кога другия отпуска хвата, че да дръпнеш? Нямам обяснение как сините, оставайки винаги с лице, до такава степен не виждаха кога да дърпат.
Тотално изтърваха стратегията в тази битка сините, а при толкова глад в последните 3 седмици дори и 3т им бяха успех.

# 1 262
С крака и баба може. От продукцията трябваше да им кажат само с ръце.
Жалко, че от дръзките се държаха гордо и не обърнаха и те дупе. Щяха да са по-равностойни.
Иначе Силвия беше впечатлително Маугли, щрака й пипето и имаше бърза реакция.

# 1 263
Кралев и Благой са дъното, на дъното, на дъното.

# 1 264
А, аз се чудя предвид какво се излъчи за крал Льо Розе Единствен Недосегаеми досега, има ли още какво да покажат по-надолууу...от това дъно? Фантазията ми рязко обедня...🧐

# 1 265
  • София-Младост
Не разбирам как изобщо сработи тази стратегия с лягането на кола, особено при противник който остава с лице.
Скрит текст:
ОК, ясно е, че краката на всеки един участник ще са по силни от ръцете на другия. Но, ти като си с гръб, как по-точно виждаш кога другия отпуска хвата, че да дръпнеш? Нямам обяснение как сините, оставайки винаги с лице, до такава степен не виждаха кога да дърпат.
Тотално изтърваха стратегията в тази битка сините, а при толкова глад в последните 3 седмици дори и 3т им бяха успех.
Няма нужда да гледаш, освен ако не ти подвикват кога...Но идеята на това да си с гръб,  е да се набираш по малко и да се избутваш с крака, като се надяваш тръбата да се измъква от ръцете на отсрещния.

Най-лошото довечера е, че Благо ще успее, според мен, но да видим, има малка надежда. И тогава кралю-порталю да видим каква уста ще отвори.
И съм за, да ги накажат, защото не работят в стопанството.

# 1 266
  • Sofia
Съмнявам се Благчо да успее на битка различна от водна. Повече го бива в устата, не в делата. Не го харесвам от самото начало, прекалено мазен и хлъзгав е за моя вкус. Някак едновременно простоват и ехиден, а като се събра с дружката си, картинката се изясни. Да се изкажа по льольовски - те краставите магарета се привличат. 😊

# 1 267
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благо просто е хитър и да, простоват, но достатъчно хитричък да се лепне за богаташчето, с което после да обикаля дискотеките и да му се плащат сметките от приятелчето. Сто процента съм сигурна, че това му е сметката и затова толкова се лепна да се кълне във вярност там.

# 1 268

Джаферович не беше харесвана, защото нарочи Филип без абсолютно никаква причина още от първия ден. Дали е с цел стратегия или не, няма голямо значение за масовата публика. Такова поведение не се харесва от мнозинството и хората, които ще се държат така, трябва да са наясно, че ще бъдат хейтвани за поведението си. Не може да се опитваш да нарочваш човек като "женомразец", защото е предложил да плува първи на игра. Това е меко казано абсурдно поведение. Да не говорим всичките други неща, които Джаферович говереше за Филип без абсолютно никаква провокация. Беше го нарекла "пишлеме" на Резиденцията и съм почти сигурен, че мяташе и други епитети по негов адрес просто, защото Филип беше уверен в своите възможности и защото беше силен, а и не и цепеше басма изобщо.

Като цяло, тя сама се представи като жена, която изпитва прекалено голям неприязън към противоположния пол. На моменти буквално изглеждаше така сякаш от нея лъха злоба, защото някой е мъж и е посмял да се помисли за по-силен от жена физически. Дали наистина е такава не можем да знаем със сигурност, но така се показа на камера и не мисля, че тук можем да виним продукцията за това как са я показали по никакъв начин.

Мани от сезон 4 не беше хейтвана, защото била тръгнала срещу мъже. Тя, играеше с мъж, а в отсрещната коалиция имаше и жени. До някаква степен, тя получи хейт заради Илиян. Доста от зрителите като цяло не харесват участници, които се фокусират прекалено много върху схемите, а Илиян и Мани бяха от най-противните в този аспект. Тя, беше срещу Алекса, а Алекса е може би един от най-нехаресваните участници за всички сезони. Хейта по адрес на Мани далеч не беше свързан с пола според мен.

Мудева също нападна Момчил безпричинно и бълваше абсолютни глупости по негов адрес. Тя, даже хвалеше Момчил преди да дойде Радев и след като Радев дойде и в последствие отпадна, тя просто реши, че Момчил има вина за това и почна да бълва злоба по него както можеше. Не, само не беше провокирана по никакъв начин, но и самата тя показа, че няма собствено мнение и просто реши да напада Момчил, защото мъжа и не го харесвал и го бил мислил за фалшив. В последствие се оказа, че Радев е просто завистлив, а Мудева без собствено мнение, докато Момчил си изглежда все така свястно момче, както и тогава.

Тези заключения са твърде лични, за да се обявяват като масова истина.
С нито една от причините за "хейтване" не мога да се съглася, защото видях съвсем други ситуации в "Игрите", а и четох доста коментари тук, които не се покриват и на 10% с тези заключения.
Еле пък за Мани! Joy Joy Joy
Тя си беше "хейтвана" за съвсем други заслуги, а и доста мемета имаше за изпълненията й на куц кон.
Другите цитирани участници също имаха съвсем различна причина да бъдат сочени с пръст.
Не, че и изброеното не са го направили, но не това им беше черешката на тортата в "Игрите"

# 1 269
Според мен по-добре стана, че не се застъпиха за нея - така й дадоха възможност да се справи сама със ситуацията и това е беше много добър житейски урок за нея, пролича си. Защото още е младичка, има си излъчване на детенце дори и е добричка, а човек колкото и да е добродушен, рано или късно трябва да мине през 'първия си път', в който се опълчва на някой. Личеше си, че не го беше правила преди и си пролича, че това дейстие силнo я разтърси; обаче се справи перфектно и го осъзна и даже се накефи. И аз се накефих, готина сцена беше.

Браво на Изи, няма да им мълчи и хубаво. Само ми се ще и мъжете малко да се бяха застъпили за нея. То вярно, че е убий глупака с мълчание, но и един тиган няма да е излишен в случая … образно казано.. нали

# 1 270
  • София
Добри и Мартин са пуснали съвместен канал във тубата:
https://www.youtube.com/@MartinDobrin

# 1 271
Статията не е професионална, но пък си е вярна. Този е рядко неприятен човек. Дори не мисля, че е нормален. Заяжданията му са в стил на дете в трети клас. Не мога да преценя дали наистина има толкова високо мнение за себе си или прикрива, че е комплексар. Не ми е приятно и да гледам как други участници са мачкани. Искам да гледам спортисти да изпълняват интересни мисии... да гледам душевноболни да превръщат невинни хора в жертви си го гледам и без телевизия, няма нужда.

# 1 272
Аз ако бях на мястото на някой от тези, дето Кралев им казва, че не са на неговото интелектуално ниво, щях да му кажа, че ако неговото ниво е това, което се предполага, че трябва да имам, то се радвам, че не съм на него, защото аз толкова ниско не искам да падам.
За елиминационната битка довечера се видя, че и Павел е с жилетка с тежести, а Наталия не Grinning. Що - щото той мъж, а тя жена. Хубаво би било да усреднят килограмите на участниците с тежести, но не по пол /мъжки/ и еднакви, независимо дали е 70 или 100 кг, а по килограми независимо от пола.
Каква ли щеше да бъде битката довечера, ако Гордите не бяха саботирали? Участниците гледайки сега, дали си задават този въпрос? Още повече, че това може да повлияе и на бъдещите битки. Ако нямаше саботаж, то тази вечер щяхме да гледаме със сигурност двама зелени. Вече кой от другите отбори щеше да победи на вчерашната битка не мога да преценя, но зелените със сигурност спечелиха от този саботаж.

# 1 273
Много добре разбирам участниците, които мълчат в тези ситуации, защото съм била в токсична среда и все едно го преживявам наново като ги гледам. Като видиш как някой излиза извън релси в обстановка, която уж е контролирана (което много ме разочарова, че продукцията не прави),  просто седиш и чакаш отговорното лице са вземе отношение. Въпреки че за този индивид не бих използвала думата насилник, защото не мисля, че някой наистина се страхува от него, все пак е много грозно. Разваля се и идеята на играта да гледаме хора да провалят мисии, за да си оправят битовите условия на живот. Разбирам ги защо го правят, но осъждам продукцията че ги вкарва в такива условия и трябва да се спре.

# 1 274
  • София
Не знам какво е на Кралев нивото, но Димитър милия не може обувките да си върже.

Общи условия

Активация на акаунт