💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 061
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 245
Толкова готина статия отдавна не бях чела. Браво Пловдив  JoyJoyJoy

..с интелект на морско свинче  ..охх, сама се смея 🤣🤣🤣
Определено много се смях, ето целия текст Smile
Позор за фамилията! Това е най-големият простак и комплексар, влизал някога в "Игри на волята"
Снощният епизод на "Игри на волята", освен от неочаквани развръзки, бе белязан и от просташкото поведение на най-големия комплексар, попадал някога в предаването.

"Пробилият без помощ в семейната фирма" Кралев показа колко грозно може да изглежда едно човешко същество. Толкова простащина, комплексарщина и слабоумие едва ли някой скоро е гледал от телевизионния екран.

Самозабравилото се татино синче, с интелект на морско свинче, не спря да обижда и псува съплеменниците си по толкова долен, селски и грозен начин, който, ако баща му си е позволил да изгледа предаването, най-вероятно веднага след това го е изгонил от семейния палат, фирмите, паспорта си и от всички места, където биха могли да го свържат с това недоразумение, което позори фамилията му.

Поведението му беше толкова селяндурско и безумно, че дори остана на заден план как в рамките само на 10-на минути обясняваше на другия слабоумник в племето как ще изгонят съплеменничката им, когато не им трябва, а след това пред камерите се кълняха, че винаги биха я пазили.

Кралев не спря да повтаря как останалите не били на интелектуалното му ниво. Само за това бе прав - едва ли има друг участник във формата с интелектуално ниво, близо до нулата.

Дъното в човешката цивилизация е ударено, има си горда фамилия Кралев и дано от формата не се подлъжат, че простотията е рейтингова и да толерират това създание оттук нататък.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 07:30 от siana_

# 1 246
Това да можеш да рисуваш добре съвсем не е талант, с който се раждаш, а резултат от много, ама много положени усилия и време в научаването на някакво изкуство.
  Изобщо не е така, талант си е ,синът ми рисува без да е учил и много да се е занимавал , баща му също е самоук художник . Аз колкото и да съм учила рисуване в строителен техникум "архитектура" освен една къщичка друго не мога 🙂

# 1 247
Не разбирам какво ѝ се радвате на статията за Кралев. Писалият я има също толкова акъл, колкото него. Не го понасям Розето, но такива статии са грозни и глупави.

# 1 248
Това да можеш да рисуваш добре съвсем не е талант, с който се раждаш, а резултат от много, ама много положени усилия и време в научаването на някакво изкуство.
  Изобщо не е така, талант си е ,синът ми рисува без да е учил и много да се е занимавал , баща му също е самоук художник . Аз колкото и да съм учила рисуване в строителен техникум "архитектура" освен една къщичка друго не мога 🙂
Ех, пропуснал ме е мен тоз пуст талант значи...  Joy Отне ми минимум 7 години да се науча да рисувам добре Joy
Надявам се синът ви да продължи с рисуването, ако му харесва.

А Силвия не, че не е добра в рисуването, очевидно е много добра, но такива карикатуристи има под път и над път, не е нищо невиждано преди или едно на милион...Виждала съм много такива художници в чужбина.

# 1 249
Нека някой да припомни миналата година колко време изкара Никол Дунева на плажа.
Колко време да очакваме да съществува племе на блатото?
Омръзна ми да гледам как тормозят хората там. Или да ги гонят или да влизат в играта.

# 1 250
Никол отпадна чак след разпадането на жълтото племе от битка с Виолета, но не помня коя седмица е било. Помня само, че тогава Виолета влезе след битката при червените, а Мудева вече беше там с близначката , и директно ги подхвана момичетата от вратата за краката да се обединяват срещу мъжете.

# 1 251
Имам едно усещане, че дълго ще наблюдаваме Кралев, и то на различни локации. Такъв нешлифован диамант няма да изпуснат.

# 1 252
Чак сега изгледах снощния епизод и ще се връщам да чета коментарите в темата. Обаче едно нещо не разбирам, зъщо червените трябва да чакат до петък за съвет, когато съвета може да бъде и в вторник след битката. При положение че един така или иначе ще си тръгне, според мен няма логика да стоят там в тези условия още 2 дни...

Добре че Рени се отказа, интересно е да видим сега как Светлин ще я играе социалната игра.

# 1 253
Не знам дали е обсъдено, но подкаста с Рени е ужасен, толкова самовлюбено същество. Ето до какво води тази слава и последователи в тик ток - самозабравяне и липса на връзка с реалността.
Едит: говори често за себе си в трето лице, супер неадекватно Close

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 10:37 от Jeri-sweet

# 1 254
Първо да кажа по повод един пост по-назад, че ние не мразим Рени. Нито пък имаме против разни стратегии. Просто не я харесваме, защото е контузена и се справя брутално зле в игрите и не е ОК да си тръгват по-добри състезатели преди нея.
Статията за Кралев е просто дъно. Да, общо взето съм съгласна с това, което пише в нея, но тя е по-скоро на нивото на пост във Фейсбук, в но не и на статия. И е тъжно, че не е изолиран случай, и по други теми нивото на "журналистиката" по разни сайтчета е потресаващо. Както и да е.
Относно карикатурата на Лили - по-скоро ми се струва, че така ще изглежда самата Силвия като стане на нейните години.

# 1 255
  • Be realistic - plan for a miracle.
Статията за Кралев не е журналистика под никаква форма и просто е срам да я има публикувана -- но пък този сайт не знам да претендира с достойна репутация, та...

Аз си успокоявам нервите от факта, че съществуват хора като Кралев четейки коментарите под постовете за него в Инстаграм-а на "Игрите" -- е там вече е искрен смях с глас и възхищение колко са креативни някои от хейтърите му Grinning

# 1 256
И защо - защото смятаме, че жените не заслужават или нямат качества да продължат напред в игрите. Напълно наясно съм, че жена няма как да спечели Игри на волята. Не случайно в спортните състезания жените се състезават отделно от мъжете. Но тогава защо играта не е само за мъже? Ами вероятно защото нямаше да има толкова интриги и съответно интерес. И в този ред на мисли, не намирам за нечестно или укоримо жените да използват стратегии за да отстранят от играта по-силните от тях мъже. Лошото става, когато застрашат някой от потенциалните фаворити. Тогава хейта няма граници. Примери достатъчно - Елизабет от сезон 3; Жени Джеферович и Мани от сезон 4; дори Мудева от сезон 5. Да, Гого, Фифо и Момчил бяха и мои фаворити, но не мисля, че е честно да линчуваме момичетата, затова че са играли играта, така, както е най- добре за тях.
Джаферович не беше харесвана, защото нарочи Филип без абсолютно никаква причина още от първия ден. Дали е с цел стратегия или не, няма голямо значение за масовата публика. Такова поведение не се харесва от мнозинството и хората, които ще се държат така, трябва да са наясно, че ще бъдат хейтвани за поведението си. Не може да се опитваш да нарочваш човек като "женомразец", защото е предложил да плува първи на игра. Това е меко казано абсурдно поведение. Да не говорим всичките други неща, които Джаферович говереше за Филип без абсолютно никаква провокация. Беше го нарекла "пишлеме" на Резиденцията и съм почти сигурен, че мяташе и други епитети по негов адрес просто, защото Филип беше уверен в своите възможности и защото беше силен, а и не и цепеше басма изобщо.

Като цяло, тя сама се представи като жена, която изпитва прекалено голям неприязън към противоположния пол. На моменти буквално изглеждаше така сякаш от нея лъха злоба, защото някой е мъж и е посмял да се помисли за по-силен от жена физически. Дали наистина е такава не можем да знаем със сигурност, но така се показа на камера и не мисля, че тук можем да виним продукцията за това как са я показали по никакъв начин.

Мани от сезон 4 не беше хейтвана, защото била тръгнала срещу мъже. Тя, играеше с мъж, а в отсрещната коалиция имаше и жени. До някаква степен, тя получи хейт заради Илиян. Доста от зрителите като цяло не харесват участници, които се фокусират прекалено много върху схемите, а Илиян и Мани бяха от най-противните в този аспект. Тя, беше срещу Алекса, а Алекса е може би един от най-нехаресваните участници за всички сезони. Хейта по адрес на Мани далеч не беше свързан с пола според мен.

Мудева също нападна Момчил безпричинно и бълваше абсолютни глупости по негов адрес. Тя, даже хвалеше Момчил преди да дойде Радев и след като Радев дойде и в последствие отпадна, тя просто реши, че Момчил има вина за това и почна да бълва злоба по него както можеше. Не, само не беше провокирана по никакъв начин, но и самата тя показа, че няма собствено мнение и просто реши да напада Момчил, защото мъжа и не го харесвал и го бил мислил за фалшив. В последствие се оказа, че Радев е просто завистлив, а Мудева без собствено мнение, докато Момчил си изглежда все така свястно момче, както и тогава.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:01 от Иван С. 659770

# 1 257
  • София
Хич не ме интересува за какка репутация претендира сайтът..Ясно е, че не е написана на висок академичен език, а сякаш е писана от някой съфорумец-хуморист.

# 1 258
След като тя напусна, не разбирам защо ще гонят пак някого. Явно ще има още една кастинг битка.
Защото трябва да има двама за днешната елиминационна битка - за да станат общо четирима. Дано да няма друга кастинг битка.

Загубилият довечера няма да напусне, както каза Ралица, защото вероятно ще е също толкова ценен за предаването,  както Марто Елвиса, който беше спасен по подобен начин - загуби елиминационна битка и след това стигна даже до финал.

# 1 259
Рена изобщо не ме трогна. До последно беше подла и нагла и напускането й беше поредното прецакване на племето й, което беше изключително толерантно към нея през цялото време. Разбра, че ще е номинирана и си заминава и от суета и гордост, реши да си тръгне "по болест", за да не я гледаме как ще бъде смачкана на елиминационна битка. Трябваше да играе и да отпадне от уважение към отбора си, но тя си е самовлюбена егоистка. Като колеше и бесеше не й пречеха болките. С голямо удоволствие и казвам "бай бай".

Силвия си я харесвам през цялото време с всичките й кусури и смятам, че отнесе доста неоснователна критика и упреци. Наистина е неумела в социален план, там е винаги в защитна позиция, отбранява се, несигурна е, както отбелязахте и по - напред. Добър човек е за мен, не виждам злоба или лошотия. А на арената е  голямо удоволствие да я гледа човек. Тя и в Сървайвър хич я нямаше в стратегии и подлости. Страхувам се, че и тук ще отпадне преждевременно, защото не знае как да си оплете мрежите, а ми се иска да остане до края.
+ 20 Grinning Мнението ми се припокрива изцяло и за двете HeartSunglasses  Темата за изкуството няма да я отварям, че е прекалено дълга и няма еднозначен отговор. Само ще кажа, че за мен лично за да си много добър художник е необходима комбинация между талант и знания.

Светлин не го харесвам още от началото без да знам точно защо, просто не е мой тип човек явно. Но го съжалих снощи отслабнал и на всичкото отгоре оставащ без най-голямата си подкрепа в предаването. Тъжен поглед имаше.

Днес от промото уж Венци отпада, дали е така дали не е, предстои да разберем.

Колкото до статията, на мнение съм, че кральольо розетов камчиев не заслужава да му се отдава чак такова внимание. Както Telesilla каза карикатура в карикатурата, какво повече да му кажеш Joy

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:07 от Ne0n

Общи условия

Активация на акаунт