💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 059
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 230
Казвате, че Мартин все пасувал и си мълчал. Да, но той реално не е имал досега конфликт с Кральольо. Мартин прати Кральольо на блатото, защото мнозинството от племето посочиха него. Онзи се връща и започва да отмъщава, ама какво е виновен Мартин, че играта го принуждава да махне някого.

# 1 231
  • София
Разгледах й ги, бива я в рисуването Силвия, но нищо смешно не видях или просто прагът ми на чувството за хумор е много висок.
На една карикатура Лили Иванова е представена като вещица яхнала метла, със жартиери и разноглед поглед. Не съм никакъв неин фен, но това ми се струва огромна подигравка.
Скрит текст:

# 1 232
По нашето море често се виждат такива художници, на които им трябва много повече време, защото се стремят да са близо до оригинала.
Но Силвия има убийствен ТАЛАНТ, защото е съчетан и с много бърза мисъл. В него са включени твърде много ПОЛОЖИТЕЛНИ качества.
Иначе, контузеният Благо едва ли е получил предложение да отиде на блатото, ако е отпаднал- затова, най-вероятно Павката е приел да се присъедини към клетниците

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 00:49 от arrianan

# 1 233
  • Germany
Не можах да гледам много тази вечер, но едно непопулярно мнение - Някак жал ми стана за Светлин, такова едно тъжно гледаше Рени. Личи му, че е влюбен на Ромеото. Жулиетата, като че ли не особено, но пък може да им е ново още любовното приключение 😉

# 1 234
Ами то как да не го съжалиш Светлин ! Жертва си всичко заради  нея, загуби и уважението на останалите, а тя накрая толкова студено и безразлично се сбогува с него, сякаш той е кръгла 0 за нея.

# 1 235
  • София
Радвам се, че Рени си тръгна и няма да пречи на сините, но подозирам, че наистина много я е боляло и за това не избра да е номинирана и така да "спаси" човек от своята коалиция. Според мен това и беше идеята още след териториалната, но явно не е успяла да издържи. Грам не я харесвам, но определено смятам, че само болката и попречи да направи така. Може и да бъркам разбира се 🙂
По повод социалната игра на Силвия - някак не съм изненадана, че не и е сила. Може би, защото Ваня, която си остава една от най-добрите жени в ИВ, а и не само, и мъже има такива - Фифо например - железни на арената, супер зле в комуникационен аспект. Разбира се и тук може да не съм права, но така ми се струва 😀
Иначе утре се надявам Наталия или Бисер да отпаднат - напълно еднакво и безразлично ми е кой от двамата. На другите двама номинирани симпатизирам и се надявам да се спасят. Една идея повече - Димитър да е със стоте гроша, но и Павката да ги получи - ще съм доволна 🙂

# 1 236
Браво на Митко за коментарите поднесени интелигентно с умерено чувство на сарказъм и присмех

Не го пише, но ще првдположа - зодия везни. И са се събрали въздушни там да се разбират добре.

# 1 237
  • София
Толкова готина статия отдавна не бях чела. Браво Пловдив  JoyJoyJoy

..с интелект на морско свинче  ..охх, сама се смея 🤣🤣🤣

# 1 238
Адмирации за цялото синьо племе. Само при тях не видях до момента махленски скандали и грозни обиди ( за разлика от същите тук, в темата, по част от тях ).
Харесвам Светлин и не разбирам с какво е заслужил всички квалификации по негов адрес, дори да е решил да играе с жените и в частност с Рени. Не намирам нищо лошо в това. Всички са наясно, че играта се играе на коалиции, такива има и в другите племена, но тук мразим Светлин и Рени, които между другото не са обидили или нагрубили никой от останалите. И защо - защото смятаме, че жените не заслужават или нямат качества да продължат напред в игрите. Напълно наясно съм, че жена няма как да спечели Игри на волята. Не случайно в спортните състезания жените се състезават отделно от мъжете. Но тогава защо играта не е само за мъже? Ами вероятно защото нямаше да има толкова интриги и съответно интерес. И в този ред на мисли, не намирам за нечестно или укоримо жените да използват стратегии за да отстранят от играта по-силните от тях мъже. Лошото става, когато застрашат някой от потенциалните фаворити. Тогава хейта няма граници. Примери достатъчно - Елизабет от сезон 3; Жени Джеферович и Мани от сезон 4; дори Мудева от сезон 5. Да, Гого, Фифо и Момчил бяха и мои фаворити, но не мисля, че е честно да линчуваме момичетата, затова че са играли играта, така, както е най- добре за тях. Нито пък Светлин, който в случая игра с жените, независимо от причините, срещу несъмнено силните и достойни Гешев и Микяй.
За съжаление Светлин явно не е любимец на продукцията и като знаем, че всеки продължава до там, докъдето те му позволят, не виждам светло бъдеще пред него.
От промото за утре, мисля, че най- интересен за оставане в играта и ‘спасяване’ на блатото е Павката. Дано да греша.

# 1 239
  • София
Аз,доколкото видях,играта за спасение е кулите на Ханой.Та,Павел няма как да не се е подготвил и ще се спаси.
То се видя ясно кой е интересен на продукцията,че да го върнат "да си отмъщава",а не в племето,което трябва.
Така че според мен оставят Благо в играта,па макар и на блатото.

# 1 240
Силвия имала убийствен талант,била феноменална на карикатури.. Laughing
И после виждаме шаржа на Лили Иванова и оставам безмълвна от просторията на великата "художничката".

Аз лично не мразя Светлин,но е влязал в игрите,не да играе неговата игра,а да е бастунчето на Рени.
Тя си тръгна и ще видим те първа как ще се адаптира Светлин.Не мисля,че Рени е била влюбена в него,но той милия, доста хлътнал ми изглежда.

Ако Благо оставят в играта,ми е ясно,че отново дават едно рамо на Кралев.

# 1 241
Здравейте, чета ви от днес и са ми интересни коментарите ви. Гледам Игрите и си имам фаворити. Ще продължа да чета и тук. Благодаря за темата.

# 1 242
Това да можеш да рисуваш добре съвсем не е талант, с който се раждаш, а резултат от много, ама много положени усилия и време в научаването на някакво изкуство.

# 1 243
Световно мега талантлива,която е толкова добра,че кара германци да се засмеят.
Сигурно е завършила Royal College of Art, пък ние така да не можем да я оценим - нея и шаржовете й.
Даже Кралев ще й завиди на талантите,дипломите и положените усилия.

# 1 244
  • I Love You 3000
Не мога да смогна да изчета всичко , затова не знам дали е коментирано.... Защо Кралев е толкова сигурен , че Миряна като си издумка грошовете ще я върнат пак при зелените? През цялото време се чудя дали не го пуснаха по пързалката продукцията. То не е много трудно де....
Имам усещането,  че Миряна ще я върнат при жълтите и тя пак ще върне Кралев на блатото Joy

Общи условия

Активация на акаунт