💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 049
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Някъде в Матрицата
Я да се обособим.  Само аз ли съм за Благо? Sunglasses

Като фен на плувци, можеше да бъда във фен-зоната на Благо. Но сега, предвид показаното поведение, не го подкрепям.

# 1 351
Абсурд. Обречен е Павката. 😔

# 1 352
  • София
Дано Павката победи. Благой е изключително неприятен.

# 1 353
  • София
Бре, на Добри не му се изпълни планчето... хем Димитър да отстрани Благо, хем да му подлее вода и да играе с Марто с/у него. А за Мартин думи нямам - Благо №2... Flushed

# 1 354
Благой тук-там забравя да куца, докато тича. А Павел заслужава медал, ако не колабира от изтощение...колко е окльощавял горкия.

# 1 355
  • София
Митко да не се окаже, че прави услуга на Благой, който да спечели и да се върне с грошове. Павката на солета е заприличал. Не си изпълни задачата както трябва Миташки. Следващия път Добрин да си ги върши сам делата.

# 1 356
Нищо не ми е направил този Благой, но не го искам в играта. То, ако се вярва на промото- И Павката ще остане някъде "вън от състезанието на племената"- къде ли ще го захвърлят него?

# 1 357
От промото май издадоха, че Благой печели - физиономиятаа му, когато се прегърнаха след "край"

# 1 358
  • Някъде в Матрицата
Предвид, че играта ще завърши с дракон и Павката има шанс. Щото там се изисква търпение и спокойствие, което при Павката го има в повече спрямо Благо.

# 1 359
  • Варна
То според мен спокойно може да не се гледа по нататък. Двубоят изисква много сила и издръжливост. Такива Павел няма за съжаление.
Много ми хареса това момче. Ще ми липсва.
Димитър ще съжалява, че спечели в първия кръг

# 1 360
Аз бих предпочела да ме изпратят у дома, отколкото на блатото.

# 1 361
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За Павел съм, но не съм оптимист. Димитър много се тупаше в гърдите как ще отстрани Благо, а накрая никаква не я свърши. Всъщност обезсмисли цялата идея за саботажа с тази си победа. Язък за заканите и големите приказки!

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 00:40 от Не се сърди, човече

# 1 362
От промото май издадоха, че Благой печели - физиономиятаа му, когато се прегърнаха след "край"

Аз точно за това си мисля, че е загуби. Или поне така се надявам😀 Винаги правят така на промото за уж някаква изненада след това за зрителите.

# 1 363
  • Варна
.Освен ако който спечели сега го пращат на блатото,а който загуби вкъщи
Изобщо не ми симпатичен в момента Благой, но ако спечели и го пратят в блатото, е пълно безумие и голяма несправедливост

# 1 364
Хитрата сврака с двата крака стана на жълтите заветите.

Добри, хитрягата, защо не иска да дава капитанство на Димитър?

За Павел съм.

Общи условия

Активация на акаунт