💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 059
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Скрит текст:
А да видим кой на терен там е спал, Димо, нали за това ти плащат да ги следиш тези неща?

Сбъркал е и сигурно са го върнали
където  кулите са А, Б, В отляво на дясно
Всъщност не се чу някой да му прави забележка, но секунди по-късно си го върна сам (може да се е усетил, или да са му казали но да го няма във монтажа). Мен там друго ми направи впечатление: по едно време Благо почти го беше наредил (докато преписваше от Митко) а Наталия беше много далеч и после странно защо тръгна да ги разваля (сякаш чакаше да го настигнат). Имаше един кадър където вторият по голема диск му беше вече сложен на кула А и след малко го премести (за да сложи там този малкия диск дето е на снимката). Най-малкото монтажа на битката куцаше страшно много (ако няма нещо друго).

# 1 501
Ангел не си е крил манталитета и характера. Все пак беше веселяк, положителен, а и има спортни успехи, движи се все пак в една положителна посока. На мен не ми беше неприятен участник. Даже на неговия фон наивен и положителен, Раду изпъкваше като злобен интригант.

# 1 502
Ангел ... На мен не ми беше неприятен участник. Даже на неговия фон наивен и положителен, Раду изпъкваше като злобен интригант.

Тук сме на противоположни мнения.

# 1 503
  • Sofia
За мен пък точно Ангел се прояви, като малко злобно човече, не Раду. Сепеше заплахи и закани, и агресираше като злобно петле, а не показа нищо особено. Раду е малко по-авторитарен, многословен и досаден на моменти, но е мъжкар, който си държи на думата, и може да се разчита на него, аз с такива лесно се оправям. Виж другите, хлъзгавите и нечистоплътните (по душа) не са ми на сърце, и всячески се опитвам да избягвам.

# 1 504
Ако липсват хора на блатото, поради непредвидено отпадане (което няма как да е непредвидено, защото в библията на формата всички варианти са предварително предвидени, като възможни), е редно да вкарат резерви или да организират "прогонваща на блатото" битка , а не да дават необявен бонус втори шанс на загубил ЕЛИМИНАЦИОННА битка от редовните племена, който е редно да си отиде вкъщи, както другите загубили елиминационна битки и не са им дали шанс да останат в играта, отивайки на блатото.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 13:25 от cool_style

# 1 505
  • Be realistic - plan for a miracle.
За мен най-грубото е, че остава едно усещане за омаловажаване на победата на Павел - все едно намекват, че знаят, че Благолизец Храбър е “по-силния играч” и едва ли не победата на Павел е била случайна, та и елиминацията се пропуска по този повод.

# 1 506
На мен ли само ми се струва или тая локация Дуранкулак е ужасна визуално и откъм място за игри...Само като видя трите метра водорасли на входа и мътната, плитка вода до немай къде си и ми се отщява да гледам. Предричам немалък отлив на кандидати за следващия сезон заради това. Като добавим, че и игрите стават все по-ригнати, а участниците все по-безинтересни, би трябвало продуцентите да стоплят, че трябват различни промени от просто да направим битките още по-трудни и да вкарваме все повече спортисти. Рейтингът в риалититата лесно се губи, но много трудно се възвръща, така че от доста корекции има нужда предаването.

# 1 507
Браво на Павел! Не се отказа до последно и спечели! Радвам се за неговата победа.
Но... отново имаме промяна в правила заради даден участник. Защо Благой го пратиха на блатото, а не у дома, както другите отпаднали участници в елиминационна битка? Досещам се защо, но щом има правила, то трябва да важат за всеки участник, а не за когото им харесва на продукцията.
П. С. На мястото на Момчил бих загубила нарочно само и само да не съм част от All Stars. Защото първо заради сезонът, където беше наречен "шмекер", а просто си беше адаптивен. Второ, заради отношението на продукцията към участниците. Ако сега така се отнасят към тях, то представете си в All Stars как ще се отнасят и какви битки ще им дават само и само дадени хора да изпъкват, а други да си ходят у дома.

# 1 508
  • София
По мое лично мнение, снощното "спасяване" на Блажко, не е било специално заради него или неговия "мастер", ами по-скоро практическо за стабилизиране на бройката участници. След като в седмица 2 напуснаха 4, а сега с отказването на Рени щеха да се добавят още 3-ма, та с тази тенденция биха останали почти без хора още в средата на сезона. И това решение да няма отпаднал от елиминационната е било взето по-рано. Но не са имали време да "организират" нова кастинг битка между две жени и затова пратиха падналия на блатото.
Още повече, отново по мое мнение на втората битка трасето беше нагласено повече за сините да се изправят един срещу друг и респективно може би Наталия да падне. И пак според мен, Благо можеше да си нареди втори кулите (изглеждаше че беше хванал цаката преписвайки), но в даден момент изведнъж тръгна да си разваля наредени вече дискове и може би се е полакомил  да вземе грошовете от елиминацията, мислейки си че няма как да падне от нито един от двамата сини, но знаем какво става с подобни планове (наречи го карма или нечия дълга ръка).
Инак да си признаем Павел си губеше тази битка, Благо беше стигнал до края и му оставаше само най-лесното, обаче както поговорката "Власите се давели на края на Дунава" и тук просто дали припряност или просто лош късмет, но всичко рухна за него. Във други 99 (от 100) случая Благо си вкарваше топчето тогава и Павката този път уцели джакпота от тотото. Аз лично му симпатизирам много, поздравявам го за това че се бори докрай и се радвам че остана, но все пак няма как да не отбележим, че победата му беше със огромен късмет.

# 1 509
  • София
Късмет - да, ако броим сприхавия характер и липсата на стабилна ръка у Благой. Но самият Павел пък демонстрира концентрация и дух, които му помогнаха да спечели. Simple Smile

# 1 510
Ако наистина са искали да не останат без хора още в средата на сезона, то тогава да не бяха гонили още във втори епизод цяло племе да си ходи в къщи, а да ги бяха оставили на блатото като четвърта локация. Ама не ги оставиха и сега се чудят как да си оправят сезона така, че да имат нужния брой участници до разпадането на племената.

# 1 511
Ако наистина са искали да не останат без хора още в средата на сезона, то тогава да не бяха гонили още във втори епизод цяло племе да си ходи в къщи, а да ги бяха оставили на блатото като четвърта локация. Ама не ги оставиха и сега се чудят как да си оправят сезона така, че да имат нужния брой участници до разпадането на племената.
100% не са били предвидили, че толкова много участници ще се изпотрепят на този етап. Щеше да ударят джакпота, ако бяха оставили и лилавите някъде в дивия, ама явно продуцентите нямат визията чак дотам.

# 1 512
Значи за продукцията преписвача не е шмекер!?
Като говори и вдигне надменно веждите, мисли че вкарва някакъв респект ли!?

# 1 513
  • София
Много добре казано. И аз си мисля, че щеше да стане много по-як сезона, ако си бяха оставили 4 племена на основните битки и петото (лилаво) племе като резервно. Ама пък от друга страна инвентарът им не достига: имат само три лодки, само 3 кубчета, за сметка на това варелите са им в изобилие, да бяха спестили някой лев от тях и биха имали за другите, локо ще да струват още един каяк и едно кубче Joy

# 1 514
  • Sofia
Значи за продукцията преписвача не е шмекер!?
Като говори и вдигне надменно веждите, мисли че вкарва някакъв респект ли!?
Продукцията обръща палачинката според играча. Приспособимост и адаптивност, когато играчът не й играе по свирката се нарича шмекерство. А преписването, от страна на харесвания става адаптивност и приспособимост. Виж колко е лесно! 😂

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 11:43 от Crystal_Noir

Общи условия

Активация на акаунт