💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 010
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 545
Пример как всъщност влизат част от по-известните участници:

Е, това се знае. В миналия сезон участници казаха, че изобщо не са виждали определени хора на кастингите. А мен ме извикаха на кастинг, защото ме препоръчаха. Винаги има поканени.

# 1 546
Кралев вероятно знае немски. Май в неговото училище се преподава на този език. Май.

Коригирам се - френски и английски.

# 1 547
  • Някъде там...
Е, за Антъни лично аз не го знаех. Затова и го пуснах. При наличието на бившето му гадже и Благой, ясно е защо са се опитали да го вкарат. Simple Smile

# 1 548
Е, за Антъни лично аз не го знаех. Затова и го пуснах. При наличието на бившето му гадже и Благой, ясно е защо са се опитали да го вкарат. Simple Smile

кое е бившето му гадже?

# 1 549
  • Някъде там...
Габриела, тази, която си тръгна по собствено желание от блатото.

# 1 550
Момчиии, липсваш от картинката! Като тебе тази година няма!

# 1 551
  • Stockholm
Момчиии, липсваш от картинката! Като тебе тази година няма!
Липсва, и то с разлика Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 1 552
  • София
Предварително казвам "Наздраве" с чаша хубаво вино Champagne  на всички фенки на Сития лъв Blue Heart Миналата година ни лишиха от удоволствието да му се радваме като победител, но дано това да се компесира тази вечер Blush

Фен съм на Момчил, както и на Рълев. Но, с определението "лишиха" не съм съгласна никак. И двамата бяха много добри на арената, просто в последната битка победи Рълев. Ако ни "лишиха" от нещо, то това е от участието на Мастагарков на финал. Да, тогава вече съм склонна да се съглася, че победителят в сезона можеше да е друг.Но, понеже не беше играта на Момчи, нямам в предвид него, а именно Мастагарков.

За довечера, единствените 2 варианта според мен де, зелените да изгубят залога, са: или да заложат на опонента или Момчил грам да не иска участие в ол старса и тактично да се остави да загуби. Наясно съм, че не е непобедим (все пак 1-во вече е побеждаван и 2-ро нямам идея как е физически към момента на кастинг битката), но като цяло смятам, че той ще спечели.
Та ми остават следните предположения - печелят зелените залога - изпращат силен мъж от жълтите, в краен случай от сините, но не Кралев. Те знаят, че нито е толкова добър, както и че дразни жълтото племе - защо да им правят услуга? Губят залога - капитанът е от коалицията на Раду, така че с повече гласове са мъжете - изпращат Анджи. Силвия не вярвам - знае Раду, че е силна и с огромен шанс да се върне. Не, че Анджи е слаба, напротив, но е по-дребна и някак не изглежда заплаха като Силвия. А, пък и е основен  съюзник. В краен случай - Вики. Никак не очаквам да е Пелипенко при тяхна загуба.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 19:17 от gg__

# 1 553
  • Stockholm
Хората нямат ли си друга работа, че отиват да хранят Кралев и в Инстаграма му.

Верно масирана атака. Чак такова нещо скоро не е било.

# 1 554
  • София
Хората нямат ли си друга работа, че отиват да хранят Кралев и в Инстаграма му.

Ами почивен ден е Joy  "селяните" днес не работим и всеки може да отдаде заслуженото на посмешището на Републиката тези дни.

# 1 555
Какъв беше смисълът Благо да отиде на блатото?

# 1 556
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Раду и Караолис:
- Трябва да измислим нещо интересно и забавно днес.
Димо:
- Ако не познаете победителя от битката, трябва да пратите един от вас на блатото.
JoyJoy

# 1 557
Аз може би съм една от малкото, които не беше такава фенка на "сития лъв", а на Рълев. Така че ми е като цяло все едно дали ще спечели или не. Интересно ми е какво ще се случи със зелените. Предполагам, че ще опита продукцията да разбута там малко нещата, защото станаха твърде добър отбор без Миряна.

Банският на Пелипенко е топ. Фенка съм на Tommy- тата😀
Раду така иска да я придърпа таз жена, че направо накара момчето да се чувства неудобно😀

# 1 558
Не съм носил варели Simple Smile Ох, Момчи. Умното си е умно

# 1 559
Ооо Момчил💙💙💙 оставете го и в този сезон. Да влиза в едно племе и да играе

Общи условия

Активация на акаунт