💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 025
  • 1 814
  •   2
Отговори
# 1 530
  • София
Но, снощи никой не отрази Бай Благой, като сложи голям -в/у малък диск!
Недей така, отразихме го, даже и скрийшот има пуснат Joy

# 1 531
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз не разбрах точно какво е преписвал, може би изобщо не е схванал какво трябва да се прави. То се видя и в хода на играта, защото освен сложения по-голям върху по-малък диск, мернах и още нещо неправилно, но беше за кратко и трябва да си върна, за да се сетя какво беше.
Общо взето е страшно тъпо това, че не създават условия за препятстване на преписването, след като не е позволено по принцип. Но то и при него е като с останалите неща в това предаване - не е позволено, ама понякога може, зависи за кого се отнася. Едни шмекеруват, други за същото са хвалени като умни и съобразителни.

# 1 532
Много се радвам за Павел, дори и за Наталия. Благой може да е във върховна форма, но за съжаление не блестеше с интелигенстност. А за Игрите си трябват и двете. Не може да се знае, че дават пъзели и да не се е подготвил. Освен това, ми харесва, че Кралев остава сам. Нещо противно има в него, и аз не знам защо.

# 1 533
Много се радвам за Павел, дори и за Наталия. Благой може да е във върховна форма, но за съжаление не блестеше с интелигенстност. А за Игрите си трябват и двете. Не може да се знае, че дават пъзели и да не се е подготвил. Освен това, ми харесва, че Кралев остава сам. Нещо противно има в него, и аз не знам защо.
Май Жорката в Чакалкаст беше казал за Благой, като го е питал, дали се е готвил на пъзели, че му бил казал нещо от рода на "А, ти луд ли си, аз ше ги рина на арената, мани ги тия пъзели" 😁.

# 1 534
Че какво им е на черешките на Вики? Не забелязах блузата да е нито прозрачна, нито прекалено изрязана.

# 1 535
  • Някъде там...
Това да можеш да рисуваш добре съвсем не е талант, с който се раждаш, а резултат от много, ама много положени усилия и време в научаването на някакво изкуство.
Това са глупости.Ти нямай талант,па се скъсвай да се учиш😆
Всъщност не е точно така. Талантът е не повече от 10% от уравнението. Важен е трудът, само с талант не става. В крайна сметка, дори да си много талантлив, не работиш ли усилено да развиеш заложбите си, тези с малко талант, но много трудолюбиви, те настигат и задминават. И това не важи само за рисуването.
Скрит текст:
Дъщеря ми също рисува. Не ходи на уроци, но това не значи, че не се труди - упражнява се, чете, следи канали с видеоуроци. И двете със сестра й имат някакъв вроден талант. Но познайте коя рисува по-добре в момента.

Страхотен Павел, може да не блести физически, но показа много силна воля.

Жабче, отговарям на това,че таланта не бил важен,че не се раждаш с него и че всеки с много труд,можел да стане талантлив А това са глупости,да.Брат ми е работещ художник,покрай него познавам доста.Както и такива,които не са се учили.Дори й тях таланта ги бие и не гиноставя да скучаят ръцете им.
Скрит текст:
После дано не забравя да скрия цитата,с телефон забравих как ставаше.Извинявам се!
Снощи и на мен ме впечатлиха чистите коси ма хората от блатото 😊
Раду няма проблем с нощницата на Силвия,а със стратегията и.Просто я разкри.За това и черешките не му пречеха😊
И,дам-Павел беше велик снощи!

Аз пак да си повторя, в случай че има неразбиране - няма човек, който да знае какво да прави с първото взимане в ръка на четката. Дори и гениално талантлив да е, налага се да се потруди. Не е нужно да има официална тапия, но когато нещо те влече, се трудиш, за да се усъвършенстваш. Всеки се ражда с някаква дарба, но не се ли потруди да я развие, уменията му си остават посредствени. Същото важи и за музиката, за математиката, за науките, за спорта...
Аз пък си имам спортистка вкъщи и също зная за какво говоря. Може да нямаш идеалните данни, но с труд ще надминеш този, който ги има, но не е трудолюбив.
Въпросното е и научно доказано, генетични изследвания и влиянията на средата. Ето цитат и от мене Wink
"Талантът е по-евтин от солта. Това, което отличава талантлив човек от успешен човек, е много упорита работа." Стивън Кинг.
И една хубава статия по въпроса: https://regresya.com/318-2/. Препоръчвам и филма "Методът Уилямс".

# 1 536
Много се радвам, че Павел остана в играта. Много хъс и воля има в него, освен че е хубав е и възпитан и скромен. И макар, че Благой загуби, и за него се радвам че остава в играта, защото физически е по-добре от доста други.

# 1 537
Митко да не се окаже, че прави услуга на Благой, който да спечели и да се върне с грошове. Павката на солета е заприличал. Не си изпълни задачата както трябва Миташки. Следващия път Добрин да си ги върши сам делата.

В случая нямаше как да си изпълни задачата.Ако не беше наредил кулата, щеше да отиде на елиминация с Павел. Благой твърдо беше трети и каквото и да направи Благой, нямаше как да отидат на елиминация двамата, защото Павел беше сигурен за там.

# 1 538
  • София
Ако беше останал на елиминация с Павел щеше да се върне с жълтици и да има пак един два хода напред пред другите.

# 1 539
Веднъж гледах Павел в 'БНТ завинаги', толкова се впечатлих и от четирите момчета, че го изгледах пак.

Няма как да не съм за Павел. Те са стабилни готини хора с Гешев и Микяй.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 16:13 от Mama2288

# 1 540
Хората нямат ли си друга работа, че отиват да хранят Кралев и в Инстаграма му.

# 1 541

Едно на ръка какви току що измити коси имаха всички.

да, това направи силно впечатление, особено косата на Миряна бе една пухкава, мека, обемна, все едно току шо някой я е продухвал със сешоара, после да разправят, че нямало определени хигиенни условия.

Две нощи на блатото и косата ти, ще е на клечки, мазна и рошава.

Мисля, че специално за съветите ги оправят и вкарват в ред.

# 1 542
Да кажа за отслабването по-видимо при мъжете. Неделчо, Морунов и сега Павел държат първенството. И на тримата клиновете им седяха като панталонки, а на Неделчо всеки момент очаквах , че ще започне да си ги придърпва нагоре. Това го споменавам с добро чувство към играчите, но да дам на Тупарев една идея - като му се изчерпят предаванията, да отвори един  дебелариум. Д-р Емилова ще му диша прахта.
Да не забравя и Кральоьо когато реши да определя дажбите. Защо ТОЙ ЛИЧНО не даде от своята храна на Благой, а се разпорежда с чуждите порции. Когато нагъваше филия след филия, не помисли ли, че ощетява и Благой!?

включи и Геша, само виж ръката му колко е отслабнала и го сравни с кастингите, където си беше бая нацепен, сега е кожа и кости

# 1 543

Страхотен Павел, може да не блести физически, но показа много силна воля.

Павката всъщност не е толкова зле физически.Минава си халки, лостове и подобни без проблем.В минали сезони щеше да е един от най-подготвените. За негово нещастие е в най-силният като подготвени участници сезон.

# 1 544
Влизам само за да се обърна към моя любим играч , Кралевчето, във връзка с изказването му , след като Димитър разказа , каква е била битката. Вероятно заради голмото разнообразие от чужди езици, които предполагам владее , се е получило леко недоразумение. Драги Кралев ,Кулата на Ханой , не свързана както си мислиш с твоя...х.....Ой. И това , което изтъкваш че правиш, за няма и 5 минутки , не е била целта на играта ...😆

П.П , като искат да имат достатъчен брой играчи, да спрат , да ги претрепват

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 18:18 от AuroraBB

Общи условия

Активация на акаунт