💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 044
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 485
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Страхотен Павка, толкова да ми харесва това момче от ден първи.
Да,не е физически от най-силните,изнемощял и кокалест е вече,но пък се бие момчето,не се предава до последно.
Много искам Сините да отидат вече на Резиденция или Стопанство и да хапнат нещо.

Благой дава вид на високомерен и отблъскващ (той и затова така си пасна с Кралев).Жалко,че не си замина и още ще му гледаме физиономията в Игрите.Дано никога не изпълзи от блатото,а на битките винаги да има баланс или пъзел(неща,които не може).

Аз искам утре Зелените да върнат Кралев при Блатните или ако трябва да избират някой от тях,това да е Пелипенко.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 03:24 от Adoralova

# 1 486

Той наистина това каза в “На кафе”

# 1 487
За Павел съм, но не съм оптимист. Димитър много се тупаше в гърдите как ще отстрани Благо, а накрая никаква не я свърши. Всъщност обезсмисли цялата идея за саботажа с тази си победа. Язък за заканите и големите приказки!

Нямаше как Димитър да отстрани Благо в директна елиминация, дори и да искаше. Да предположим че на Митко му оставаше да постави последния диск, а не го прави, чака да остане последен с Благой. За да се осъществи стратегията трябваше Наталия и Павел да наредят кулите преди Благой, за да останат той с Димитър последни. На Павката му трябваше още много време, а на Благой му оставаха само няколко хода.

# 1 488
Това да можеш да рисуваш добре съвсем не е талант, с който се раждаш, а резултат от много, ама много положени усилия и време в научаването на някакво изкуство.
Това са глупости.Ти нямай талант,па се скъсвай да се учиш😆

Именно
Скрит текст:
Това си го рисувал тийна в тетрадката в час да не скучае ,да ме убиеш няма да мога Joy

Радвам се за Павел, то си личи още от кариерата му на певец,че е свестен човек

Още не ми се вярва, че не е игра поведението на тия двамата - Краля и лакея му , не може чак толкова прости хора да има в днешно време, и то хора с образование все пак Thinking Поне малко от хорски срам нещо

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 08:04 от araselia

# 1 489
Изпреварили са ме с буболечката на предишната страница!
Чия беше тази "авангардна" редакторска идея да се включат 52 кадъра с лазеща буболечка, в които участничката дори не говори!???
А и да говореше, можеше да покажете нещо друго!

Едно на ръка какви току що измити коси имаха всички.

# 1 490
А да видим кой на терен там е спал, Димо, нали за това ти плащат да ги следиш тези неща?

Освен това имаше и момент, в който в ръцете си държеше два диска, а правилата бяха да се местят един по един..

# 1 491
  • Някъде там...
Това да можеш да рисуваш добре съвсем не е талант, с който се раждаш, а резултат от много, ама много положени усилия и време в научаването на някакво изкуство.
Това са глупости.Ти нямай талант,па се скъсвай да се учиш😆
Всъщност не е точно така. Талантът е не повече от 10% от уравнението. Важен е трудът, само с талант не става. В крайна сметка, дори да си много талантлив, не работиш ли усилено да развиеш заложбите си, тези с малко талант, но много трудолюбиви, те настигат и задминават. И това не важи само за рисуването.
Дъщеря ми също рисува. Не ходи на уроци, но това не значи, че не се труди - упражнява се, чете, следи канали с видеоуроци. И двете със сестра й имат някакъв вроден талант. Но познайте коя рисува по-добре в момента.

Страхотен Павел, може да не блести физически, но показа много силна воля.

# 1 492
А да видим кой на терен там е спал, Димо, нали за това ти плащат да ги следиш тези неща?

Сбъркал е и сигурно са го върнали
А->В
После нарежда
Б->В
А->В
Б->А
където  кулите са А, Б, В отляво на дясно

# 1 493
  • Sofia
Доволна съм, че Павел се спаси, показа воля и не се отказа, въпреки че му беше изключително трудно. Благчо, на другата крайност - уж спортист, ама не точно, не съм запозната със спортната му кариера, и колко е успешен, но нищо от така характерните за спортистите воля, хъс и търпение не показа. В нормално предаване, с ясно разписани правила щеше да ходи, да си ближе раните, но всички сме наясно, че ИВ не е нормално предаване и правилата, когато ги има са плаващи. Кральольо няма да го коментирам - дъно! Димитър направи каквото можа, водеше през цялото време, показа мисъл и реагира адекватно спрямо ситуацията (на Благчо малко му оставаше и щеше да е спасен). Добринчо вместо да се сърди, да беше отишъл той да отстранява Благчо, нали е капитан, а той избра мекото и лекото и прати друг да му свърши работата. Прекалено хлъзгав и нечистоплътен (като характер) ми е, и не мога да го харесам. Ренката напусна жалко и безславно, каквото беше и представянето й. Напълно очаквано от егоистичен и семпъл човек, като нея. Очаквам Момчи с нетърпение довечера и му стискам палци!

# 1 494
  • Някъде там...
Пример как всъщност влизат част от по-известните участници:

# 1 495
  • София
Всъщност сте прави, и да имаше желание Димитър да ходи на елиминация, щеше да се изправи срещу Павел, който беше с доста голямо изоставане. Благой щеше да се измъкне с Наталия. Няма какво да го обвиняват жълтите стратези, планът им така или иначе беше неизпълним. Само да не забият нож в гърба на Димитър, който по своята праволинейност ми напомня верния Мастагарков.

Тези грешки в реденето на Благой може и да са били санкционирани, но нямаше да е лошо да се покаже и това. Не се научиха от продукцията, че има наблюдателни зрители и не им убягват подобни гафове, а оставят усещане за нагласена игра и побутване.

Да изкажа и аз приятното си впечатление от Павел. Възпитан, интелигентен, умерен, с положителна нагласа - радвам се, че продължава напред в Игрите на варелите, показа и силен характер, като не се предаде докрай в тази така неравнопоставена битка. Само едно плуване ѝ липсваше, явно ги е хванало срам.

# 1 496
Браво на Павката! Не се отказа до последно и много ми хареса какъв стимул си е избрал за играта - да покаже на своето момиче, че никога не се отказва в трудни моменти!
Благой от софстрой освен в плуването в другите дисциплини не блести кой знае колко. Винаги съм мислила, че плуването е един от най-интелигентните спортове, съответно и плувците, а на Блажко мислите и изреченията му са повторение на каквото шеф Льоьо е казал.

# 1 497
Гледайки инстаграма на Рени - тя въобще не е типичният инфлуенсър. Съвсем нормални семейни снимки.

# 1 498
Да кажа за отслабването по-видимо при мъжете. Неделчо, Морунов и сега Павел държат първенството. И на тримата клиновете им седяха като панталонки, а на Неделчо всеки момент очаквах , че ще започне да си ги придърпва нагоре. Това го споменавам с добро чувство към играчите, но да дам на Тупарев една идея - като му се изчерпят предаванията, да отвори един  дебелариум. Д-р Емилова ще му диша прахта.
Да не забравя и Кральоьо когато реши да определя дажбите. Защо ТОЙ ЛИЧНО не даде от своята храна на Благой, а се разпорежда с чуждите порции. Когато нагъваше филия след филия, не помисли ли, че ощетява и Благой!?

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 11:31 от mery_poppins1

# 1 499

Той наистина това каза в “На кафе”

Е? Нещо срамно ли е? За обрязването се счита, че е по-добре докато момчето е колкото се може по-малко. Нормално да “бързат”. Сватбата попринцип се прави преди да се родят деца, вече като са се родили за какво да бързаш. 😂

Пък за “измитите коси” на храбрите жени… на мен ми изглеждат баш мръсни. Най-много дъжд да ги е навалял. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт